twitti 26.06.06, 14:47 TAk sie zastanawia.. french, mowicie ze teraz juz nie modny.. to jaki kolor paznokci jest teraz modny? na jaki bedziecie malowac swoje pazurki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 14:48 dodam, ze musi pasowac do bialej sukni Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 14:50 ja na zwykły kremowy, ale nie wpadający w róż, bez tzw. perełki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 14:50 Modny czy nie ja sobie robię francuski, bo mój chłopak go uwielbia. Reszta dla mnie mało ważna )) Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 14:52 ja tez,krotkie pazurki,ladny francuz, wrazenie..zadbanei eleganckie.poza moda to raczej takie dlugie pazury,z rysunkami,cyrkoniami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
kami315 Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 14:53 A do białej sukni to chyba większość będzie pasowała, chodzi bardziej o bukiet może czy makijaż - ale pozostałabym przy kremowych, beżowych, różowatych. I tak jak Maya napisała, zrezygnowałabym z perłowych itp. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Ja mialam srebrnoblekitny, taki jak kolor powiek.. 26.06.06, 14:52 Z tym ze powieki byly dosc widoczne, a paznokcie bardzo delikatnie pomalowane. Wszystko z lekka perla... Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Ja mialam srebrnoblekitny, taki jak kolor pow 26.06.06, 15:01 mi tez na razie najbardziej sie podoba french, bez zadnych dodatkow.. ale jeszcze sie zastanowie Odpowiedz Link Zgłoś
emiliawo French ZAWSZE modny!!! 26.06.06, 15:06 A jeśli nie french, to jakiś jasny pastelowy lakier. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 15:16 ja będę miała takie ciemnokoralowe...tak chyba trzeba nazwać ten kolor, jaśniejszy niż bordowy i cieplejszy zdecydowanie sukienkę mam ecru ze złotym, buty satynowe z odkrytymi palcami złote (choć na opakowaniu napisane jest "colour:champagne", wiec moze to nie do konca złoty) bukiet też będę miała raczej wyrazisty, wiec kolor bedzie rowniez do neigo dobrany dobierz sobie kolor paznokci do bukietu, będziesz miała tipsy czy swoje naturalne? jesli tipsy zelowe, to po prostu pomaluj jasnym, mlecznym różem, takim jak ten: foto.onet.pl/upload/9/66/_611570_n.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 15:19 roze rozowo - mleczny kolor taki bardzo jasny roz wiec pasuje albo taki sam kolor paznokci albo french pewnie tipsy.. moze jak mi sie uda zapuscic.. ale jakos w to nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
twitti do golindy 26.06.06, 15:22 golinda - na zdjeciu tez sa tipsy? jak tak to bardzo ladne i tak mysle ze chyba tez sobie takie zrobie jednak Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: do golindy 26.06.06, 15:25 tak, to są moje tipsy są pomalowane raz takim delikatnym niekryjącym różem..., pociągnięte dwa razy wyglądają lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: do golindy 26.06.06, 15:31 ty masz zawsze ladne paznokcie szkoda, ze tak daleko, bo ja wolalabym kogos z prawej strony wisly ps. a jak wyglada paznokiec pod tipsem? taki krociutki? a nie psuje sie? Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: do golindy 26.06.06, 16:09 tipsy i żel nie są do końca kryjące, są też nie do końca przezroczyste, więc widac przez nie trochę różową płytke nie wiem co masz namysli pytajac jak wyglada paznokiec pod tipsem... normalnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
maya28 Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 15:59 Golinda i to są te Twoje naturalnie wyglądające tipsy?? Pisałas coś ze gdybym poszła do dobrych salonów to bym zobaczyła tak zrobione paznokcie ze bym nie rozpoznała od naturalnych?? no prosze, przecież z daleko widać ze to plastik! Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 16:10 nie z daleka, tylko z bardzo bliska Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 16:10 P.S. jasne, że widać jak nie są pomalowane kryjącym lakierem Odpowiedz Link Zgłoś
nie.migotka Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 26.06.06, 16:59 Lekki kremowy z minimalnym połyskiem. Tak wymyśliłam, jak kupię to napisze nazwę Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
justm Re: no dobra, jesli nie french to jakis kolor? 27.06.06, 08:05 a ja się chyba zdecyduję na french. wino francuskie na stole to paznokcie tez będą pasowały Odpowiedz Link Zgłoś