bacha1979 28.06.06, 12:54 może jeszcze nie uciekłaś. Właśnie zwróciłam uwagę na Twoją bizuterię i powiedz- gdzie to kupowałaś?? Drogie było?? Ślub za 2 tygodnie a ja nadal nie mam dodatków.;/ I mało co mi się podoba. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: agnrek 28.06.06, 12:57 Dostałam w prezencie na urodziny, było kupione w Aparcie. Jeszcze można dostać w Aparcie w Promenadzie. Naszyjnik jakieś 150-180 pln, cyrkonie i srebro, kolczyki kilkadziesiąt złotych. Na żywo wygląda naprawdę ekstra, kila osób mnie już pytało o miejsce zakupu: img161.imageshack.us/img161/9493/naszyjnik2nd.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: agnrek 28.06.06, 12:59 Dzieki Ci bardzo.Do Warszawy nie pojadę, ale do apartu w Kielcach się przespaceruję. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: agnrek 28.06.06, 13:00 Wydrukij sobie zdjęcie i pokaż w sklepie Ja dostałam to w listopadzie, ale wczoraj widziałam na wystawie w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: agnrek 28.06.06, 13:01 Własnie to czynie, znaczy drukuje. Pozdrawiam i raz jeszcez życze miłych wrażeń z podróży poślubnej. Wiesz, że jak Cię czytałam, to jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrażałam? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: agnrek 28.06.06, 13:09 hehehe.... dla dziewczyn z W-wy podpowiem, że prócz Aparta można znaleźć ten komplet u jubilera niedaleko skrzyżowania Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej oraz u jubilera który mieści się w Wola Parku na I piętrze na wprost od wejscia na market czyli na Auchan bardzo ładny ten komplet, ja mam zawierszkę, kolczyki i pierścionek Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: agnrek 28.06.06, 13:10 No proszę, a zakładasz na ślub? Ja kupiłam właśnie w Wola Parku, to znaczy mi kupiono Wtedy jeszcze nie wiedziałam, kiedy będzie slub. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti apart 28.06.06, 13:11 a ja polecam apart na wilenskiej wiekszy wybor niz w promenadzie Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: apart 28.06.06, 13:16 nasz ślub dopiero za rok, więc nie wiem nawet jaką będę miała sukienkę ciężko powiedzieć czy go będę zakładała ale ładniutki jest ten komplet, też dostałam część tego kompletu w prezencie, a pierścionek kupiłam sobie sama tylko, że moja zawieszka ma jeszcze taki cyrkoniowy listek w ogóle ten komplet można sobie dobrać do jakieś kolorowej sukienki ślubnej, bo są różne kolory tych cyrkonii, niebieskie, bordowe, różowe i jeszcze brązowe widziałam teraz planuję zakup branzoletki Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: apart 28.06.06, 13:21 Ja mam naszyjnik, kolczyki i bransoletkę, której nie lubię, ale ładnie wygląda. Te kwiatki troszkę cisną w szyję, ale za to jaki efekt. Miałam suknię wyszywaną cyrkoniami, więc pasowało. Obrączka i pierścionek z białego złota. Pan młody - guziki w srebrze i spinki srebrne z Apartu. Niespecjalnie ładnie mi w żółtym. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Czyli moje Drogie APART? 28.06.06, 13:16 wszedzie jest i chyba jednak najwiekszy wybor i ceny nie takie drogie Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Czyli moje Drogie APART? 28.06.06, 13:17 Ja non stop tam szyję wsadzam i coś ze srebra kupuję. Płacę śmieszne grosze, a mam coraz to nowe rzeczy.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Czyli moje Drogie APART? 28.06.06, 13:18 te komplety widziałam też u różnych zwykłych jubierów, nie firmowych oczywiście taniej kolczyki kosztowały ok. 50 zł, a później w moim rodzinnym mieście widziałam u jakiegoś zwykłego jubilera za 33zł Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Czyli moje Drogie APART? 28.06.06, 13:19 a któraś z Was była w Aparcie w Factory, tam to musi być w ogóle tanio tylko czy tam jest wybór jakiś?? Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Jestescie, jak zwykle niezawodne, 28.06.06, 13:20 postawię Wam wódkę weselna , już po! Co Wy na to?? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Pa pa 28.06.06, 13:22 Pa pa, muszę zmykać na lotnisko, wracam za tydzień i wam kibicuję. Nie steresujcie się, nie ma czym - zresztą same zobaczycie, jaki to super dzień Szkoda, że mój juz minął Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: Pa pa 28.06.06, 13:24 miłej i bezpiecznej podróży!! napisz jak było Odpowiedz Link Zgłoś