Dodaj do ulubionych

do agnrek ;)))

19.08.06, 18:54
cześć,
właśnie dizś podpisaliśmy wstępną umowę z Gają i baardzo się ciesze i
wielkie dzięki bo m.in. Twoje opinie na temat tego miejsca pozwoliły nam
podjać decyzję wink)) Traz zabieramy sie za zespół wink

Pozdrawiam
Kinga
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 20:10
      Super, bardzo się cieszę! Na pewno będziesz zadowolona.
    • czarna_waw Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 21:31
      Czy Gaja ma strone www? Prosze o podanie, bo nie moge odnalezc.
      • agnrek Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 23:46
        www.gaja.waw.pl/
        Jest to hotel z restauracją, która mieści do 55-60 osób.
        • kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:42
          czesc,
          tak mi sie wydaje,że ok 60 osób to będzie ok, nam na razie wyszło 67 ale jak
          to wyjdzie juz w czerwcu to zobaczymy. Chociaż p. Ewa mówiła, że ktoś robił
          wesele na 80 osób, przy czym częśc stolików była ustawiona na antresoli wink
          • agnrek Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:48
            U nas były 54 osoby, stoliki były w tej części koło wejścia na antresolę i od
            kolumnami. Zespół (5 osób) umieściliśmy koło baru, zaś jadł na zewnątrz smile I to
            jest maksymalna ilość na dole, parkiet był nawet troszkę za mały. Jak możecie,
            to usadzajcie jak najwięcej na antresoli, bo dół jest mały.
            • kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:53
              ja sie obawiam,że 67 osób to jednak nie będzie crying ale jakoś damy radę wink
              najważniejsze,że miejsce nam się podoba, i że bardzo sympatyczna obsługa -
              byliśmy tam chyba 5 razy (nie zawsze zapowiedziani) i nigdy nikt nam nie
              powiedział, że nie ma dla nas czasu, a to wydaje mi się ważne.
              Tak jak napisąłam teraz będziemy robić nalot na Philadelphie tylko,że na razie
              auytko nam wysiadło crying i nie wiem czy damy raze komunikacją miejską do nich
              dojechać ( chociaż do Gai właśnie w taki sposób wczoraj dotarliśmy i wcale nie
              znp z Woli tylko aż z Grochowa wink
              • agnrek Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:00
                A jakie mają jedzeinie... pycha! Czyste pokoje, miła obsługa. Pani Ewa jest na
                każdy weselu i nadzoruje wszystko osobiście. Cały czas ma oczy zwrócone na salę.
                Wszystko z górnej półki.
                A zespół też polecam, restauuracja też przyznała, że fajnie grali smile
                • kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:04
                  wink juz się nie mogę doczekać ........ a to jeszcze 10 miesięcy ..... mam
                  nadzieję, że szybko zleci wink
                • kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:06
                  aaaa jeszcze co do jedzenia - jak byliśmy tam z moją przyszłą teściową wink to
                  Ona zażyczyła sobie chłodnik - niestety nie było crying ale po kilku chwilach
                  przyszedł pan i powiedział,że zrobią specjalnie dla niej wink chyba poleciał do
                  kuchni sprawdzić czy mają odpowiednie produkty - miłe prawda wink
                  • agnrek Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:22
                    smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka