kb155 19.08.06, 18:54 cześć, właśnie dizś podpisaliśmy wstępną umowę z Gają i baardzo się ciesze i wielkie dzięki bo m.in. Twoje opinie na temat tego miejsca pozwoliły nam podjać decyzję )) Traz zabieramy sie za zespół Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 20:10 Super, bardzo się cieszę! Na pewno będziesz zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_waw Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 21:31 Czy Gaja ma strone www? Prosze o podanie, bo nie moge odnalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek ;))) 19.08.06, 23:46 www.gaja.waw.pl/ Jest to hotel z restauracją, która mieści do 55-60 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:42 czesc, tak mi sie wydaje,że ok 60 osób to będzie ok, nam na razie wyszło 67 ale jak to wyjdzie juz w czerwcu to zobaczymy. Chociaż p. Ewa mówiła, że ktoś robił wesele na 80 osób, przy czym częśc stolików była ustawiona na antresoli Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:48 U nas były 54 osoby, stoliki były w tej części koło wejścia na antresolę i od kolumnami. Zespół (5 osób) umieściliśmy koło baru, zaś jadł na zewnątrz I to jest maksymalna ilość na dole, parkiet był nawet troszkę za mały. Jak możecie, to usadzajcie jak najwięcej na antresoli, bo dół jest mały. Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 10:53 ja sie obawiam,że 67 osób to jednak nie będzie ale jakoś damy radę najważniejsze,że miejsce nam się podoba, i że bardzo sympatyczna obsługa - byliśmy tam chyba 5 razy (nie zawsze zapowiedziani) i nigdy nikt nam nie powiedział, że nie ma dla nas czasu, a to wydaje mi się ważne. Tak jak napisąłam teraz będziemy robić nalot na Philadelphie tylko,że na razie auytko nam wysiadło i nie wiem czy damy raze komunikacją miejską do nich dojechać ( chociaż do Gai właśnie w taki sposób wczoraj dotarliśmy i wcale nie znp z Woli tylko aż z Grochowa Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:00 A jakie mają jedzeinie... pycha! Czyste pokoje, miła obsługa. Pani Ewa jest na każdy weselu i nadzoruje wszystko osobiście. Cały czas ma oczy zwrócone na salę. Wszystko z górnej półki. A zespół też polecam, restauuracja też przyznała, że fajnie grali Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:04 juz się nie mogę doczekać ........ a to jeszcze 10 miesięcy ..... mam nadzieję, że szybko zleci Odpowiedz Link Zgłoś
kb155 Re: do agnrek ;))) 20.08.06, 11:06 aaaa jeszcze co do jedzenia - jak byliśmy tam z moją przyszłą teściową to Ona zażyczyła sobie chłodnik - niestety nie było ale po kilku chwilach przyszedł pan i powiedział,że zrobią specjalnie dla niej chyba poleciał do kuchni sprawdzić czy mają odpowiednie produkty - miłe prawda Odpowiedz Link Zgłoś