Dodaj do ulubionych

Dla Bandy :)

28.06.06, 19:15
demo.immago.pl/060624/ zdjecia z naszego pleneru, wszystkie które były
bez cenzury wink bo sie nie da sciagnac na komputer smile a obiecałam jakies fotki
wiec daje link, ale nie wiem jak długo tam będą smile
Obserwuj wątek
    • sprycia1979 Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:31
      oj co by wam sie żyło długo i szczęśliwie!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego naj i pociechy z mężluka smile))))
      • marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:32
        bardzo ładnie dziękuje... Tobie życze tego samego, gdyby mi twój termin ślubu
        gdzieś umknął smile bo ja gapcia czasem jestem smile
      • mada.d.n Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:33
        gratulacje!!!! smile))
        ślicznie wyglądaliście smile
        wszytskiego naj... smile
        • marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:37
          dziekuje mgr leniuszku wink skadś to znam smile mi też się straszniście nie chce...
          pisac smile
          • sprycia1979 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:40
            teraz to cafet nastepna z Bandy smile)))
            Sara odpadła...a ja na koncu smile)))
            • sprycia1979 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:42
              Udało sie wszystko? jakies dodatkowe atrakcje były smile))) kaczki, fontanna,
              karoca, moze jakis magik-czarodziej zabawiał gosci smile)) tyle byłas na forum to
              mam nadziej ze cos wybrałas smile
              • marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:43
                ja wybrałam inna atrakcje big_grin pod tytułem puszczający zamek w sukience big_grin yyy
                nie wiedziałam, że sara odpadła, myślałam, że ona już po... bo coś tam kiedyś
                pisała, że dziś ślub... tylko nei wpsomniała czyj...
                • mada.d.n Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 20:09
                  Martkia
                  jeszcze nie mgr - jak będzie psor to we wrześniu, a jak go nie będzie (jeździ z
                  jakimiś konferencjami) to w październiku
                  ale fajnie, że jest ktoś, kto we mnie wierzy big_grin
                  • marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 29.06.06, 09:20
                    ja jeszcze też nie mgr inż. wink i też we wrześniu mam zamiar się bronić ,ale to
                    z innych powodów poprstu muszę wyjechać w swoich sprawach smile wierze wierze, bo
                    we mnie też wierza wink mimo iż czasem ja wątpie, że ją skończe...
    • cafet Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:20
      Martika jeszcze raz gratulacje!!!!smile))))
      Pieknie wyglądaliściesmile))) super zdjęcia!!!smile))

• cafet Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:39
        Wzruszyłam siesmile))
      • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:21
        Dziekuje slicznie smile ty też będziesz najszcześliwsza panna młodą i
        najpiękniejsza w swoim dniu smile zobaczysz smile
    • twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:30
      sliczne zdjeciasmile pieknie wygladalisciesmile a ty marti_ka jestes piekna
      dziewczynasmile teraz zonkasmile pozdrawiam

ps. z niektorych ujeciach twoj narzeczony jest podobny do mojegosmile
      • caricare Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:54
        Hej marti_ka82! Ja co prawda nie jestem z bandy, ale obejrzalam wasze zdjecia!
        Slicznie wygladaliscie! Mam tylko pytanie, bo troszke slepa jestem... - z
        jakich kwiatkow masz bukiet? Tez mysle o tym, zeby swoj miec bialo/kremowo -
        fioletowy a nie moge sie dopatrzec co to za kwiatki sa w twoim!? Z gory
        dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam!
        • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:28
          te kwiatki to tak różowe róże, różowe i białe margaretki i białe kujde wypadło
          mi z główy... zaraz ci powiem smile frezje smile.... smile
          • caricare Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 10:34
            Dzieki! Pozniej wypatrzylam te roze (jednak az tak slepa nie jestem), ale tych
            frezji nie moge wypatrzyc, a sama myslalam o rozach i frezjach w swoim
            bukiecie! Jeszcze raz dziekuje!!
            • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 13:29
              bo frezje w porównianiu z margaretkami i różami są bardzo drobne smile pewnie
              dlatego ich nie widac... poza tym zdjecia nie są z bliska to pewnie też
              dlatego smile a narazie innych zdjec nie mam smile
      • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:22
        slicznie dziekuje smile az się zaruminiłam smile a to może ten twój o zaginiony brat
        blizniak mojego łukasza ??wink hehe bo ten jego blizniak to wogóle nie podobny do
        niego smile
        • twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:27
          mozesmile a tak serio, to jest podobny na niektorych ujeciach, podobny uklad czola
          i wlosowsmile kolor wlosow tezsmile ale usta troche inne i usmiech innysmile
          • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:29
            widocznie mamy podobny gust smile heh
            • twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:32
              chyba taksmile pozdrawiamsmile moze jak sie zgodzi to przesle zdjecia po slubiesmile ale
              to bedzie ciezka batalia, bo on nie lubi upubliczniac nic co prywatnesmile
              • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:35
                a mój nawet chbya nie wie wink był zajety wtedy soba big_grin
                • twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:37
                  to moze i dobrzesmile niewiadomo jakby zareagowalsmile ale ja mojego namowie na choc
                  jedno zjeciesmile a jedziecie gdzies w podroz poslubna?
                  • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:51
                    niestety nie tym razem smile bo musiał wziąść 3 tyg wolnego bo nie mieszka w
                    polsce no i tu nie pracuje... a poza tym chce realizować swoje plany
                    zawodowe... smile ale co tam, ja tam gdzie mieszkamy mogę spedzać miesiąć
                    miodowy wink bo nie znam jeszcze tych terenów za dobrzesmile
    • bacha1979 A dla nas nie??? Buuu:((( 29.06.06, 08:00
      No pieknie mart_ka82. wink
      Super włoski miałaś- ale nie było Ci za gorąco??
      Wszystkiego naj, naj, naj na nowej drodze życia.
      • marti_ka82 dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:31
        poufne wink żeby się nie wydało big_grin dziekuje nie było mi za gorąco smile wrecz
        przeciwnie byłam zadowolona, że nie mam ich spiętych tlyko rozpuszcozne smile, bo
        czasem wiatr rozwiewał i takie tam smile ja wogóle nie lubie koków i innych
        kombinacji z włosami smilestawiam na wygode ale w swoim mniemaniu smile i slicznie
        dziekuje za zyczonka smile tobie życze tego samego wink ale zostaw zyczenia do dnia
        zaslubin smilew swoim serduszko a potem niech się spełniają smile
        • agnieszka5661 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:39
          super zdjęcia wink gratulacje!! i dużo szczęścia!!
          ładna sukienka, Twoja świadkowa też miała bardzo ładną sukienkę

twitti!!! jak mąż się nie zgodzi na umieszczenie zdjęć, to go wytnij,
          ewentualnie prostokącik na oczy wink bo my musimy Cię zobaczyć wink Pozdr
          • twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:42
            mnie tez nei chce umieszczac, zeby jakis swir sie nie przyczepilsmile a ja mu
            mowie, Misiu - my tu jak rodzinasmile zobaczymy jak bedziesmile pozdrawiam
            • bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:44
              Mój też nie. I chyba tylko znajomkom z forum roześle i tyle.
              • twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:47
                mailem tak? to ja tez chcesmile jak mogesmile zrewanzuje siesmile ale jeszcze zobaczesmile
                pozdrawiam
                • bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:49
                  Dobra, ale to jescze parę dni. twitti, Ty jak najbardziej, jeśli tylko
                  zechcesz, zdjęcia otrzymasz. smile
                  • twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:54
                    ale moze zdecydujesz sie wkleic na stronesmile najwyzej zaklej twarzesmile
                    • bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:55
                      Zobaczymy. Bez twarrzy moim zdanie, nie bardzo to ma sens, no ale pożyjemy,
                      zobaczymy. smile
                      • marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:56
                        to ja zamawiam od was fotki lubie ogladac fotki szczesliwych ludzi, którzy
                        biorą ślub z miłości smile
                      • twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:15
                        no wiemsmile ale lepsze niz nicsmile
          • marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:49
            dziekuje big_grin slicznie wow smile jestem w szoku smile a majka moja swiadkowa miala
            poprstu bluzke i spodnice wink nie powiem ile, ale zdradze sekeret, że nie wydała
            więcej niż 30 zl smile
        • bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:40
          A Ty masz takie naturalne loczki??
          • marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:54
            nie nie smile ja mam naturalnie falowane smile ani proste ani kręcone ale dzięki temu
            łatwe w obróbce bo i wyprostować mogę i skrecić bez problemu smilea co do
            umieszczania zdjęc na forach, jasne traci się anonimowość ale jeszcze nigdy nic
            zlego przez to się w moim przyp[adku nie stalo smile odpukac... więć nadal to
            czyniesmile ale rozumiem obawy innych smile
            • agnieszka5661 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:08
              heheh to ja też poproszę zdjęcia jak już będziecie po, oświadczam uroczyście, że
              nie jestem świrem wink
              na zdjęciach wygląda jak sukienka to ubranko świadkowej, choć jakoś strasznie
              się nie wpatrywałam, bo patrzyłam na gwiazdę dni czyli na Ciebie
              jak kiedyś świadkowałam na ślubie to też miałam sukienkę za 30 zł, którą kupiłam
              po jakiejś totalnej przecenie, a wygląda na 300 zł, normalna balowa suknia
              Jak komuś mówiłam, że kosztowała 30 zł to się popukał w czoło... wink
              • marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:10
                no bo przeciez nie sztuką ubrać sie w coś za 500 zl co nie wyglada wink lecz
                ubrać się tak by zachwycić wszystkich a wydac niewiele wink heh
                • athandavan marti_ka82 - mimo, ze ja tez nie z bandy to 29.06.06, 10:29
                  GRATULUJE Ci serdecznie. Przepieknie razem wygladacie, naturalnie - a Twoja
                  fryzurka to mnie po prostu zachwycila - ja mam dlugie, ciemne i okropnie proste
                  wlosy, a marza mi sie twoje delikatne fale i kwiatuszki wink))

Zdjecia z parasolka to moje faworytki!!!!! Gdzie ty ja wytrzasnelas - jest po
                  prostu piekna!!!! Te zdjecia maja niepowtarzalny klimat, sprobuj namowic
                  fotografa, by dal wam je w wydaniu czarno-bialym, beda a la francuska belle
                  epoque z obrazow impresjonistow!!!!

Wszystkiego NAJ!
                  • marti_ka82 Re: marti_ka82 - mimo, ze ja tez nie z bandy to 29.06.06, 10:35
                    slicznie dziekuje za tak miłe słowa, ja coprawda całkiem prostych włosów nie
                    mam ,ale te fale to zasługa wałków smile parasolkę miał nasz fotograf, ot tak
                    pomyślał by ją wziąść do zdjęc smile więć to nie mój skarb wink a my dostajemy
                    wszystkie zdjecia jest ich jakis 1000 dla siebie w tym te plenerowe smile więc
                    pokombinujemy jak i które dowołać, bo i tak dostajemy 200 wywolanych smile
                    • miaau :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 12:52
                      G R A T U L A C J E ! ! ! !

wink)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

slicznie wygladaliscie oboje!!!!

zycze Wam przez wszytskie wasze wspolne dni (czyt. do konca zycia) takiego
                      slonca i ciepla w Was jak na fotkach widac smile)))

a kiedy cafet i spryciara?!?!
                      • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 12:56
                        slicznie dziekuje smile teraz kolej na cafet, bodajże w sierpniu ale skleroza mi
                        date zjadła z pamiećy, a sprycia... yyy nie wiem sad
                        • miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:01
                          a jedziecie (byliscie) gdzies po weselu?
                          mnie czeka jeszcze przeprowadzka do Polski (jeszcze dluuugie 4 tygnie na
                          odleglosc sad ) a w sierpniu Montenegro smile
                          • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:06
                            a mnie czeka przeprowadzka na bawarie wink i tam jade w piątek wink lukaszowi
                            zostaly tylko jeszcze 3 dni wolnego wiec jutro jedziemy jeszcze w góry do domku
                            campingowego moich rodziców, na więcej chyba liczyć nie możemy bo chce mzienić
                            łukasz prace smile no ale smile coś za coś smile no ale widzę, że ty za to
                            wypoczniesz big_grin w sierpniusmile
                            • miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:12
                              w sierpniu tak, ale teraz az to cierpie na odleglosc, za zeszly weekend bylam u
                              nas w domku a pozniej.. zeslanie w Berlinie, ale trzeba na te ostatnie zajecia
                              pochodzic.. dzisiaj byla juz wymeldowanie zalatwic, zamknac konto itp...
                              juz sie Karola na stale, na codzien doczekac nie moge smile i Polski tez.. nie
                              zal Ci do Bayern wyjezdzac?!? wink
                              • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:26
                                wiesz, że nie smile cieszę się, że tam jadę... smile ale to pewnie dlatego, że tam
                                =polaków jak mrówków wink ... no i też z bayern związane są plany zawodowego
                                mojego męża big_grin a ja chce, żeby się realizował i nie zamierzam go zatrzymywać smile
                                mnie w polsce oprócz rodziny nic nie trzyma, kończe studia, pracy stałej nie
                                mam więc mogę jechac smile czyzbyś studiowała w berlinie?smile
                                • miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:38
                                  wlasnie koncze i tez mnie juz tutaj nic trzymac nie bedzie, orace dorywcza mam,
                                  zeby sie utrzymac, ale to nic powaznego, moj maz, ma w Polsce juz od prawie 10
                                  lat stala prace (w miedzyczasie studia tez spryciaz zrobil), mamy mieszkanko
                                  wspolne i tylko mi sie tutaj wyc chce, ze jeszcze na odleglosc sad
                                  • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:45
                                    no a u mnie na odwrót wszystko tam smile heh no ale wiesz wink zwiazki na odległość
                                    przetrwają największe burze smile
                                    • miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:48
                                      prawda, prawda, ale juz dosc tej odleglosci.. ech zazdroszcze Wam juz tego
                                      ciaglego bycia razem wink)) ja odliczam dni, ale jakos sie coraz bardziej
                                      dluuuuza wink))
                                      za to za tydzien bede juz w domku a do Berlina pojade chyba dopiero kolo 18
                                      lipca, pozniej na weekend znowu do polski a ostatni weekend przeprowadzka i w
                                      koncu bede 100%owa zona smile))))
                                      • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:54
                                        heh no wiesz po 2,5 roku chyba zasłużylisy wink na troche bycia razem smile no ale
                                        jeśli dostanie się tam gdzie chce to czeka mnie jeszcze 9 miesiecy rozłaki...
                                        • miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 14:00
                                          to nie wiem czy zyczyc mu powodzenia czy raczej nie.. wink
                                          • marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 14:04
                                            raczej tak smile bo to jego marzenie smile i wiem, że będzie się w tym spełniał.. .a
                                            martwić się będę jak się dostanie smile wytrzymałam 2,5 roku to i 9 miesiecy
                                            wytrzymam
                    • sprycia1979 :) 29.06.06, 18:05
                      Sprycia koniec września
                      Cafet początek sierpnia

wiec nastepne relacje w sierpniu smile))

• marti_ka82 Re: :) 29.06.06, 18:38
                        no tak tak wink to jeszcze sporo czasu...
    • eoos Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 18:14
      wyglądanie świetnie! wszystkiego najlepszego, duzo miłosci i szczescia smile

przesliczna parasolka smile

(przepraszam ze sie czepiam ale pan młody mial czarne skarpetki? suspicious)
      • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 18:39
        hehe no tak wyszlo, bo w masie przygotowan poprstu zpaomnial kupic jasne big_grin a
        nosi zawsze ciemne wink zdolniacha... no ale coz tylko na jednym zdjeciu widac big_grin
        heh i dziekuje za zyczenia smile
        • miaau Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 19:00
          a ja nie zauwazylam smile))))

poczatek sierpnia, to cafet ma teraz goracy okres wink stresow jej nie
          zazdroszcze wink
          • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 19:04
            bo nie patrzysz po nogach w okolicach kostki wink big_grin ja zreszta tez nie smile heh
          • cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 12:42
            Pudło miaauwink)) stres opadł, az sama jestem zdziwiona,a może to tylko cisza
            przed burząwink))

Eoos w dochodzeniówce powinnas pracowaćwink ja tam kompletnie czarnych skarpetek
            nie dojrzałamsmile))
            • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:02
              bo one kompletnie czarne nie byly tylko granatowe tongue_out heheh
              • cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:08
                No własnie!!! To przez to;PPP
                Rozszyfrowałas mnie!!!smile
    • rzymianka3 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 12:59
      maz szczesciaz...hehe ladna panna mloda mu sie trafilasmile widze ze weneckie
      parasolki robia furore smile)
      • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:03
        big_grin big_grin big_grin jajc az nie wiem co powiedziec wink idę mu donieść że jest szczęsciarzem
        ot tak jakby jeszcze nie wiedział tongue_out dziekuje slicznie smile a co do parasolki to
        nie mój pomysł to fotograf mi ją wcisnąl big_grin
        • rzymianka3 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:06
          widzialam tez u mojej przyjaciolki..na zdjeciach nawet fajnie wygladaja te
          parasolki smile Serio sliczna z was para...Gratulacje
          • domargo Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 18:43
            piękne fotki smilei jeszcze raz moje gratulacje !!
            chociaż do bandy nie należę, to my jak z jednego podwórka jesteśmy więc proszę
            zdradź mi co to za plener i kto wam robił fotki??
            • miaau Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:33
              cafet, spoko, spoko, stres przyjdzie wink))) my chcielismy 2 dni przed wszytsko
              odwolywac i jednak zyc na kocia lape wink)))))))
              • cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:56
                Na KOCIĄ łapę - no jak na MIAAU przystało hahaha.wink)))
              • cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:56
                I dobrze ze nie odwołaliście,bo ominęłyby nas super zdjęciasmile
                • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 08:17
                  nie tylko fotki ale tez super impreza wink
                  no to przyznaj sie Cafet, kiedy dokladnie masz weselicho.. pierwszy weekend?
                  smiagcie gdzies pozniej? (siedze nad pracami magisterskimi, i marze juz o
                  urlopie - stad te pytania ;-PPP )
                  • cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 08:50
                    Ech!!no ale nam dostały sie tylko fotki (nawiasem mówiąc do tej pory mamy z
                    martiką i sprycią żalsmile)) do ciebie,że wianków nie mogłysmy łapać na jeziorzewink
                    nieładniesad((

a cafet 5 sierpniasmile,a na poczatku września śmigamy i owszem.Mamy nastepujące
                    wymagania:plaża,gorąc,woda,fajny hotel,i żeby wieczorkiem było gdzie wyskoczyćwink

Nad pracami??w liczbie mnogiej?to ty zdolniacha jestes!!!chyba że jeszcze
                    karolowi piszesz;PPP
                    A wy dokąd na urlop no i kiedy?wink
                    • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:14
                      hehe, jakbym zdolniacha byla to bym juz z mezem mieszkac mogla, a tak trzeba
                      prace konczyc.. (w liczbie 3 = germanistyka, ekonomia, europeistyka)

to macie weselicho dzien po Karola urodzinach - juz pamietac bede wink

a smigamy 15stego albo 14stego sierpnia, do czarnogory, z jednodniowym postojem
                      (moze normalnym spaniem a nie w auciek) gdzies w cro..

myslimy o okolicach budvy..

moze szybciej na wakacje pojedziecie? wink))))
                      a moze lepiej nie.. cafet wiecznie napalona, ja sie boje wink)))))

-
                      Bieganie
                      Mrówki
                      • cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:17
                        Chciałas napisać ze cafet wiecznie spalona,spalona moja drogasmile-ciemna cera na
                        słoncu lubi siedziec-literki ci sie poprzekręcaływink

Miaau zawyzasz srednią(3 prace-szok) potem pisza o takich jak Ty w gazetach a
                        reszta doła ma;PPP

A to karol tez lew-wreszcie jakis porządny znakwink,a ty wytrzymaj jeszcze 1,5
                        miesiaca!!!smile-na jak długo jedziecie?smile)))
                        Pomóż mi(w związku z moim pytaniem na forum)
                        • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:25
                          spalona taaaaaa chyba w oczach narzeczego, ktory nie spodziewa sie takiej
                          nimfomanki ;-PPPPPPPP

eee, te prace sie uzupelniaja, w niemczech troche inny system jest (niemcy
                          wogole inni sa wink )

porzadny, porzadny, a byk to co? nieporzadny?!? wink
                          i nie 1,5 miesiaca bo przeprowadzka ostatni weekend lipca, pozatym jak pojade w
                          srode do domku naszego, to w berlinie bede proawdopodobnie dopiero 16 lipca
                          spowrotem <miodzio> wink
                          a jedziemy na okolo 14 dni..
                          • cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:31
                            No i riposta na każde moje zdaniewink
                            Byk może i porządny ale lew atrakcyjniejszy;PPP

Wolę byc spalona w oczach innych niz wypalona wewnętrznie na takie ....;PPPPP

A to fajnie że domek i wycieczka i razem i w ogóle wreszcie jak mąz i zonasmile)))
                            • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:34
                              ano w koncu, wreszcie troche normalnosci (hmmm, ja i normalnosc?!? wink )

wiec
                              • cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:37
                                Cafet wybywa 5 km na północny wschódwink)) póki co,a potem może na jakiś czas za
                                daleką wodewinkale to dalekie perspektywywink
                                Póki co tu mi dobrze no i pracka spokosmile
                                • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:38
                                  oooo tylko nie do amerykancow!!! co noc impreze pod moim oknem robia - wscie
                                  sie mozna.. kuluminacja pewnie jak w zeszlym roku - 4tego lipca, wlacznie ze
                                  spiewaniem hymnu o polnocy wrrrrrrr
                                • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:40
                                  zaraz rozdwojenia jazni przez te dwa watki dostane wink)))

a sprycia gdzei poszla?!? przynaj sie, pogonilas ja, bo wygadala sie, ze na
                                  impreze zostala zaproszona! wink)))
                                  • cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:41
                                    Małe sprostowanie-własnie nie została zaproszona -hahaha
                                    Ja jutro do Wawy jade a ta nawet mnie z dworca nie odbierze<foch>
                                    • miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:49
                                      ooo to nieladnie, nie dziwie sie fochowi..

przyjedzi do berlina, ja Cie odbiore wink))))
                                      • sprycia1979 Oj cafet, cafet ;/ 03.07.06, 11:10
                                        ja cie nie odberałam!! no wiesz, nie ładnie tak kłamać.... taki dzikusek jedzie
                                        do stolicy i nawet nie odwiedzi Spryci - taka prawda ;/

• marti_ka82 Re: Oj cafet, cafet ;/ 03.07.06, 17:05
                                          no i mamy klopot smile jedno twierdza ze ich nie odebrano drudzy ze tak nie bylo
                        • marti_ka82 no tak lew porzadny znak :P 03.07.06, 10:50
                          bo jA LWICA i lukasz LEWsmile
            • marti_ka82 do domargo 03.07.06, 10:48
              plener to oczywiscie plawnowice smile a dokladnie park zamkowy smile a zdjecia robil
              nam pan Robert Pisarski
              Immago. Fotografia
              609 577 617
              www.immago.pl
              • domargo Re: do domargo 03.07.06, 10:53
                wybacz że tak cię męczę tymi wszystkimi pytaniami - ale będzie jeszcze kilka:
                ile bierze ten fotograf za tego typu sesje? czy wszystko dostajecie na plycie
                czy czesc wywoluje?
                • marti_ka82 Re: do domargo 03.07.06, 11:08
                  chodzi ci tylko o plener? bo u mnie wygladalo to tak, 800 zl za: reportaz z
                  calego dnia tj. blogoslawienstwo, przygotowania, slub, wesele oczywiscie do
                  tego plener, otrzzmalismy 200 zdjec format 15x20 w albumach, dvd w formie filmu
                  ze zdjec i wszystkie zdjecia ktore zrobil fotograf na plycie, te 200 zdjec to
                  20 z pleneru i 180 reszty smile
          • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 06.07.06, 07:56
            dziekujne
            • marti_ka82 pare dni temu bylam na USG :D 08.07.06, 17:29
              i moj skarb najlepszy prezent slubny big_grin ma cale 2,65 cm smile bijace male
              serduszko big_grin i rozwija sie doskonale big_grin
              img210.imageshack.us/img210/1444/dsc039223ak.jpg
              • agnrek Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 11:21
                Martika,
                wszystkiego dobrego dla 3-osobowej juz rodzinki smile
                Brałyśmy ślub tego samego dnia, my jednak z dzidziusiem musimy poczekać do
                wiosny, szkoda, że to dopiero lipiec....
                • marti_ka82 Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 12:11
                  to bede trzymac kciuki tej wiosny co nadejdzie smile no u nas wyszlo tak a nie
                  inaczej wszystko planowane wink ale nie przypuszczlaismy ze tak szybko sie uda smile
                  tak tak bralysmy slub tego samego dnia... smile jak tam malzenskie zycie?smile
                  • agnrek Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 19:30
                    Super ekstra smile
              • cafet Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 16:42
                Martika ale fajniesmile)))))))))))))
                • sprycia1979 Sprycia też gratuluje!!!!!! 10.07.06, 12:35
                  Ciocia Cafet, Ciocia Sprycia smile))) dobre smile))
                  to teraz na chrzciny jedzimey smile)))
                  • marti_ka82 hehe ;) taa chrzciny to dopiero w marcu beda :P 10.07.06, 14:19

• ozana1 Re: Dla Bandy :) 09.07.06, 14:59
      naprawde przeslicznie wygladaliscie
      pozdrawiam zycze szczescia
      ozanasmile
      • marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 10.07.06, 10:10
        dziekuje slicznie szczescie to ja mam nawet podwojne big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka