marti_ka82 28.06.06, 19:15 demo.immago.pl/060624/ zdjecia z naszego pleneru, wszystkie które były bez cenzury bo sie nie da sciagnac na komputer a obiecałam jakies fotki wiec daje link, ale nie wiem jak długo tam będą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprycia1979 Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:31 oj co by wam sie żyło długo i szczęśliwie!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystkiego naj i pociechy z mężluka )))) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:32 bardzo ładnie dziękuje... Tobie życze tego samego, gdyby mi twój termin ślubu gdzieś umknął bo ja gapcia czasem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:33 gratulacje!!!! )) ślicznie wyglądaliście wszytskiego naj... Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:37 dziekuje mgr leniuszku skadś to znam mi też się straszniście nie chce... pisac Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:40 teraz to cafet nastepna z Bandy ))) Sara odpadła...a ja na koncu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:42 Udało sie wszystko? jakies dodatkowe atrakcje były ))) kaczki, fontanna, karoca, moze jakis magik-czarodziej zabawiał gosci )) tyle byłas na forum to mam nadziej ze cos wybrałas Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 19:43 ja wybrałam inna atrakcje pod tytułem puszczający zamek w sukience yyy nie wiedziałam, że sara odpadła, myślałam, że ona już po... bo coś tam kiedyś pisała, że dziś ślub... tylko nei wpsomniała czyj... Odpowiedz Link Zgłoś
mada.d.n Re: Marika ślicznie :))))) 28.06.06, 20:09 Martkia jeszcze nie mgr - jak będzie psor to we wrześniu, a jak go nie będzie (jeździ z jakimiś konferencjami) to w październiku ale fajnie, że jest ktoś, kto we mnie wierzy Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Marika ślicznie :))))) 29.06.06, 09:20 ja jeszcze też nie mgr inż. i też we wrześniu mam zamiar się bronić ,ale to z innych powodów poprstu muszę wyjechać w swoich sprawach wierze wierze, bo we mnie też wierza mimo iż czasem ja wątpie, że ją skończe... Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:20 Martika jeszcze raz gratulacje!!!!)))) Pieknie wyglądaliście))) super zdjęcia!!!)) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:21 Dziekuje slicznie ty też będziesz najszcześliwsza panna młodą i najpiękniejsza w swoim dniu zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:30 sliczne zdjecia pieknie wygladaliscie a ty marti_ka jestes piekna dziewczyna teraz zonka pozdrawiam ps. z niektorych ujeciach twoj narzeczony jest podobny do mojego Odpowiedz Link Zgłoś
caricare Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 07:54 Hej marti_ka82! Ja co prawda nie jestem z bandy, ale obejrzalam wasze zdjecia! Slicznie wygladaliscie! Mam tylko pytanie, bo troszke slepa jestem... - z jakich kwiatkow masz bukiet? Tez mysle o tym, zeby swoj miec bialo/kremowo - fioletowy a nie moge sie dopatrzec co to za kwiatki sa w twoim!? Z gory dziekuje za odpowiedz! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:28 te kwiatki to tak różowe róże, różowe i białe margaretki i białe kujde wypadło mi z główy... zaraz ci powiem frezje .... Odpowiedz Link Zgłoś
caricare Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 10:34 Dzieki! Pozniej wypatrzylam te roze (jednak az tak slepa nie jestem), ale tych frezji nie moge wypatrzyc, a sama myslalam o rozach i frezjach w swoim bukiecie! Jeszcze raz dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 13:29 bo frezje w porównianiu z margaretkami i różami są bardzo drobne pewnie dlatego ich nie widac... poza tym zdjecia nie są z bliska to pewnie też dlatego a narazie innych zdjec nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:22 slicznie dziekuje az się zaruminiłam a to może ten twój o zaginiony brat blizniak mojego łukasza ?? hehe bo ten jego blizniak to wogóle nie podobny do niego Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:27 moze a tak serio, to jest podobny na niektorych ujeciach, podobny uklad czola i wlosow kolor wlosow tez ale usta troche inne i usmiech inny Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:32 chyba tak pozdrawiam moze jak sie zgodzi to przesle zdjecia po slubie ale to bedzie ciezka batalia, bo on nie lubi upubliczniac nic co prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:35 a mój nawet chbya nie wie był zajety wtedy soba Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:37 to moze i dobrze niewiadomo jakby zareagowal ale ja mojego namowie na choc jedno zjecie a jedziecie gdzies w podroz poslubna? Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 09:51 niestety nie tym razem bo musiał wziąść 3 tyg wolnego bo nie mieszka w polsce no i tu nie pracuje... a poza tym chce realizować swoje plany zawodowe... ale co tam, ja tam gdzie mieszkamy mogę spedzać miesiąć miodowy bo nie znam jeszcze tych terenów za dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 A dla nas nie??? Buuu:((( 29.06.06, 08:00 No pieknie mart_ka82. Super włoski miałaś- ale nie było Ci za gorąco?? Wszystkiego naj, naj, naj na nowej drodze życia. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:31 poufne żeby się nie wydało dziekuje nie było mi za gorąco wrecz przeciwnie byłam zadowolona, że nie mam ich spiętych tlyko rozpuszcozne , bo czasem wiatr rozwiewał i takie tam ja wogóle nie lubie koków i innych kombinacji z włosami stawiam na wygode ale w swoim mniemaniu i slicznie dziekuje za zyczonka tobie życze tego samego ale zostaw zyczenia do dnia zaslubin w swoim serduszko a potem niech się spełniają Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:39 super zdjęcia gratulacje!! i dużo szczęścia!! ładna sukienka, Twoja świadkowa też miała bardzo ładną sukienkę twitti!!! jak mąż się nie zgodzi na umieszczenie zdjęć, to go wytnij, ewentualnie prostokącik na oczy bo my musimy Cię zobaczyć Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:42 mnie tez nei chce umieszczac, zeby jakis swir sie nie przyczepil a ja mu mowie, Misiu - my tu jak rodzina zobaczymy jak bedzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:44 Mój też nie. I chyba tylko znajomkom z forum roześle i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:47 mailem tak? to ja tez chce jak moge zrewanzuje sie ale jeszcze zobacze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:49 Dobra, ale to jescze parę dni. twitti, Ty jak najbardziej, jeśli tylko zechcesz, zdjęcia otrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:54 ale moze zdecydujesz sie wkleic na strone najwyzej zaklej twarze Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:55 Zobaczymy. Bez twarrzy moim zdanie, nie bardzo to ma sens, no ale pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:56 to ja zamawiam od was fotki lubie ogladac fotki szczesliwych ludzi, którzy biorą ślub z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:15 no wiem ale lepsze niz nic Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:49 dziekuje slicznie wow jestem w szoku a majka moja swiadkowa miala poprstu bluzke i spodnice nie powiem ile, ale zdradze sekeret, że nie wydała więcej niż 30 zl Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:40 A Ty masz takie naturalne loczki?? Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 09:54 nie nie ja mam naturalnie falowane ani proste ani kręcone ale dzięki temu łatwe w obróbce bo i wyprostować mogę i skrecić bez problemu a co do umieszczania zdjęc na forach, jasne traci się anonimowość ale jeszcze nigdy nic zlego przez to się w moim przyp[adku nie stalo odpukac... więć nadal to czynie ale rozumiem obawy innych Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka5661 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:08 heheh to ja też poproszę zdjęcia jak już będziecie po, oświadczam uroczyście, że nie jestem świrem na zdjęciach wygląda jak sukienka to ubranko świadkowej, choć jakoś strasznie się nie wpatrywałam, bo patrzyłam na gwiazdę dni czyli na Ciebie jak kiedyś świadkowałam na ślubie to też miałam sukienkę za 30 zł, którą kupiłam po jakiejś totalnej przecenie, a wygląda na 300 zł, normalna balowa suknia Jak komuś mówiłam, że kosztowała 30 zł to się popukał w czoło... Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: dla was też ;) ale to takie wiesz tajne przez 29.06.06, 10:10 no bo przeciez nie sztuką ubrać sie w coś za 500 zl co nie wyglada lecz ubrać się tak by zachwycić wszystkich a wydac niewiele heh Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan marti_ka82 - mimo, ze ja tez nie z bandy to 29.06.06, 10:29 GRATULUJE Ci serdecznie. Przepieknie razem wygladacie, naturalnie - a Twoja fryzurka to mnie po prostu zachwycila - ja mam dlugie, ciemne i okropnie proste wlosy, a marza mi sie twoje delikatne fale i kwiatuszki )) Zdjecia z parasolka to moje faworytki!!!!! Gdzie ty ja wytrzasnelas - jest po prostu piekna!!!! Te zdjecia maja niepowtarzalny klimat, sprobuj namowic fotografa, by dal wam je w wydaniu czarno-bialym, beda a la francuska belle epoque z obrazow impresjonistow!!!! Wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: marti_ka82 - mimo, ze ja tez nie z bandy to 29.06.06, 10:35 slicznie dziekuje za tak miłe słowa, ja coprawda całkiem prostych włosów nie mam ,ale te fale to zasługa wałków parasolkę miał nasz fotograf, ot tak pomyślał by ją wziąść do zdjęc więć to nie mój skarb a my dostajemy wszystkie zdjecia jest ich jakis 1000 dla siebie w tym te plenerowe więc pokombinujemy jak i które dowołać, bo i tak dostajemy 200 wywolanych Odpowiedz Link Zgłoś
miaau :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 12:52 G R A T U L A C J E ! ! ! ! ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) slicznie wygladaliscie oboje!!!! zycze Wam przez wszytskie wasze wspolne dni (czyt. do konca zycia) takiego slonca i ciepla w Was jak na fotkach widac ))) a kiedy cafet i spryciara?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 12:56 slicznie dziekuje teraz kolej na cafet, bodajże w sierpniu ale skleroza mi date zjadła z pamiećy, a sprycia... yyy nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:01 a jedziecie (byliscie) gdzies po weselu? mnie czeka jeszcze przeprowadzka do Polski (jeszcze dluuugie 4 tygnie na odleglosc ) a w sierpniu Montenegro Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:06 a mnie czeka przeprowadzka na bawarie i tam jade w piątek lukaszowi zostaly tylko jeszcze 3 dni wolnego wiec jutro jedziemy jeszcze w góry do domku campingowego moich rodziców, na więcej chyba liczyć nie możemy bo chce mzienić łukasz prace no ale coś za coś no ale widzę, że ty za to wypoczniesz w sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:12 w sierpniu tak, ale teraz az to cierpie na odleglosc, za zeszly weekend bylam u nas w domku a pozniej.. zeslanie w Berlinie, ale trzeba na te ostatnie zajecia pochodzic.. dzisiaj byla juz wymeldowanie zalatwic, zamknac konto itp... juz sie Karola na stale, na codzien doczekac nie moge i Polski tez.. nie zal Ci do Bayern wyjezdzac?!? Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:26 wiesz, że nie cieszę się, że tam jadę... ale to pewnie dlatego, że tam =polaków jak mrówków ... no i też z bayern związane są plany zawodowego mojego męża a ja chce, żeby się realizował i nie zamierzam go zatrzymywać mnie w polsce oprócz rodziny nic nie trzyma, kończe studia, pracy stałej nie mam więc mogę jechac czyzbyś studiowała w berlinie? Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:38 wlasnie koncze i tez mnie juz tutaj nic trzymac nie bedzie, orace dorywcza mam, zeby sie utrzymac, ale to nic powaznego, moj maz, ma w Polsce juz od prawie 10 lat stala prace (w miedzyczasie studia tez spryciaz zrobil), mamy mieszkanko wspolne i tylko mi sie tutaj wyc chce, ze jeszcze na odleglosc Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:45 no a u mnie na odwrót wszystko tam heh no ale wiesz zwiazki na odległość przetrwają największe burze Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:48 prawda, prawda, ale juz dosc tej odleglosci.. ech zazdroszcze Wam juz tego ciaglego bycia razem )) ja odliczam dni, ale jakos sie coraz bardziej dluuuuza )) za to za tydzien bede juz w domku a do Berlina pojade chyba dopiero kolo 18 lipca, pozniej na weekend znowu do polski a ostatni weekend przeprowadzka i w koncu bede 100%owa zona )))) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 13:54 heh no wiesz po 2,5 roku chyba zasłużylisy na troche bycia razem no ale jeśli dostanie się tam gdzie chce to czeka mnie jeszcze 9 miesiecy rozłaki... Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 14:00 to nie wiem czy zyczyc mu powodzenia czy raczej nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: :-)))))))))))))))))))) 29.06.06, 14:04 raczej tak bo to jego marzenie i wiem, że będzie się w tym spełniał.. .a martwić się będę jak się dostanie wytrzymałam 2,5 roku to i 9 miesiecy wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 :) 29.06.06, 18:05 Sprycia koniec września Cafet początek sierpnia wiec nastepne relacje w sierpniu )) Odpowiedz Link Zgłoś
eoos Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 18:14 wyglądanie świetnie! wszystkiego najlepszego, duzo miłosci i szczescia przesliczna parasolka (przepraszam ze sie czepiam ale pan młody mial czarne skarpetki? ) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 18:39 hehe no tak wyszlo, bo w masie przygotowan poprstu zpaomnial kupic jasne a nosi zawsze ciemne zdolniacha... no ale coz tylko na jednym zdjeciu widac heh i dziekuje za zyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 19:00 a ja nie zauwazylam )))) poczatek sierpnia, to cafet ma teraz goracy okres stresow jej nie zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 29.06.06, 19:04 bo nie patrzysz po nogach w okolicach kostki ja zreszta tez nie heh Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 12:42 Pudło miaau)) stres opadł, az sama jestem zdziwiona,a może to tylko cisza przed burzą)) Eoos w dochodzeniówce powinnas pracować ja tam kompletnie czarnych skarpetek nie dojrzałam)) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:02 bo one kompletnie czarne nie byly tylko granatowe heheh Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:08 No własnie!!! To przez to;PPP Rozszyfrowałas mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 12:59 maz szczesciaz...hehe ladna panna mloda mu sie trafila widze ze weneckie parasolki robia furore ) Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:03 jajc az nie wiem co powiedziec idę mu donieść że jest szczęsciarzem ot tak jakby jeszcze nie wiedział dziekuje slicznie a co do parasolki to nie mój pomysł to fotograf mi ją wcisnąl Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 13:06 widzialam tez u mojej przyjaciolki..na zdjeciach nawet fajnie wygladaja te parasolki Serio sliczna z was para...Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
domargo Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 18:43 piękne fotki i jeszcze raz moje gratulacje !! chociaż do bandy nie należę, to my jak z jednego podwórka jesteśmy więc proszę zdradź mi co to za plener i kto wam robił fotki?? Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:33 cafet, spoko, spoko, stres przyjdzie ))) my chcielismy 2 dni przed wszytsko odwolywac i jednak zyc na kocia lape ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:56 Na KOCIĄ łapę - no jak na MIAAU przystało hahaha.))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 30.06.06, 19:56 I dobrze ze nie odwołaliście,bo ominęłyby nas super zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 08:17 nie tylko fotki ale tez super impreza no to przyznaj sie Cafet, kiedy dokladnie masz weselicho.. pierwszy weekend? smiagcie gdzies pozniej? (siedze nad pracami magisterskimi, i marze juz o urlopie - stad te pytania ;-PPP ) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 08:50 Ech!!no ale nam dostały sie tylko fotki (nawiasem mówiąc do tej pory mamy z martiką i sprycią żal)) do ciebie,że wianków nie mogłysmy łapać na jeziorze nieładnie(( a cafet 5 sierpnia,a na poczatku września śmigamy i owszem.Mamy nastepujące wymagania:plaża,gorąc,woda,fajny hotel,i żeby wieczorkiem było gdzie wyskoczyć Nad pracami??w liczbie mnogiej?to ty zdolniacha jestes!!!chyba że jeszcze karolowi piszesz;PPP A wy dokąd na urlop no i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:14 hehe, jakbym zdolniacha byla to bym juz z mezem mieszkac mogla, a tak trzeba prace konczyc.. (w liczbie 3 = germanistyka, ekonomia, europeistyka) to macie weselicho dzien po Karola urodzinach - juz pamietac bede a smigamy 15stego albo 14stego sierpnia, do czarnogory, z jednodniowym postojem (moze normalnym spaniem a nie w auciek) gdzies w cro.. myslimy o okolicach budvy.. moze szybciej na wakacje pojedziecie? )))) a moze lepiej nie.. cafet wiecznie napalona, ja sie boje ))))) - Bieganie Mrówki Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:17 Chciałas napisać ze cafet wiecznie spalona,spalona moja droga-ciemna cera na słoncu lubi siedziec-literki ci sie poprzekręcały Miaau zawyzasz srednią(3 prace-szok) potem pisza o takich jak Ty w gazetach a reszta doła ma;PPP A to karol tez lew-wreszcie jakis porządny znak,a ty wytrzymaj jeszcze 1,5 miesiaca!!!-na jak długo jedziecie?))) Pomóż mi(w związku z moim pytaniem na forum) Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:25 spalona taaaaaa chyba w oczach narzeczego, ktory nie spodziewa sie takiej nimfomanki ;-PPPPPPPP eee, te prace sie uzupelniaja, w niemczech troche inny system jest (niemcy wogole inni sa ) porzadny, porzadny, a byk to co? nieporzadny?!? i nie 1,5 miesiaca bo przeprowadzka ostatni weekend lipca, pozatym jak pojade w srode do domku naszego, to w berlinie bede proawdopodobnie dopiero 16 lipca spowrotem <miodzio> a jedziemy na okolo 14 dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:31 No i riposta na każde moje zdanie Byk może i porządny ale lew atrakcyjniejszy;PPP Wolę byc spalona w oczach innych niz wypalona wewnętrznie na takie ....;PPPPP A to fajnie że domek i wycieczka i razem i w ogóle wreszcie jak mąz i zona))) Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:34 ano w koncu, wreszcie troche normalnosci (hmmm, ja i normalnosc?!? ) wiec Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:37 Cafet wybywa 5 km na północny wschód)) póki co,a potem może na jakiś czas za daleką wodeale to dalekie perspektywy Póki co tu mi dobrze no i pracka spoko Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:38 oooo tylko nie do amerykancow!!! co noc impreze pod moim oknem robia - wscie sie mozna.. kuluminacja pewnie jak w zeszlym roku - 4tego lipca, wlacznie ze spiewaniem hymnu o polnocy wrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:40 zaraz rozdwojenia jazni przez te dwa watki dostane ))) a sprycia gdzei poszla?!? przynaj sie, pogonilas ja, bo wygadala sie, ze na impreze zostala zaproszona! ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:41 Małe sprostowanie-własnie nie została zaproszona -hahaha Ja jutro do Wawy jade a ta nawet mnie z dworca nie odbierze<foch> Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: Dla Bandy :) 01.07.06, 09:49 ooo to nieladnie, nie dziwie sie fochowi.. przyjedzi do berlina, ja Cie odbiore )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Oj cafet, cafet ;/ 03.07.06, 11:10 ja cie nie odberałam!! no wiesz, nie ładnie tak kłamać.... taki dzikusek jedzie do stolicy i nawet nie odwiedzi Spryci - taka prawda ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Oj cafet, cafet ;/ 03.07.06, 17:05 no i mamy klopot jedno twierdza ze ich nie odebrano drudzy ze tak nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 do domargo 03.07.06, 10:48 plener to oczywiscie plawnowice a dokladnie park zamkowy a zdjecia robil nam pan Robert Pisarski Immago. Fotografia 609 577 617 www.immago.pl Odpowiedz Link Zgłoś
domargo Re: do domargo 03.07.06, 10:53 wybacz że tak cię męczę tymi wszystkimi pytaniami - ale będzie jeszcze kilka: ile bierze ten fotograf za tego typu sesje? czy wszystko dostajecie na plycie czy czesc wywoluje? Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: do domargo 03.07.06, 11:08 chodzi ci tylko o plener? bo u mnie wygladalo to tak, 800 zl za: reportaz z calego dnia tj. blogoslawienstwo, przygotowania, slub, wesele oczywiscie do tego plener, otrzzmalismy 200 zdjec format 15x20 w albumach, dvd w formie filmu ze zdjec i wszystkie zdjecia ktore zrobil fotograf na plycie, te 200 zdjec to 20 z pleneru i 180 reszty Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 pare dni temu bylam na USG :D 08.07.06, 17:29 i moj skarb najlepszy prezent slubny ma cale 2,65 cm bijace male serduszko i rozwija sie doskonale img210.imageshack.us/img210/1444/dsc039223ak.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 11:21 Martika, wszystkiego dobrego dla 3-osobowej juz rodzinki Brałyśmy ślub tego samego dnia, my jednak z dzidziusiem musimy poczekać do wiosny, szkoda, że to dopiero lipiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 12:11 to bede trzymac kciuki tej wiosny co nadejdzie no u nas wyszlo tak a nie inaczej wszystko planowane ale nie przypuszczlaismy ze tak szybko sie uda tak tak bralysmy slub tego samego dnia... jak tam malzenskie zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
cafet Re: pare dni temu bylam na USG :D 09.07.06, 16:42 Martika ale fajnie))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprycia1979 Sprycia też gratuluje!!!!!! 10.07.06, 12:35 Ciocia Cafet, Ciocia Sprycia ))) dobre )) to teraz na chrzciny jedzimey ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ozana1 Re: Dla Bandy :) 09.07.06, 14:59 naprawde przeslicznie wygladaliscie pozdrawiam zycze szczescia ozana Odpowiedz Link Zgłoś
marti_ka82 Re: Dla Bandy :) 10.07.06, 10:10 dziekuje slicznie szczescie to ja mam nawet podwojne Odpowiedz Link Zgłoś