agab28 29.06.06, 23:05 Mysle ze wybierzemy ze na pierwszy taniec wybierzemy Unchained melody z gfilmu "Duch". Ale poradzcie w ytmie czego zatanczyc ten utwór? jestem zielona muzycznie wiec nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkalp Re: Unchained melody 30.06.06, 15:06 ja tez sie zastanawiam nad tym utworem (slyszalas w wykonaniu U2 ? rewelacja) ii ja bym do tego zatanczyla walca, ale ja sie nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Unchained melody 01.07.06, 10:15 Cześć dziwczyny!!!My też wybraliśmy tę melodię i tańczyć do niej będziemy walca angielskiego. Na kursie tańca właśnie przy melodii z "Ducha" uczyliśmy się kroków i później tańczyliśmy. To chyba też trochę zależy jak i przez kogo jest śpiewana, bo z tego co wiem to są chyba trzy wersje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: Unchained melody 01.07.06, 10:28 Cześć. Tylko uważajcie na wersje - moja koleżanka tańczyła Unchained malody jako 1 taniec, wcześniej chodzili na naukę tańca, nauczyli się tańczyć. I okazało się, że DJ puścił im inną wersję i cała nauka tańca na nic, wszystko się im pozajączkowało i ostatecznie zatańczyli "bujaka". Więc zwróćcie uwagę na to, żeby wersje Wasze (przy których ćwiczyliście) i DJa/zespołu były zgodne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
emib3 Re: Unchained melody 01.07.06, 14:25 Jasna sprawa - płytka z kursu pójdzie do orkiestry, a potem jeszcze orkiestra nagra nam swoją wersję)) i przy niej będziemy dalej ćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś