anetgmu 06.07.06, 10:49 hej dziewczynki no i obroniłam się, juhu ale ulga! smiesznie wyszło bo sie broniłam dokładnie miesiąc przed ślubem. Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń: najpierw obrona , później miara sukni-po raz pierwszy co za dzień .... ale czad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada.d.n Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 11:02 Gratulacje!!! było tak strasznie jak, czy na luzie jak u większości? teraz zostają juz tylko sprawy ślubno-weselne na głowie zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) jeszcze dużo czasu... bardzo dużo... <Pyrda i Kajtek Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 11:06 nie stresowalam sie prawie w ogole. Mi caly czas chodzi po glowie slub i tu mnie łapie stresik! mama zapytala mnie wczoraj rano co mi sie snilo (myslala ze powiem, ze obrona) a ja: slub, snilo mi sie ze do kosciola zamiast w sukni szlam w jeansach i koszulce takiej byle jakiej. Nie zdążyłam się po prostu ubrać w suknie, po kościele miałam sie przebraćhehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:03 Gratulacje!!! 5 jest mam nadzieję? żartuję oczywiście, ważne że udał się. A jak sukienka? Wszystko w porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:37 ooooooo hej dark wlasnie sie zmartwilam ze Cie nie ma na forum ja od dwoch dni nie śledziłam naszych ślubnych wątków, brakowało mi tego. ale juz jestem i cieszę się ze znowu mozemy się spisać. Jesli chodzi o ocenę to mam 4, zreszta jak każda dziewczyna, 5 dostwawli tylko panowie, hm...troche podejrzane, chyba nasza komisja lubi panów mniejsza o to, obronione i z głowy. Ale śmiesznie tak, każada dziewczyna 4, faceci 5, no cóż a suknia po prostu miodzio co prawda nie przymierzałam swojej, tzn. fason, krój i szyta na mnie ale nie ten kolor, ja mam miec białą a przywieźli wanilię, a to tylko przez to ze ja byłam niezdecydowana na kolor i w końcu z wanilii zrobiła sie biała i chyba panie sobie tego nie odnotowały, ale co tam...wyluzowana byłam,moja mama stres ale zaraz tez luzik biała będzie za tydzień w piatek ja zmieniłam materiał w mojej sukni, ciekawa byłam jak wyszła, naparwde super. Materiał tafta, polecam, suknia lekka, nie czuć podpiętego trenu przez lekkość tafty Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:57 Z tymi facetami na obronie coś musi być na rzeczy. 4 lipca bronił się mój brat i również dostał 5 a dziewczyny z grupy 4, 4+. Jestem teraz w poszukiwaniu biżuterii. Poczułam w sobie jakąś duszę artystyczną (oglądając min. prace przemkowej.b - śliczna biżuteria). Stwierdziłam, że ja też sobie zrobię i teraz latam po sklepach internetowych i szukam, szukam ...koralików, itp. Z suknią świetnie! na pweno bedzie taka jak sobie wymarzyłaś Moja wisi w salonie, mam nadzieję, w czwartek przed ślubem mam po nią pojechać i ewentualne poprawki będą na miejscu. Pani mi zasugerowała, że w ostatnim tygodniu panna może schudnąć albo wręcz przeciwnie i puściła do mnie śliczne oczko . Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 13:47 dark kiedy slub? Twoja suknia na pewno jest super! masz zdjęcie? podeślij ja na szyi będę mieć kwiatuszka z kawałeczkiem koronki, trudno mi to opisać , będzie pasowało , to najważniejsze a Ty koraliki, mniam mniam, fajniea buty bedziesz mieć gładkie? ja będę mieć naszytej troszke koronki, takiej jak na sukni Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 14:01 Ślub tydzień po Was Niestety zdjęcia nie mam, salon jest bardzo mały, nie ma swojej strony www a nikomu nie przyszło na myśl, żeby zrobić zdjęcie, jak ją przymierzałam. Mam prostą sukienkę, bez gorsetu, nieusztywnianą, długi rękaw szyfonowy, w talii , wokół dekoltu delikatny złoty wzór, tak samo na rękawie i na welonie (chodzi mi o brzegi ). W kształcie A dół sukienki z małym trenem. Buty proste, klasyczne, obcas 4-5 cm. Na szyję też mi proponowała właścicielka taką różyczkę dopasowaną do wzoru, który jest na grzebyku na welonie. Ale ja jestem "wrażliwa" i po 15 minutach miałabym czerwone plamy na szyji Nawet myślę, żeby te różyczki odczepić ale to dopiero zdecyduję się, jak zobaczę fryzurę Odpowiedz Link Zgłoś
pati_m Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:22 Gratulacje!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:38 dzieki dzieki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
82asa Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:59 gratuluje, natsepna na forum pani magister....) fajnie!! ja we wrzesniu sie bronie Odpowiedz Link Zgłoś
twitti Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 14:42 SUPER!!!!!!!gratulacje teraz mozesz sie spokojnie i duza przyjemnoscia przygotowywac do slubu fajnie miec szkole za soba i tytul magistra buziaki Odpowiedz Link Zgłoś