Dodaj do ulubionych

no i obroniłam się !!!! :) juhu

06.07.06, 10:49
hej dziewczynki smile
no i obroniłam się, juhu smile ale ulga! smiesznie wyszło bo sie broniłam
dokładnie miesiąc przed ślubem. Wczoraj miałam dzień pełen wrażeń: najpierw
obrona , później miara sukni-po raz pierwszy smile co za dzień .... smile ale czadsmile
Obserwuj wątek
    • mada.d.n Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 11:02
      Gratulacje!!! było tak strasznie jak, czy na luzie jak u większości?
      teraz zostają juz tylko sprawy ślubno-weselne na głowie smile

zabrałam sie za pisanie, ale nadal mi się nie chce!! (magisterka) big_grin
      jeszcze dużo czasu... bardzo dużo...
      <Pyrda i Kajtek
      • anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 11:06
        nie stresowalam sie prawie w ogole. Mi caly czas chodzi po glowie slub i tu
        mnie łapie stresik! mama zapytala mnie wczoraj rano co mi sie snilo (myslala ze
        powiem, ze obrona) a ja: slub, snilo mi sie ze do kosciola zamiast w sukni
        szlam w jeansach i koszulce takiej byle jakiej. Nie zdążyłam się po prostu
        ubrać w suknie, po kościele miałam sie przebraćsmilehehehehe
    • dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:03
      Gratulacje!!! 5 jest mam nadzieję? winkżartuję oczywiście, ważne że udał się. A
      jak sukienka? Wszystko w porządku?
      • agnieszka5661 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:21
        gratulacjone wink
      • anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:37
        ooooooo hej darksmile wlasnie sie zmartwilam ze Cie nie ma na forum sad ja od dwoch
        dni nie śledziłam naszych ślubnych wątków, brakowało mi tego. ale juz jestem i
        cieszę się ze znowu mozemy się spisać.
        Jesli chodzi o ocenę to mam 4, zreszta jak każda dziewczyna, 5 dostwawli tylko
        panowie, hm...troche podejrzane, chyba nasza komisja lubi panówsmile mniejsza o
        to, obronione i z głowy. Ale śmiesznie tak, każada dziewczyna 4, faceci 5, no
        cóż smile
        a suknia po prostu miodziosmile co prawda nie przymierzałam swojej, tzn. fason,
        krój i szyta na mnie ale nie ten kolor, ja mam miec białą a przywieźli wanilię,
        a to tylko przez to ze ja byłam niezdecydowana na kolor i w końcu z wanilii
        zrobiła sie biała i chyba panie sobie tego nie odnotowały, ale co
        tam...wyluzowana byłam,moja mama stressmile ale zaraz tez luziksmile biała będzie za
        tydzień w piateksmile ja zmieniłam materiał w mojej sukni, ciekawa byłam jak
        wyszła, naparwde super. Materiał tafta, polecam, suknia lekka, nie czuć
        podpiętego trenu przez lekkość taftysmile
        • dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:57
          Z tymi facetami na obronie coś musi być na rzeczy. 4 lipca bronił się mój brat i
          również dostał 5 a dziewczyny z grupy 4, 4+.
          Jestem teraz w poszukiwaniu biżuterii. Poczułam w sobie jakąś duszę artystyczną
          (oglądając min. prace przemkowej.b - śliczna biżuteria). Stwierdziłam, że ja też
          sobie zrobię i teraz latam po sklepach internetowych i szukam, szukam
          ...koralików, itp.
          Z suknią świetnie! na pweno bedzie taka jak sobie wymarzyłaś wink Moja wisi w
          salonie, mam nadzieję, w czwartek przed ślubem mam po nią pojechać i ewentualne
          poprawki będą na miejscu. Pani mi zasugerowała, że w ostatnim tygodniu panna
          może schudnąć albo wręcz przeciwnie i puściła do mnie śliczne oczko wink.
          • anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 13:47
            dark kiedy slub? Twoja suknia na pewno jest super! masz zdjęcie? podeślijsmile
            ja na szyi będę mieć kwiatuszka z kawałeczkiem koronki, trudno mi to opisać ,
            będzie pasowało , to najważniejszesmile a Ty koraliki, mniam mniam, fajniesmilea buty
            bedziesz mieć gładkie? ja będę mieć naszytej troszke koronki, takiej jak na
            sukni
            • dark8 Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 14:01
              Ślub tydzień po Was wink Niestety zdjęcia nie mam, salon jest bardzo mały, nie ma
              swojej strony www a nikomu nie przyszło na myśl, żeby zrobić zdjęcie, jak ją
              przymierzałam. Mam prostą sukienkę, bez gorsetu, nieusztywnianą, długi rękaw
              szyfonowy, w talii , wokół dekoltu delikatny złoty wzór, tak samo na rękawie i
              na welonie (chodzi mi o brzegi wink). W kształcie A dół sukienki z małym trenem.
              Buty proste, klasyczne, obcas 4-5 cm.
              Na szyję też mi proponowała właścicielka taką różyczkę dopasowaną do wzoru,
              który jest na grzebyku na welonie. Ale ja jestem "wrażliwa" i po 15 minutach
              miałabym czerwone plamy na szyji smileNawet myślę, żeby te różyczki odczepić ale to
              dopiero zdecyduję się, jak zobaczę fryzurę wink
    • pati_m Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:22
      Gratulacje!!! Pozdrawiam smile
      • anetgmu Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:38
        dzieki dzieki dziewczyny smile
    • 82asa Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 12:59
      gratuluje, natsepna na forum pani magister....smile) fajnie!!
      ja we wrzesniu sie broniesmile
    • twitti Re: no i obroniłam się !!!! :) juhu 06.07.06, 14:42
      SUPER!!!!!!!gratulacjesmile teraz mozesz sie spokojnie i duza przyjemnoscia
      przygotowywac do slubusmile fajnie miec szkole za sobasmile i tytul magistrasmile buziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka