kariatyda_79 09.07.06, 18:22 Planujemy ślub w maj przyszłego roku. Chcemy urządzic tylko przyjęcie dla rodziny (ok. 40 osób - głownie starszych). Czy ktoś mógłby nam polecic lokal w Poznaniu (ew. okolicy), z którego był zadowolony. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olaimikolaj Re: kariatyda 09.07.06, 18:45 Nam kilka osob polecalo Delicjusza, dlatego tam robimy wesele, ale z autopsji bede Ci mogla powiedziec dopiero po 19 sierpnia. www.delicjusz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malenkaa5 Re: kariatyda 09.07.06, 20:27 Hej, my bedziemy mieli przyjecie w restauracji Derby ( u Garniewiczów) na Lutyckiej. Byliśmy tam na jednym weselu i nam sie podobało. Zobaczymy jak będzie na naszym....w sierpniu. Dodam mamy wesele na ok 70 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
quali1 Re: kariatyda 10.07.06, 10:02 Nie straszą ja bym nigdy sie nie zdecydowala na ten hotel, mam onim zebrane same zle opinie. Ja bede miala w Atrium ale to jest duza sala bo ja mam duzo gosci. Osobiscie bardzo podobal mi sie hotel Jasmin w Owinskach i tez opinie ma bardzo dobra. Dobra opinie ma Wiejska chata w Skórzewie Znajomi beda mieli tam wesele za miesiac. Strasznie podobal mi sie hotel Henlex ale ni ebylo terminow, a jak chcesz cos tanszego to zajrzyj do cezara to jest pod sroda wielkopolska, bardzo mila obsluga a wsrodku nie najgorzej ale nie ma rewelacji za to ceny super. Odpowiedz Link Zgłoś