Dodaj do ulubionych

dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!!

10.07.06, 12:04
hej
poszukuje opini na temat domu przyjec sonata w wodzislawiu.
byl tam ktos????
czekam na wasze odpowiedzi.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • bzynia25 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 10.07.06, 23:42
      z tego co kojarze to jest na przeciw cmentarz tez tam byłam jak szukałam sali
      na wesele ale ten cmentarz mnie odstraszył i wogóle mi sie nie podobało ja
      miałam w pradziadzie w rogowach jest super z tyłu piekny plac do spacerowania
      super mówie ci
    • bzynia25 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 10.07.06, 23:43
      www.pradziad.rogow.pl/
      • stolberg Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 11.07.06, 16:55
        szczerze powiedziawszy to nie wiem gdzie dokladnie ejst ta sonata(mieszkam w
        niemczech)dzieki za opnie.a co do pradziada to do mnie to troszke zadaleko.
    • kazia_23 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 12.07.06, 10:58
      Witaj! niestety nie słyszałam o Sonacie. Ja miałam wesele w Jastrzębiu zdroju w
      restauracji - hotelu "Czarny Rycerz" i było świetnie. Wszyscy byli zachwyceni
      jedzeniem, było naprawdę dobre i było go dużo, bardzo dobra obsługa kelnerska,
      no i podobał mi sie wystrój. Ja szukałam lokalu z hotelem, bo miałam wielu gości
      do przenocowania więc tym bardziej mi sie spodobał ten lokal. no i miałam piękny
      park zdrojowy w pobliżu jako plener do zdjęć. Jeśli jeszce nie jesteś
      zdecydowana na swój lokal, to sprawdź ten o którym piszę bo z wodzisławia do
      jastrzębia nie jest daleko.
      • stolberg kazia_23 dzieki 12.07.06, 11:01
        dzieki wlasnie szukam sobie stronki internetowej zebys sobie zobaczyc jak tam
        wyglada.ja jezscze nie mam sali,wesele mam w 2008 roku ale miezskam w niemczech
        i dlatego pisze na tym forum.a wesele bedzie w polsce wiec sama
        rozumiesz.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka