stolberg 10.07.06, 12:04 hej poszukuje opini na temat domu przyjec sonata w wodzislawiu. byl tam ktos???? czekam na wasze odpowiedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzynia25 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 10.07.06, 23:42 z tego co kojarze to jest na przeciw cmentarz tez tam byłam jak szukałam sali na wesele ale ten cmentarz mnie odstraszył i wogóle mi sie nie podobało ja miałam w pradziadzie w rogowach jest super z tyłu piekny plac do spacerowania super mówie ci Odpowiedz Link Zgłoś
bzynia25 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 10.07.06, 23:43 www.pradziad.rogow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 11.07.06, 16:55 szczerze powiedziawszy to nie wiem gdzie dokladnie ejst ta sonata(mieszkam w niemczech)dzieki za opnie.a co do pradziada to do mnie to troszke zadaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kazia_23 Re: dom przyjec SONATA w wodzislawiu-opinie!! 12.07.06, 10:58 Witaj! niestety nie słyszałam o Sonacie. Ja miałam wesele w Jastrzębiu zdroju w restauracji - hotelu "Czarny Rycerz" i było świetnie. Wszyscy byli zachwyceni jedzeniem, było naprawdę dobre i było go dużo, bardzo dobra obsługa kelnerska, no i podobał mi sie wystrój. Ja szukałam lokalu z hotelem, bo miałam wielu gości do przenocowania więc tym bardziej mi sie spodobał ten lokal. no i miałam piękny park zdrojowy w pobliżu jako plener do zdjęć. Jeśli jeszce nie jesteś zdecydowana na swój lokal, to sprawdź ten o którym piszę bo z wodzisławia do jastrzębia nie jest daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
stolberg kazia_23 dzieki 12.07.06, 11:01 dzieki wlasnie szukam sobie stronki internetowej zebys sobie zobaczyc jak tam wyglada.ja jezscze nie mam sali,wesele mam w 2008 roku ale miezskam w niemczech i dlatego pisze na tym forum.a wesele bedzie w polsce wiec sama rozumiesz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś