gaapa 11.07.06, 08:23 mam pytanie,czy do sukni perlowej/ecru mozna biale buty?czy wskazane ecru wlasnie?w sumie welon jest bialy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniako13 raczej nie 11.07.06, 10:12 W salonie gdzie zamawiam suknię babka powiedziała mi, że buty powinny być w tym samym kolorze co sukienka albo o ton ciemniejsze. Napewno nie powinny być jaśniejsze bo to bardzo się rzuca w oczy i źle wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: buty a suknia 11.07.06, 11:05 moim zdaniem to nie pasuje, a ten welon biały to już w ogole. Ale to twoj słub i ty masz sie czuć dobrze. powiem ci tylko ze ja mialam np. problem z kupieniem bialych butów - teraz wiekszosc trobią w ecru, nie wiem moze to bardziej modny kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
a.zaleska Re: buty a suknia 11.07.06, 11:11 naprawde? szczęściara.... bo ja wszędzie widze białe buty... Odpowiedz Link Zgłoś
gaapa Re: buty a suknia 11.07.06, 11:46 tzn sukienka jest taka perlowa bardziej,nie jest to typowy ecru,jest duzo jasniejsza.welon dobrany do sukienki przez panie w salonie to chyba sie znaja na tym.ja niekoniecznie.dzieki bardzo,buty jednak wybiore nie biale. Odpowiedz Link Zgłoś