dark8 12.07.06, 08:27 Witam, możecie podpowiedzieć, gdzie można kupić obrączki we Wrocławiu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mania805 Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 08:29 Oj z tym chyba nie ma problemu: Galeria, w rynku mnóstwo jubilerów, w każdym dużym hipermarkecie. My robiliśmy swoje z własnego złota w Złotej Linii na Traugutta. Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 08:33 Dzięki, chodziło mi szczególnie o centrum. Nie mieszkam we Wrocławiu zawsze tylko przejeżdżam przez Wrocław A teraz umówiłam się z lubym, że spotkamy się i postaramy się kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 10:57 My obraczki kupilismy u jubilera na ruskiej(jak sie idzie od rynku to po lewej str)bardzo duzy wybor. Maja obraczki i kruka i apart i wielu innych producentow. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
chmurcia4 Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 11:01 A ja szczególnie polecam jubilera na szczytnickiej (parter kamienicy, w której znajduje się Pizza Hut), tam gdzie kiedyś był plac targowy na Grunwaldzie. Tanio - szybko - i solidnie. :p Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_nadia Re: Obrączki - Wrocław 28.08.14, 21:09 Ja dziś byłam u Jubilera na Traugutta 84, fajnie wszytko mi wytłumaczył i byłam bardzo zadowolona z obsługi. Młodej ale dobrze zorientowanej Pani. Czekam na obiór napiszę jak wrażenia, ale cenowo spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
dark8 Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 11:54 serdeczne dzięki, mam zamiar przejść Świdnicką do Rynku a potem może jeszcze galeria Dominikańska. Mam tylko nadzieje, że trafię na ruską Odpowiedz Link Zgłoś
unioncityblue Re: Obrączki - Wrocław 12.07.06, 11:07 no wlasnie, podlacze sie: mamy swoje zloto i swoj projekt. ktos moze polecic dobrego jubilera? Mania, a jak ten na trugutta? robia swoje wzory czy "obce" tez? i jak samo wykonanie? bede wdzieczna za inf. Odpowiedz Link Zgłoś
mania805 Re: Obrączki - Wrocław 13.07.06, 06:03 Robią co chcesz. My zamawialiśmy z delikatnym wzorkiem. Doradził jak ma wyglądać, żeby dobrze ta obrączka wyglądała również po 5 czy 10 latach. Obsługa bardzo miła i solidna. Ja dostałam namiary od koleżanki, która również była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
mania805 Re: Obrączki - Wrocław 13.07.06, 06:05 Aaaa i co dla nas równeiż ważne to dość krótkie terminy realizacji, bo dwa tygodnie. Gdzie indziej kazali nam czekać ponad miesiąc. My mamy ślub 19 sierpnia, więc tę sprawę chcieliśmy mieć już za sobą a nie czekać na 2 tygodnie przed ślubem z odbiorem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
unioncityblue Re: Obrączki - Wrocław 13.07.06, 21:59 dZieki serdeczne, tez bym juz chciala miec za soba obraczki - choc slub w polowie pazdziernika, ale jestem podekscytowana, bo na swiezo po wybieraniu kiecki i juz bym poszla za ciosem. Odpowiedz Link Zgłoś