Dodaj do ulubionych

3 tyg,3dni- co u Was?

17.07.06, 08:03
witam dwunastosierpniówkiwink) jak samopoczucie i przygotowania?
Obserwuj wątek
    • aserath Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 09:27
      troche nerwów, przygotowanie w toku, ale najbardziej mnie uderza to ze nie moge
      uwierzyc ze to naprawdę MÓJ slub bedzie... chryste panie...
    • golinda Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 09:32
      samopoczucie rewelacyjnie, coraz więcej spraw "podopinanych" smile
      tylko czemu moja cera wygląda coraz gorzej...? sad
    • dark8 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 09:53
      Spokój i brak nerwówwink Może dlatego, że w sobotę udało nam się kupić obrączki.
      Teraz czekamy na potwierdzenia od gości.
      • silgna Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 10:02
        U mnie się wykruszają goście, ale mam już to w nosie. Z 80 zostało niecale 60.
        A poza tym to ie mam sie kiedy opalić, bo w tygodniu cieplutko, a w weekend
        albo kogos odwiedzamy, albo padasad(( Wszystko poza bukiecikiem mamy. Pozdrawiam
        • pinedka79 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 10:21
          ja jestem z 11 sierpnia ale sie "podpinam" pod Waswinkjestem o jeden dzien do
          przodu...lub do tylu,zalezy jak popatrzec...wink))
          w te sobote,22 lipca bierzemy cywilny,wiec bedziemy mieli przedsmakwink
          ogolnie to jestem coraz bardziej zestresowana,ale staram sie zachowac spokoj i
          byc dzielnawink
          pozdrawiamwink
    • agula1974 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 12:08
      witam, gdzieś ten stresik się już zaczyna czaić, jeszcze dwa tygodnie do pracy
      i od 1 sierpnia już będę na urlopie i wtedy pewnie w końcu mnie dopadnie
      większy stres. W przyszłym tygodniu jeszcze przymiarka sukienki i już tylko
      parę rzeczy do dogrania
    • alchemia79 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 13:38
      a ja mam jeszcze sporo do zalatwiania,tzn. jestesmy juz "ubrani"winkale teraz
      sprawy w restauracji dograc, w kosciele, czekamy na potwierdzenia od gosci, no
      i chcialam sie troche opalic, a na slonce nie ma czasu,wiec poszlam do solarium
      i ....jestem troche przypieczona na brzuchu i plecachsad..jak czerwony raczek
    • babelek13 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 13:44
      ja jestem nadzwyczaj spokojna zero nrwow jak na raziesmile moje serduszko sie
      raduje bo za tydzien lecimy do Polski! jak na razie mam to w glowcesmile) wiele
      nam juz nie zostalo( obraczki i garnitur) wiec mysle ze bedzie ok i damy rade!
      mprzewiduje ze sters pojawi sie zaledwie pare dni przed..mam nadzieje takasmile
      wiem ze stresowac sie bede jak moj tatklo bedzie mnie prowadzil do oltarza ,
      nawet jak teraz o tym mysle to ciareczki sie pojawiaja, ale nysle ze jakies
      ziolowe tabletki uspakajajace mi pomaga to przetrwac!!! Zycze WAm wszystkim by
      byl to dla Was najpiekniejszy dzien, wiele szczescia i milosci Wam zycze!!!
    • smiled2 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 14:15
      Ja mam straszne stresy..tylko czasami ich nie mam. Wlasnie dzwonilam do
      krawcowej- zamiast przymiarki jutr, mam ją dopiero w piątek!! Jestem troche tym
      wkurzona, bo zawsze lubię mieć wszytko dopięte na ostatni guzik dużo
      wcześniej.. Ale ze ślubem się tak nie da..za dużo rzeczy do załatwienia.. dziś
      też wkupiliśmy podróż poślubną..i też jestem tym zestresowana, czy dobzre
      wybraliśmy...Ale bądźmy dobrej myli - musi być dobrze!!!!!!!!!!
    • aserath Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 14:24
      o matko z tym opalaniem mam tak samo - jak wtygodniu jest pogoda to ja siedze w
      pracy a co weekend to pogoda chlast i leje albo chmury. Takze bede w ciapy albo
      blada!
    • ksmusik Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 14:36
      właśnie przeglądając listę gości zauważyłam że jednego zaproszenia nie
      wysłałam!!!!!!! mam nadzieje że nie jest za późno by go wysłać, po pracy lece
      na poczte, w piątek mam przed-ostatnia przymiarke, bo ostatnia kilka dni przed
      ślubem, buty musze dać do szewca bo są troch przyciasne - żeby mi je
      rozszerzył, obrączki zamówione, garnitur jest, czekamy na potwierdzenia od
      gości ale juz wiem że nie będzie już 7 osób. więc pomalutku do przodu, kilka
      dni tenu mo przyszły stwierdził że już się pomału stresuje - wkońcu do niego
      dotarło że nie ma wyjścia smile)))))
    • melani2 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 15:28
      a kiedy zamawiacie kwiaty?
      • agula1974 Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 15:54
        w kwiaciarni gdzie będziemy zamawiać kwiaty trzeba to zrobić ok. 2 tyg.wcześniej
        • silgna Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 16:05
          W Toruniu kwiaciarka kazała przyjśc na poczatku sierpnia, bo,ona notorycznie
          gubi zamówienia! Teoretycznie mogę gdzie indziej zamówić, ale kobieta ma
          talent, no i będzie mi go odbierał świadek i ma po drodzesmile Więc musze wziać
          dzień wolnego i jechać z Olsztyna do torunia zamówić kwiatki.
          • aniagru Re: 3 tyg,3dni- co u Was? 17.07.06, 16:54
            Ja nie mam jeszcze czasu na stres, bo remont mieszkanka na calego wink Oprocz
            tego nie wszyscy jeszcze zaproszeni wiec trzeba dzialac. Tez jakos nie wierze
            ze to juz tak niedlugo. Dzisiaj kupilam sobie naszyjnik i kolczyki czyli na
            wesele juz stroj skompletowany, jeszcze tylko zostalo kupic cos na poprawiny. W
            sobote mam juz wieczor panienski, bo pozniej jakos trudno bedzie wszystkich
            zgrac, wiec moze poczuje w koncu klimat przedslubny... wink Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka