Dodaj do ulubionych

jubiler - złotnik śląsk

18.07.06, 12:25
szukam kogoś kto zrobi obrączki według projektu firmy yes i nie zajmie mu to
dużo czasu. tam gdzie byliśmy umówieni okazało się, że facet poszedł sobie na
urlop, a czas ucieka...
proszę o sprawdzone namiary
Obserwuj wątek
    • karmela77 Re: jubiler - złotnik śląsk 18.07.06, 13:50
      ja robiłam obrączki u Dariusza Witka na ul. Dworcowej w Bytomiu (ma też zakłąd
      w Sosnowcu). Ładnie wyszły, nie było problemu z dobraniem wzoru, realizował
      wszystko. Czekało się chyba ze 2 tygodnie.
      • katia8025 Re: jubiler - złotnik śląsk 18.07.06, 14:12
        KARMEL 77 wymyślałaś swój własny wzór obrączek?? bo ja też szukam złotnika na śląsku bo mamy ochotę na nietypowe obrączki ale jak będzie z realizacją - trudno powiedziećsmile
        • karmela77 Re: jubiler - złotnik śląsk 18.07.06, 14:19
          Wzór znalazłam na stronie Red Rubin.
          www.redrubin.pl/obraczki_woda.html
          trzeci od góry
          - niestety nie mogłam kupić gotowych bo mam za mały rozmiar.Na szczęście u
          złotnika znalazłam podobne, ale nie było problemu jeśli coś chciałam zmienić,
          dodać.
          • katia8025 Re: jubiler - złotnik śląsk 18.07.06, 14:31
            Hej dzięki wielkie pooglądam dokładnie może wreszcie coś wybioręsmile
            • domargo Re: jubiler - złotnik śląsk 18.07.06, 21:08
              my sobie wymyśliliśmy model 260 z firmy yes - białe złoto i motyw greckiej
              drogi. tyle, że chcielismy zlecić komuś ich wykonanie a nie kupować gotowe.
              facet obiecywał, że jak przyjdziemy w tym tygodniu to wystarczy i spokojnie się
              wyrobią. dzis nawet wzięli zaliczkę, a potem się okazało, że oni to zlecają
              jeszcze komuś innemu, kto do połowy sierpnia ma urlop... ślub 10 sierpnia...
              wyjdzie na to, że będziemy jednak musieli wydac więcej i kupić oryginały..
              co to znaczy, że nie maja małych rozmiarów? to jakie robią a jakie uznają za
              małe? bo zaczynam się bać, że nawet yes mi nie zrobi ...
              • karmela77 Re: jubiler - złotnik śląsk 19.07.06, 09:12
                tzn. miałam rozmiar 5 albo 6, a te duże firmy robią wszystko maszynowo i nie
                mieli takiej matrycy. U złotnika nie było problemu, chociaż w końcu okazało
                się, że mam rozmiar 7smile))
                • domargo Re: jubiler - złotnik śląsk 19.07.06, 12:46
                  a czy ta dworcowa w bytomiu jest jak sama nazwa wskazuje gdzieś przy dworcu? bo
                  z bywania przejazdem w tym mieście kojarze jedynie gdzie jest dworzec pksowo-
                  autobusowy...
                  • karmela77 Re: jubiler - złotnik śląsk 19.07.06, 14:13
                    ja też mniej więcej się tak orientuję w Bytomiusmile)Ulica jest koło dworca - taka
                    główna , reprezentacyjna ulica Bytomia. Ten złotnik jest pod nr 18. Generalnie
                    na dworcowej jest dużo złotników i jubilerów, można wstąpić do wszytskich.
                    • domargo Re: jubiler - złotnik śląsk 19.07.06, 14:40
                      właśnie miałam o to pytać - bo w panoramie firm znalazłam kilku z tej ulicy i
                      byłam ciekawa który to smile
                      a wiesz może gdzie tam najlepiej zaparkować?
                      • karmela77 Re: jubiler - złotnik śląsk 19.07.06, 14:44
                        nie mam zielonego pojęciasmile
    • domargo Re: jubiler - złotnik śląsk 20.07.06, 15:23
      znaleźliśmy - Katowice, okolice rynku, właściwie tuż przy poczcie głównej.
      usługi złotniczo-grawerskie - dziś zamówiliśmy, w środę jedziemy do przymiarki,
      a później pójdą do grawerowania smile) najbardziej się ciesze z tego, że zdażą nam
      je zrobić - jeden stres z głowy mniej smile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka