dora124 18.07.06, 12:39 hej! jestem na etapie wybierania zespolu. czy moze sie podzielic Waszymi wyborami? dzieki! oczywiscie chodzi mi o profesjonalny zespol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnrek Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 12:41 Ja miałam super ekstra, wielu gości brało ode mnie namiary. www.philadelphia.wizytowka.pl/ Można ich na żywo posłuchać na próbie w Ząbkach. Wybierasz repertuar jaki chcesz, bo grają wszystko. Mają 3 gitary, 2 keyboardy, perskusję i 3 vocale. Odpowiedz Link Zgłoś
dora124 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 12:50 dzieki.juz sie z nimi umowilam. a po angielsku dobrze spiewaja? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 13:00 Bardzo dobrze i są przemili. Powiedz, że dostałaś kontakt od Agnieszki i Wojtka, grali u nas 24 czerwca. Tak grali, że parkiet dudnił do 4.00 rano, aż się nad ranem załamał Odpowiedz Link Zgłoś
casiapaw Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 12:56 a czy mozecie powiedziec ile oni kosztuja? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 13:00 Ja ich zamawiałam wiosną, wtedy mieli 4 osoby i było 2800 pln. Teraz dołożyli piątą, może cena podrosła. Odpowiedz Link Zgłoś
dora124 Re: zespół Warszawa?pytanie do agnrek 20.07.06, 23:17 witaj.doczytalam sie na forum,ze korzystalas z oprawy muzycznej zespolu no names podczas slubu. jakie wrazenie? Odpowiedz Link Zgłoś
agatha111 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 12:58 The Castle Band - sa rewelacyjni! www.entertainment.pl/cache/index.php-pageid=253&lang=pl.html.gz jeżeli będziesz zainteresowana daj mi znać wyślę ci ich namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dora124 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 13:07 poprosze o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
dora124 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 16:14 moze macie jeszcze jakies rekomendacje? Odpowiedz Link Zgłoś
oleole777 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 16:22 my będizemy mieli 3-osobowy zespół Fortepian, polecony przez znajomą, (saksofon, fortepian i solistka) co prawda są cholernie drodzy - 5500zł/ 10h imprezy, ale są naprawdę rewelacyjmi www.fortepian.waw.pl dobry jest też Piąta Muza, ta sama znajoma miała na swoim weselu, ale nie mam namiaru do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 16:24 Zgadzam się, też rozmawiałam z Fortepianem, ale nie mieli terminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kasia1 Re: zespół Warszawa-na kogo sie decydujecie? 18.07.06, 22:05 Mój termin zespół Fortepian też miał już zajęty. Ale nawet cieszę się z tego bo znalazłam jeszcze lepszy zespół Top Ten (www.topten.art.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
aggravka o kurcze! 21.07.06, 11:20 ale jak bawic sie przy fortepianie i saksofonie tylko? to odbre na cocktail party ale nie na wesele.. u nas bedzie margo z warszawy, podobalo nam sie bardzo megido ale juz mieli zajete. zalezalo nma na muzyce kazdej. do tego w obu zespolach dziewczyny super spiewaja po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś