mam_zapytanie 22.07.06, 16:57 Mam pytanie co to jest noc poślubna i z czym to sie je? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam_zapytanie Re: Noc poślubna? 22.07.06, 17:42 dobrze zrozumiałas, pytanie jest co to jest noc poślubna? tz. po ślubie już możemy razem sypisć legalnie? bo orzed ślubem to jest grzech? a może coś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zapytanie Re: Noc poślubna? 22.07.06, 17:47 nie, nierobie sobie jaj. Może to tylko mit? Odpowiedz Link Zgłoś
mam_zapytanie Re: Noc poślubna? 22.07.06, 17:57 co chwile ktoś mnie łoji po paluchach żebym nie obgryzała Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_i_mistrz Re: Noc poślubna? 22.07.06, 18:21 mam_zapytanie napisał: > Mam pytanie co to jest noc poślubna i z czym to sie je? Najbardziej typowa sytuacja to konsumowanie z mężem, ale są też panny młode, które konsumują z kochankiem. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto1355 Re: Noc poślubna? 23.07.06, 15:57 a jak niema konsupcji to jest nie ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg A żebyś wiedział 24.07.06, 13:25 Tak, zgadza się - niedopełnienie małżeństwa przez współżycie seksualne jest podstawą do stwierdzenia nieważności tegoż. Gdybyś się ożenił i nie współżył z żoną, wasze małżeństwo mogłoby być uznane za nieważne. Co ciekawsze - nawet gdybyś wcześniej współżył z tą osobą, a po ślubie nie, też mogłoby być uznane za nieważne. Odpowiedz Link Zgłoś