24.07.06, 16:29
a ja mam takie może troszkę śmieszne pytanie.
co sądzicie, co wiecie na temat butów?
mają one być nowe czy właśnie pożyczone,już chodzone smile
dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lady_of_avalon Re: buty 24.07.06, 16:33
      Na pewno nie nowe i pierwszy raz załozone na nogi. ja w moich juz od miesiąca
      po domu latam i to w dwóch parach grubych skrapet, żeby je dobrze rozchodzić wink)
    • agnrek Re: buty 24.07.06, 16:33
      Nigdy nie zakładam używanych butów, to jest tak niehigieniczne jak noszenie
      czyjejś bielizny. Nie wiem, dlaczego niektóre dziewczyny kupują tak osobistą
      rzecz po kimś. Wkładają nogę w but, który wchłonął czyjś pot.
      Poza tym but dopasowuje się i odgina do konkretnej stopy. Często w sklepie ten
      z wystawy nie nadaje się na sprzedaż, bo jest rozczłapany i rozciągnięty i ten
      lewy z pudełka jest o wiele za mały.
      • kingusia1974 Re: buty 24.07.06, 16:45
        ale chodzi o to czy noszone przec Ciebie. Oczywiście, że to szaleństwo kopletne
        kupowac po kimś buty, ale myslę, że pytanie było raczej takie czy wczesniej
        lepiej rozchodzić buty czy wpaść na ślub w zupełnie nowiutkie. Ja zawsze
        myslałam , ze pójdę w nowiutkich, ale co racja to racja, buty muszą być
        wygodne, więc lepiej je trochę zchodzić, np. jak koleżanka w domu z dwoma
        parami grubych skarpet .... o kurrcze dobrze , że nie biorę ślubu teraz !!!
        • agnrek Re: buty 24.07.06, 16:46
          A, bo napisałaś, że pożyczone, tak?
          Oczywiście, trzeba troszkę pochodzić w nowych smile
          • kasica1980 Re: buty 24.07.06, 16:50
            buty nie miały być pożyczone od obcej osoby.
            moja Kochana Mama brała w nich ślub i była w nich tylko jeden jedyny
            raz,właśnie na swoim ślubie.butki sa ładniutkiei rozmiar identyczny ,dlatego
            myslałam,że mogłabym w nich pójsc.
            moja Rodzinka tylko mocno protestuje i twierdzi,że powinno się iść w nowych
            butach...stąd to pytanie smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka