mat1506 25.07.06, 15:49 Dajecie swoim gościom drobne upominki?Jeśli tak proszę o pomysły i podpowiedź.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twitti Re: prezenty dla gości 25.07.06, 15:59 myślelismy o tym, ale w rezultacie koncowym wycofalismy sie z tego pomyslu Odpowiedz Link Zgłoś
agula1974 Re: prezenty dla gości 25.07.06, 16:10 my też nie robimy prezentów dla gości Odpowiedz Link Zgłoś
boulinka82 Re: prezenty dla gości 25.07.06, 16:12 Nie dajemy prezentów gosciom, wydaje nam sie ze w tym dniu to Młodzi dostają prezenty ) Odpowiedz Link Zgłoś
lesmaleplo Re: prezenty dla gości 25.07.06, 16:18 pod kościołem w trakcie składania życzeń goście zostaną poczęstowani czekoladkami z naszym zdjęciem i datą, w restauracji przy talerzyku będą leżały malutkie gipsowe aniołki z karteczką. tak aby nasi goście miło wspominali nas i nasz ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: prezenty dla gości 25.07.06, 16:18 Ja miałam małe pudełeczka i migdały w lukrze w środku. Do tego karteczka z podziękowaniem za przybycie. Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: prezenty dla gości 27.07.06, 01:26 Czy moge takie migdalki zamowic gdzies przez internet? U mnie w miescie pewnie nigdzie nie spotkam, a juz slyszalam o takim pomysle i od razu mi sie spodobal! Odpowiedz Link Zgłoś
ita.b Re: prezenty dla gości 26.07.06, 16:51 My mieliśmy bardziej oryginalnie Z racji wesela "na sielską nutę" daliśmy gościom gdy rozjezdzali sie do domów po własnoręcznie (ukłon w stronę Mamy i Teściów) wykonanych pudełeczkach z Maminym smalcem i Śliwowicą Teścia, a wyglądało to tak : img366.imageshack.us/my.php?image=pict0504ff3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
noovaa Re: prezenty dla gości 26.07.06, 19:04 My przyczepiliśmy tylko mężczyznom wstążeczki do garniturów, pewnie zostawili se na pamiątke Odpowiedz Link Zgłoś