Dodaj do ulubionych

Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!!

03.08.06, 10:35
Właśnie, gdzie jest symaptyczna koleżanka justm??? Wróciła??
Obserwuj wątek
    • agnrek Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:36
      Moim zdaniem wróciła wczoraj, jeszcze się nie odezwała do mnie. Pewnie odsypia
      długi lot.
      • bacha1979 Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:37
        Trza ją pomolestwoać, tak jak agnreka i monie, bo by te zdjęcia nie zostały
        pokazane na forum.
      • kasiad50 Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:37
        No to budź Ją Agnrek i mów szybko,że o nas zapomniała i czekamy na jej
        zdjecia smile
        • bacha1979 Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:38
          Własnie budź, przeciez tel do Niej masz. smile Niech się nie ociąga!
        • agnrek Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:38
          Pewnie się sama obudzi, bo ją będą uszy piekły!
        • marti_ka82 Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:38
          jajc no przed wami to się nikt nie schowa wink
          • kasiad50 Re: Na czyje fotki kolej????NA JUSTM!!! 03.08.06, 10:54
            No tak,bo my niczym sherlock holmes wyłapiemy wszystkie młode mężatki,które nie
            pochwaliły się swoimi zdjęciami smile
            • bacha1979 Kasia masz maila ode mnie.:) 03.08.06, 10:56

• kasiad50 Re: Kasia masz maila ode mnie.:) 03.08.06, 10:59
                Już sprawdzam Basiu smile
                • marti_ka82 Re: Kasia masz maila ode mnie.:) 03.08.06, 11:01
                  ahh tak smile to tropcie tropcie smile detektywi... smile
                  • bacha1979 I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:32

• agnrek Re: I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:33
                      Nie wiem, Kochana, nie wiem. Nie ozdywa się.
                      • twitti Re: I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:34
                        moze przedluzyla podroz poslubnawink
                        • bacha1979 Re: I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:35
                          Myslałam agnrek, że Ty już coś wiesz...No nic co się odwlecze, to...
                          • kasiababik Re: I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:39
                            popieram popieram i czekam z niecierpliwościąsmile)
                            • kasiad50 Re: I gdzie ta justm??? 04.08.06, 13:47
                              Ja tez popieram smile
                              • agnrek Znalazła się! 04.08.06, 21:52
                                Odezwała się z lotniska! Na zdjęcia chyba nie mamy co liczyć, bo ledwie zipała
                                po długim locie. Może w weekend?
                                • justm Re: Znalazła się! 07.08.06, 10:15
                                  pożyć nie dacie.
                                  zdjęć nie mam. wylądałam w pt po 21, w domu byłam po 23.
                                  jeszcze się na nasz czas nie przestawiłam a w sobotę miałam wesele naszego
                                  świadka.
                                  w pracy mam ponad 1000 maili a zdjęć nie miałam kiedy odebrać
                                  cierpliwości kobity.
                                  • bacha1979 No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:27
                                    Najlepsze jest te 1000 maili, kurde troche Ci zejdzie , żeby przeczytać. smile
                                    No ale zdjęcia będą , co??
                                    Pozdrawiam Cię seredecznie.
                                    • justm Re: No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:32
                                      będą, dziś postaram się zadzwonić do fotografa.
                                      na razie odebrałam jedynie film z wesela i to przez przypadek bo kamerzystka
                                      była w okolicy: )
                                      • bacha1979 Re: No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:35
                                        Ja Ci tylko powiem, że co nieco już widziałam.smileAle za mało!!!
                                        • justm Re: No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:38
                                          nawet nie wiem co widziałaś bo dystrybucją zajęła się moja mama.
                                          • twitti Re: No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:39
                                            mi tez cos kapnelosmile a jak podroz poslubna? opalislas sie ?
                                            • justm Re: No nareszczie, dałaś znak życia!!! 07.08.06, 10:51
                                              jestem czarna jak murzyn.
                                              podróż wspaniale, warto było inwestować w all inclusive i biały piasek pod
                                              palmami.
                                              tylko za krótko smile
                                              • twitti do justm 07.08.06, 10:58
                                                Mam pytanie - poniewaz jestes z goclawia - robilas gdzies sobie paznokcie?
                                                mialas naturalne czy tipsy?
                                                • justm Re: do justm 07.08.06, 11:05
                                                  skończyło się na naturalnych i nie żałuję.
                                                  robiłam na gocławiu, na tyłach 'naszego' kościoła.
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 11:08
                                                    Dziekismile ja tez chcialam miec naturalne ale juz 3 zostaly wybitesad wiec chyba
                                                    trzeba bedzie cos sztucznego im zafundowac.. a bylas zadowolona? co ci zrobily?
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 11:24
                                                    zwykłego frencha, z cyrkoniami na dwóch paznokciach
                                                    byłam b. zadowolona
                                                    robiłam w piątek, przetrwały idealnie. polecam
                                                    masz jeszcze czas kup odżywkę nailteka albo sally hansen i tylko tego używaj i
                                                    to non stop
                                                    mi sally hansen cuda zdziałała
                                                    i żadnych innych lakierów, tym bardziej kolorowych
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 11:26
                                                    dziekismile mam tylko 4 tygodnie.. slyszalam ze to za malo! musza mi paznokcie
                                                    trzy odrosnacsmile a nisko sie zlamaly.. ale zobaczymy!moze na allegro taniej
                                                    kupiesmile bo te odzywki chyba drogie sa.. ile zaplacilas? ps. sally hansen to
                                                    jakas specjalna?
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 11:33
                                                    sally dostałam od przyszłego męża na imieniny. chyba ok 30-40pln, nail tek jest
                                                    najlepszą odżywką w rankingach światowych, w salonach ok 100pln.
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 11:41
                                                    ahasmile chyba sobie na allegro kupiesmile jedna z dziewczyn na forum chwalila jedna
                                                    ze sprzedawczyn. Znalazlam ja - sprzedaje za ok. 40 zlsmile mozna odebrac w
                                                    Warszaweismile brzemi oksmile chyba sie skuszesmile moze uda sie jeszcze zapuscicsmile
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 11:51
                                                    spróbuj, podobno te odżywki są rewelacyjne
                                                    namiary na mianikiurzystkę też ci dam, tylko trzeba się wcześniej umawiać -
                                                    zakład mautki a klientek sporo.
                                                    za żel chyba 65pln, ale nie ejstem pewna
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 12:28
                                                    żel to tipsysmile a ty za swoj zwykły maniciure ile placilas?
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 12:30
                                                    zabij, ale nie pamiętam - 35-40pln, chyba
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 12:31
                                                    wiem, że żel to tipsy, ale ciągle przy tym obstajesz - dlatego napisałam o
                                                    żelu smile umów się z dziewczyną nawet na próbny french, będziesz wiedziała na
                                                    czym stoisz.
                                                    ja na próbny poszłam z b. krótkimi paznokciami i było ok.
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 12:42
                                                    co do tych tipsow to sama nie wiemsmile chcem miec dlugie paznokcie ale sama na
                                                    razie takich nie mam.. wiec moze bym poszla sie umowic zeby cos mi
                                                    podpowiedzialysmile czekam na jakis numer tel do nichsmile jesli masz w ogolesmile
                                                  • justm Re: do justm 07.08.06, 12:54
                                                    są odżywki na porost paznokcia, sally hansen też ma takie.
                                                    podeślę mailem
                                                  • twitti Re: do justm 07.08.06, 12:55
                                                    Thank You smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka