Dodaj do ulubionych

księga gości

04.08.06, 09:41
czy bedziecie mieć na swoim weselu księgę gości? chciałabym zamówić w necie
taką na jednej stronie, ale nie wiem czy moge wkleić link. Generalnie chodzi
mi o to czy ktoś zamawiał coś takiego przez internet, ile się czeka i czy
wszystko w porządku?
Obserwuj wątek
    • twitti Re: księga gości 04.08.06, 09:47
      ja mam taka ksiegesmile zamowilismy wlasnie z internetusmile i do tego album na
      zdjeciasmile wszystko w drewnie. nie podaje strony dlatego ze bardzo dlugo
      czekalismy, straszylismy sadem itd, a niektorym osobom w ogole nie przyslali.
      NIe chce im robic ani zlej ani dobrej renomysmile
      • darryll Re: księga gości 04.08.06, 09:52
        możesz sprawdzić maila gazetowego? chciałabym upewnić się że to nie ta sama
        strona, z której ja chcę zamówić smile
    • twitti Re: księga gości 04.08.06, 10:03
      odpisalam Cismile
    • aserath Re: księga gości 04.08.06, 10:11
      my będziemy mieć. Wszystko zaprojektowałam sama, wydrukowałam, kupilam materiał
      i bajery> A potem znajoma w introligatornii zszyła. Wygląda bomba.
      • twitti Re: księga gości 04.08.06, 10:13
        niezlesmile my samodzielnie wykonanych rzeczy to mamy zaproszenia i winietkismile
        fajne uczucie miec cos przez siebie wlasnorecznie zaprojektowanego i/lub
        wykonanegosmile
    • kacha95 Re: księga gości 04.08.06, 13:19
      u nas była księga gości i to był super pomysł - przyjmnie jest teraz poczytać
      jak bawiła sie rodzinka i przyjaciele na weselu i jakie odnieśli wrażenia. My
      zakupiliśmy księge gości w cartalii ( mają różne rozmiary i wzory i modele,
      czcionki i można sobie wybierać przepbierac itp.)
    • cooletka Re: księga gości 04.08.06, 14:08
      a czy w cezex na pl. wilsona sa tez ksiegi gosci? ktoras z Was tam kupowala
      • paola_23 Re: księga gości 04.08.06, 14:31
        sorka ale mam pytanie co do tej księgi...
        Nigdy się z takim czymś nie spotkałam i ciekawa jak ona w środku wygląda?, coś
        ma już wpisane?, kiedy i komu się ja daje?, a co goście mogą/mają wpisywać?
        przepraszam za tak dużo pytań, ale w moim towarzystwie się nigdy z tym nie
        spotkałam...
        dzięki.
        • kacha95 Re: księga gości 04.08.06, 14:35
          moja w środku była zupłenie pusta - białe kartki gotowe do wpisu
          natomiast na okładce można napisać imiona młodej pary - my akurat mielismy
          napisane po prostu księga gości
        • twitti Re: księga gości 04.08.06, 14:37
          ja tez niesmile na tym forum ktos kiedys napisal o tymsmile nasza ksiega jest w
          srodku pusta, raczej nic nie bedziemy wklejacsmile polozymy na pryzjeciu w
          widocznym miejscu. Po obiedzie chcemy pojechac na zdjecia, wiec powiemy gosciom
          zeby jedli sobie ciasto, pili kawke i wpisywali sie do ksiegismile a jak ktos chce
          moze to pozniej zrobic, bo ksiega bedzie caly czas lezalasmile
          co do wpisow goscie moga wpisywac zyczenia, opisywac co chca, slowa od serca
          dla nassmile
          • paola_23 Re: księga gości 04.08.06, 14:44
            ale ogólnie jak postrzegany jest tego typu pomysł?
            obawiam się czy moja rodzina nie przyzwyczajona do takich nowości będzie
            zadowolona? albo chociaż nie będzie robic wielkich oczu...?!
            • twitti Re: księga gości 04.08.06, 14:47
              ja nie chodze na wesela, wiec nie wiem co jest praktykowane a co niesmile nie
              musisz nikogo zmuszac do wpisywania, mozesz polozyc taka ksiege na jakims
              stoliki i po prostu poinformowac gosci ze moge wam wpisac cos milego na
              pamiatkesmile nie sadze zeby zle to ktos odebralsmile zwlaszcza ze ludzie lubia sie
              wpisywac do roznego rodzaju ksiagsmile a jak sie nie powpisuja to przerobimy ja na
              drugi album na zdjeciasmile
              • kacha95 Re: księga gości 04.08.06, 14:56
                naszym gościom pomysł się bardzo spodobał, na początku księga leżała na naszym
                stole wystarczyło, żeby pierwsza osoba i wzięła i już poszła w obieg - a teraz
                czytamy i się smiejemy z niektórych wpisów - wrażenia znajomych z wesela -
                zabawne, życzenia od rodziny - wzruszające smile, naparawde bardz ale to bardzo
                sympatyczna pamiątka smile
    • trifoglio Re: księga gości 04.08.06, 15:09
      Dla mnie to bardzo na czasie temat, bo właśnie dwa dni temu zamówiłam księgę a
      dziś dostałam maile, że właśnie wysłali, mam nadzieję że nie oszukują i trafi
      do moich rąk w przyszłym tygodniu.
    • trifoglio Re: księga gości 04.08.06, 15:10
      A skorzystałam ze strony, która reklamuje sie na górze
      • twitti Re: księga gości 04.08.06, 15:13
        ta strona jest chyba oksmile dlugo sa juz na rynku!ale ceny troche wysokie..
        • trifoglio Re: księga gości 04.08.06, 15:16
          Rzeczywiście najtańsi nie są bo spokojnie można znaleźć księgę za połowę ceny,
          ale tak mi się jedna z nich spodobała, że stwirdziłam że ta albo żadna...
          • paola_23 Re: księga gości 04.08.06, 15:41
            to polećcie mi jakieś strony firm które robią takie księgi, ale oczywiście nie
            za drogie...
            a dla rodziców coś macie na prezent?!
            ja nie mam pomysłu...
            dzieki za pomoc...
            • twitti Re: księga gości 04.08.06, 15:43
              my nie robimy zadnych prezentow dla siebie, rodzicow, goscismile bo to tylko
              przyjecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka