patik1978 08.08.06, 20:30 Szukam firm zajmujących się dekoracją sal z Płocka i okolic. Poproszę naturalnie o opinie jeśli ktoś korzystał z usług. Bardzo dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja841 Re: Dekoracja sali Płock 09.08.06, 09:57 Jeżeli moge Ci podpowiedzieć i okolice Płocka tez wchodza w grę to polecam ludzi z kwiaciarni z Gostynina z ul. Floriańskiej. To jest nowa niezaduża kwaciarnia ale jeśli chodzi o kwiaty i dekorowanie różnych rzeczy i sal potrafia zdziałać cuda. Znajoma slubowała niedawno w katedrze w Płocku i własnie oni jej przybierali Katedre i efetkt był piękny. Nie wiem czy zajmuja się salami ale napewno warto sie tego dowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_plock Re: Dekoracja sali Płock 10.08.06, 17:25 a może jakies namiary masz?byłabym bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
maja841 Re: Dekoracja sali Płock 11.08.06, 14:32 Niestety nie mam żednego numeru telefonu. Wiem poprostu jaka to ulica i ghdzie to się znajduje. Ale moze jeżeli bardzo Ci zalezy spróbowałabym jakoś zdobyć chociaż numerek telefonu.Tylko tak jak juz pisałam nie wiem czy przybieraja sale. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_plock Re: Dekoracja sali Płock 11.08.06, 18:55 to może telefon poprosze jesli nie mają ani strony www ani maila A nie wiesz jak to cenowo wygląda?Od ilu zł się zaczynają ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
mirella_25 Re: Dekoracja sali Płock 11.08.06, 15:16 Ja miałam dekorowaną salę przez studio dekoracji ślubnej Viktoria,które znajduję sie jak dobrze pamiętam na ul. Jesiennej 33.nr.tele 604310735, tel. 024 263-63-58 Odpowiedz Link Zgłoś