09.08.06, 22:42
Witam Was dziewczyny oficjalnie.
Czytam tu Wasze wypowiedzi i duzo dzieki temu sie dowiedzialam. Dzis
przeczytalam tez niepochlebne opinie o salonie demetrios. ja wlasnie tam (ale
w innym miescie) zamowilam swoja sukienke i troche obawiam sie czy bedzie
prawidlowa. niestety nie umiem jej tu wkleic- moze pomozecie smile
Obserwuj wątek
    • gosiaczek-82 Re: witam! 09.08.06, 22:49
      nie wiem o jakie miasto Ci dokładnie chodzi,ale rozmawiałam z dziewczyna co
      kupiła suknie w demetriosie we Wrocławiu i mowiła ze wszytsko było wpożądku.Ja
      osobiście tez wybrałam suknie demetrios i jade teraz w sobote by ja
      przymierzyc...model demetrios 889,a jaki Ty wybrałas?
      • bari99 Re: witam! 09.08.06, 22:51
        we Wroclawiu - jest tylko jedne salon chyba - nr 4189
        • gosiaczek-82 Re: witam! 09.08.06, 23:08
          tak we Wrocławiu jest jeden ale nie słyszałam złych opini....w przeciwieństwie
          do salonu jesli dobrze pamietam z Poznania ale nie ejstem pewna...
          • bari99 Re: witam! 09.08.06, 23:11
            a jaki wybralas kolor?
            kiedy bedziesz miec slub? juz w sierpniu? a w jakim miecsie Ty zamawialas?
    • gosiaczek-82 Re: witam! 10.08.06, 12:24
      hej ja jeszczce nie zamawiałam ale mam zamiar w salonie lisa ferrera we
      Wrocławiu..jade w sobote na przymiarke upatrzonej sukienki(wiem ze dany krój mi
      pasuje bo przynmierzałam podobna gdzie indziej), a ze trezba ja sprowadzic to
      na nia czekałam...opinie o salonie znam od dziewczyny która chiała odsprzedac
      sukienke i kupowała ja własnie tam....a slub mam za rok we wrzesniu..ale juz
      teraz patrze za sukienkami bo nastepny rok to dla mnie obłed praca, studia
      praca magisterska i wiele innych rzeczy i co tylko moge to staram sie załatwiac
      juz teraz,bo to wazny dzien i chce miec zapiete wszytsko na ostatni guzik...a
      kiedy Ty masz ślub???i gdzie chcesz zamawiac sukienke?pozdrawiam
      • korridda Re: witam! 10.08.06, 13:41
        Ja pisałam o salonie wPoznaniu i faktyczenie byłam niezadowolona. Jeśli chodzi
        o Wrocław to mogę powiedzić tylko tyle, że dzwoniłam tam jeszcze zanim
        zamówiłam sukienkę w Poznaniu by spytać o kolor któregoś modelu i pamietam, że
        pani, z którą rozmawiałam byla bardzo sympatyczna. Wiec mam nadzieje, że u was
        dziewczyny wszystko bedzie OK. Ale jednak Lisa Ferrera to sieć salonów, a ich
        szef jest w Warszawie. Jak cos idzie nie tak, i np. chciałby się ich skarżyć to
        właśnie z nim ma się do czynienia. A z nim niestety tez miałam nieprzyjemności.
        Gdy pojawiły się problemy z moją sukienką a pani w sklepie nie była w stanie w
        żaden sposób sobie z nimi poradzić powiedziała nam w końcu, że salon w Poznaniu
        do tylko przedstawiciel firmy i mamy kontaktować się z panem z Warszawy
        (bodajże Piotrem albo Pawłem). My na to OK., chcemy z nim rozmawiać. Pani z
        salonu do niego zadzwoniła a on ... wypiął się na nas, nie chciał nawet z nami
        gadać!

Poza tym, gdy byłam na targach ślubnych w Warszawie, w zeszłym roku w
        listopadzie, to wprowadził mnie w błąd mówiąc, że 1-2 tygodnie do Polski będą
        sprowadzone modele, które mi się bardzo podobały, i które mu pokazałam w
        katalogu. Później okazało się, że te modele nawet nie były przez nich zamówione
        L.

Żeby już do końca się wygadać mogę tyko dodać, że pani w salonie na moją
        prośbę, żeby mi sprowadzili taką sukienkę jak chciałam powiedziała, ze to
        niemożliwe bo nie da jej się sprowadzić z USA. W tym samym momencie na środku
        salonu stały kartony (widocznie mieli właśnie dostawę) z napisem Made in
        China...
      • inkageo Re: witam! 10.08.06, 19:00
        Hejsmile Ja byłam w Lisie Ferrerze we Wrocławiu tydzień temu i wyszłam bardzo
        zadowolonasmile Strasznie miła dziewczyna mnie obsługiwała (młoda, cimne falowane
        włosy) smilesmile I pamiętaj weź ze sobą aparat fotograficzny, można robić sobie
        zdjęcia w sukienkach i później w domu spokojnie się pooglądać z każdej strony..
        To niespotykane, byłam w wielu salonach i nigdzie nie można było robić
        zdjęć..dopiero po wpłaceniu zaliczki z łaską się zgadzają. A to też ważne czy
        sukienka jest fotogenicznawink Który model wybrałaś?smile
    • bari99 Re: witam! 10.08.06, 18:51
      slub 7.10, zamowilam w tym salonie we wroclawiu.
      szukalam bialej sukienki, ale wybralam jednak kremowa - widzilam ten moj model
      w obu kolorach i ten kremowy jakos lepiej do mnie pasowal.
      niestety czeka sie 3 m-ce na sukienke i przyjdzie dopiero pod koniec wrzesnia -
      oby tylko byla dokladnie taka jak zamowilam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka