yela1 15.08.06, 19:54 Cześć dziewczyny! Mam pytanie - brała któraś z was ślub policyjny? Jak wygląda cała oprawa takiego ślubu i czy pan młody musi być w mundurze? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierpniowa_julka Re: ślub policyjny 15.08.06, 22:29 A jednak mylisz się, droga węgierko (a może grogi węgierku?)! Są jedynie głupie odpowiedzi, czego dowód już niejeden dałaś! Twoja ignorancja i brak tolerancji całkowicie mnie rozkładają. Nie każdy musi mieć wysoki iloraz inteligencji, nie każdy musi się na wszystkim znać. Ludzie różnią się między sobą i to jest w tym świecie piękne - bo czy nie monotonnie by było, gdyby wszyscy należeli do mensy? Pytania są po to, by osoby które wiedzą więcej od innych, mogły udzielić pytającym odpowiedzi i w ten sposób podzielić się z nimi swoją wiedzą. Czy uważasz, że lepiej by było, gdyby nikt o nic nie pytał? by siedział cicho udając, iż wszystko rozumie, gdyż bałby się wyrwać z pytaniem, które komuś może wydać się głupie?!? Rozumiem, że Twoje wypowiedzi mają za cel sprowadzić na ziemię co poniektóre z pytających. Ale chyba nie tędy droga!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: ślub policyjny 15.08.06, 23:14 Zgadzam się z Sierpniową Julką. Nieładnie Węgierko bardzo nieładnie. Szkoda , że przez takie osoby jak Ty nie moze być miło i sympatycznie na tym forum. Jak Ci nie pasuje pytanie to nie możesz tak po prostu przełączyć na inne. Dlaczego komentujesz? Komu i czemu mają służyć tak nieładne komentarze? Kto ma się nimi zachwycić? Odpowiedz Link Zgłoś
tigrissimo Re: ślub policyjny 16.08.06, 10:02 O jakiej Węgierce piszecie?? bo nie bardzo rozumiem te wypowiedzi krytyczne. Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: ślub policyjny 16.08.06, 13:31 ktoś skasował wczorajszy post węgierki111. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak20 Re: ślub policyjny 15.08.06, 23:49 Po prostu koleżanka węgierka nie ma nic mądrego do powiedzenia na ten temat i strasznie jej z tym źle Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: ślub policyjny 16.08.06, 00:37 >czy pan młody musi być w mundurze? Oczywiście, ze musi. Podobnie jak panna młoda, ktora jest policjantką. Co tam suknia, mundur zdobi płeć piekną! Obcisły, dopasowany, butki elaganckie. Do tego sueprkapelusz w kolerze gray, a w ramach biżuterii gwiazdki, belki i ogoniasty ptak. Szczyt elegancji i oryginalności ślubnej. Niech się schowa slubny przemsył. Ach i oczywiscie gumowa wązanka - modny, pojedynczy element. ak wygląda cała oprawa > takiego ślubu Marzy ci się przemarasz pod rzędem wyciągnietych pałek policyjnych?! Naoglądałas się za duzo amerykanskich filmów. Warto czasami poczytac ksiązkę. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo77 Re: ślub policyjny 16.08.06, 08:50 Niektorzy to sa jednak beznadziejni. Dziewczyna prosi o rade a zamiast tego sypie sie na nia grad tekstow jak z podstawowki. Ludzie opanujcie sie, jak nie macie nic do powiedzenia na dany temat to badzcie cicho. Osobiscie, mimo iz nie mam nic wspolnego z policja ani inna sluzba tego rodzaju chcialam miec policyjna asyste, ale podobno to dosc droga impreza jak sie nie nalezy tam i owdzie. Pozdrawiam Placebo77 P.S. yela 1 nie daj sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: ślub policyjny 16.08.06, 11:18 Placebo kochana ty zdajście nie wiesz o czym piszesz. Nikt krytycznie (a przeciwnie) nie wypowiadał sie o autorce pytania za wyjątkiem oczywiscie Węgierki , która jak widzę chyba się wykasowała. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo77 Re: ślub policyjny 16.08.06, 15:49 Moja droga chodzilo mi wlasnie o wypowiedz wegierki oraz ewy 741. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia1974 Re: ślub policyjny 16.08.06, 16:06 aaa to wielkie sorry!!!!!!!!!!!! Myslałam, że nie czytałaś Wegierki (która jak widzę znikła)- sorry moja wina! Odpowiedz Link Zgłoś
happyness3 Re: ślub policyjny 16.08.06, 09:19 Byłam na strażackim Tylko Pan młody w mundurze, panna młoda w sukience ślubnej podobno tak jest na ogół Ale na większej ilości ślubów "mundurowych " nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
aw122 Re: ślub policyjny 16.08.06, 13:41 Hej! Nie byłam co prawda na slubie policyjnym , ale miałam okazje uczestniczyc w slubie wojskowym. Tzn Pan młody bral slub w mundurze. Koledzy z wojska zorganizowali potem szpaler z szablami. w ojsku jest taka tradycja, ze przez ten szpaler przechodza tylko młodzi. to tyle jesli chodzi o mundurowych Odpowiedz Link Zgłoś
yela1 Re: ślub policyjny 16.08.06, 14:05 Jej jakie się zamieszanie zrobiło z powodu prostego pytania... Nie naoglądałam się za dużo filmów amerykańskich, po prostu słyszałam że jest taka możliwość a skoro tak to czy ktoś już w czymś takim uczestniczył i wie jak to wygląda? Chyba po to jest forum aby pytać mając nadzieję na konkretne odpowiedzi a nie jakiś wyzywanie nie wiadomo z jakiego powodu. Czy ja kogoś skrzywdziłam tym pytaniem? Zwyzywałam? Obraziłam? Nie - więc nie wiem dlaczego niektóre panie się czepiają. Z tego co pytał mój narzeczony (policjant) u siebie na jednostce to taka zabawa kosztuje 1500 zł. Chciałabym się jeszcze dowiedzieć jak to wygląda i tyle. Pozdrawiam wszystkie poważne kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: ślub policyjny 16.08.06, 14:20 tylko jedna pani się czepia. wczorajsza czepialska - węgierka - została wykasowana. Mam nadzieję, że kiedyś podzielisz się z nami zdjęciami z takiego policyjnego ślubu. Pozdrawiam i życzę powodzenia w organizacji zamierzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anja7 Re: ślub policyjny 16.08.06, 16:09 Witam!Mój Narzeczony bedzie na ślubie w mundurze.Także świadek będzie miał mundur oraz koledzy,którzy utworzął szpaler.Na razie Narzeczony załatwia szable do szpaleru i byc może za to coś się będzie płaciło.Pozdrawiam! P.S. Aha, Narzeczony nie policjant,ale też w służbie mundurowej Odpowiedz Link Zgłoś
dydki Re: ślub policyjny 16.08.06, 18:41 A ja dokładnie za miesiąc wychodzę za mąż za policjanta. Szczerze to przeszło mi przez myśl by wystąpił w mundurze, byłoby tak uroczyście, podniośle, po prostu inaczej niż zwykle, ale mój przyszły małżonek wybił mi to z głowy. Może to i dobrze, bo to chyba tylko większy stres. Pewnie jak bedziemy jechac do kościoła to w "obstawie" niebieskich hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś