Dodaj do ulubionych

wiejski stół

16.08.06, 14:39
skąd wziąć taki stół i resztę. Jestem z Kielc może któraś z was też miała
bądź ma miec taki stół. Jak Wy to organizujecie?
Obserwuj wątek
    • mariolkka Re: wiejski stół 16.08.06, 15:11
      u nas wlascicielka sali powiedziala ze sie tym zajmie koszt dla 80 osob to 400
      zl
      • bacha1979 Re: wiejski stół 16.08.06, 15:22
        Tez jestem z Kielc i miałam stół wiejski. U nas było to tak, że moglisśmy za
        opłatą 1000 zł mieć zorganziowany przez resteuracje gdzie było wesele, ale my
        skorzystalismy tylko z ich stołu. Wszytkie szynki i mięsa zamaiwlaiśmy u
        Bartosa.
        A skąd dokładnie ejsteś?? Bo wiem gdzie mozna taki stół za 200 zł wypożyzcyć.
        • marzenafiuk81 Re: wiejski stół 16.08.06, 15:33
          jESTEM Z SAMYCH KIELC WIĘC WSZELKA POMOC MI SIĘ PRZYDA. bARDZO PROSZĘ O
          NAMIARY. Z GÓRY DZIĘKUJĘ
          • bacha1979 Re: wiejski stół 16.08.06, 17:29
            Marzenko, wiem, że taki stół wypożycza WIR z Łopuszna. Nie wiem jak jest z
            transportem. Jeśli chcesz poszukam Ci telefonu. Z tego co wiem, od kolegi wzięli
            200 zł.
    • mariolkka Re: wiejski stół 16.08.06, 15:21
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=38465141&v=2&s=0
      • ashton Re: wiejski stół 16.08.06, 15:29
        Nie wiem jak to organizacyjnie załatwić, ale polecam! wszędzie gdzie się z
        wiejskim stołem spotkałam, miał ogromne powodzenie wśród weselników smile
        • czesia1980 Re: wiejski stół 16.08.06, 15:55
          Ja tez jestem z Kielc i miałam stół wiejski w pieknym wydaniu. Niestety nie
          wiem gdzie mozna taki zamówic, wesele było w Patio i oni to wszystko
          zorganizowali. Pomysł przedni i naprawde polecam, miesa i wyroby wedliniarskie
          były ułozone na combrze (kosciachsmile). Z doswiadczenia wiem, ze schodzi głównie
          pieczyste, był jeszcze zorek, pierogi i bigos, reszta czyli kaszanka, salceson,
          kiełbaska bardziej symbolicznie zeby zaakcentowac, ze to stol wiejski. Miałam
          jeszcze 2 stół ze słodkosciami i owocami, jakos mi nie pasuja ciasta na stole
          razem z sałatkami wiec zrobili drugi bufet - było extra!!!
          • martwoj Re: wiejski stół 16.08.06, 15:57
            a czy ktosorientuje się jaką ilośc kazdej z wędlin na wiejski stół potrzeba
            przygotować dla 50 osób?
          • magdusia47 Re: wiejski stół 18.08.06, 10:35
            zareklamowalas restauracje patio. powiedz na ile wczesniej trzeba rezerwowac tam
            sale? i czy jest tam bardzo drogo? ile wychodzi na osobę. czy dają jakieś rabaty
            na noclegii dla gości hoteloeych. będę wdzięczna za każdą infrmację.
    • kaapec Re: wiejski stół 16.08.06, 20:51
      zastanów sie mocno nad tym stołem weselnym. na moim weselu został on
      praktycznie nie ruszony!!! Było dobre jedzenie i nikt nie miał zamiaru łapać
      sie za kaszanke czy kełbache (żeby nie było- ja je bardzo lubie smile)
      pozdrawiam
      • monia76 Re: wiejski stół 17.08.06, 09:28
        u mnie wrecz przeciwnie. wiejski stol byl hitem menu, a wedliny tam wystawione
        znikly w godzine po obiedzie.
        • agnieszka5661 Re: wiejski stół 17.08.06, 09:36
          kurcze to drogo 400 zł za taki stół, u mnie chyba to będzie kosztowało między
          100 a 200 zł
        • bacha1979 Re: wiejski stół 17.08.06, 21:37
          U nas też stół był bardzo oblegany.Goście bardzo chwalili mięska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka