Dodaj do ulubionych

30.09.2006

18.08.06, 13:02
Mialo byc cześciej wiec witam
JAk postępy przypominam od dzis jeszcze 43 dni
ja sie w miedzy czasie wzbogaciłam o buty, wizazystke i zdecydowałam sie na
bukiet i dekoracje samochodu.
A m=no i we wtorek idziemy na pierwsza lekcje tanca majac nadzieje ze
instruktorka nie ucieknie jak zobaczy nas na parkiecie
Obserwuj wątek
    • marzenafiuk81 Re: 30.09.2006 18.08.06, 13:34
      Jak ten czas szybko leci a dopiero była 100.U nas mało się zmieniło. Mamy już z
      głowy zapowiedzi,ja wybrałam dodatki czytaj biżuterię ale jeszcze nie kupiłam a
      młodemu brakuje koszuli i krawata.Resztę chyba mamy już załatwioną, a dzisiaj
      zadzwoniłam do wizażystki i się umówiłam. Też bym chciała iść na kurs ale nie
      damy rady. A czego wam jeszcze brakuje?
      • quali1 Re: 30.09.2006 18.08.06, 13:46
        wszystkiego dla mojego M
        nie wiem jeszcze chy chce welon czy nie
        nie mamy rozesłanych zawiadomień
        ja nie mam ani dodatków ani bielizny
        menu
        usadzenie gosci
        pierwszy taniec
        noclegi nie wiem jeszcze jak zorganizujemy niedziele bo mamy sporo przyjezdnych
        gosci
        kwiatów jeszcze nie zamówiłam
        nie wiem jak bedzie z dekoracją sali
        nie ustaliłam nic z dekoracja kosciola
        no i jeszcze sporo innych zreczy
    • tropea Re: 30.09.2006 18.08.06, 13:53
      Cześć dziewuszki!
      Fajnie, że jesteście.
      Wczoraj byłam na mieście w poszukiwaniu butów i biżuterii. Kompletna klapa. Jak
      nie czuby gigant, to obcasy 10 cm. Poza tym tandeta goni tandetę.
      A odnośnie bizuterii - wykupili. Ale miły pan powiedział, że specjalnie dla
      mnie zamówi. Uff.
      Jutro jadę w poszukiwaniu welonów.
      a dzisiaj jedziemy po wódkę. Najtańszą Pałacową (bo taką bierzemy) znaleźliśmy
      w hurtowni Polmosu.
      Poza tym zaczynam mieć wszsytkiego dość. Mój narzeczony cały czas remontuje
      nasze gniazdko i przez to praktycznie się nie widujemy. Mamy jeszcze mnóstwo
      rzeczy do załatwienia.
      Pozdrawiam Was gorąco i życzę dużo cierpliwości i optymizmu~!
    • tropea Re: 30.09.2006 18.08.06, 13:56
      Ach, jeszcze jedno. Gdzie się wybieracie w podróż poślubną?
      bo jak na razie nic nie przychodzi nam do głowy, albo tam gdzie chcielibyśmy
      pojechać to jest dość niebezpiecznie.
      • marzenafiuk81 Re: 30.09.2006 18.08.06, 15:05
        My niestety nigdzie nie pojedziemy trzy dni po ślubie musimy wracać do Niemiec
        normalnie chyba się poryczę sad urlop planujemy w zimie
    • beatamaks Re: 30.09.2006 18.08.06, 15:11
      o rany, to Ty juz prawie gotowa ! a ja tak naprawde mam dopiero buty, obrączki,
      fryzjera i wizazystke. Brakuje mi kwiatów, uczesania, wystroju kościoła i
      samochodu, a moj facet cały czas nie może się zdeycydować na garnitur. Ma dwa
      do wyboru i cały czas się zastanawia. Chyba muszę się wziąść ostro do pracy...
      • fuczka Re: 30.09.2006 18.08.06, 15:24
        Cześć dziewczyny,
        my jutro odbieramy zaświadczenie z USC, a za tydzień po wygłoszeniu zapowiedzi
        u narzeczonego mamy zamiar uzyskać licencję na ślub.
        W najbliższym czasie planujeny załatwić samochód i firmę do dekoracji sali.
        Na razie najwięcej czasu zabiera nam rozwożenie zaproszeń, szczerze mówiąc mam
        już dość.
        Gdzie chodzicie na lekcje tańca i czy jest to kurs grupowy, czy lekcje
        indywidualne?
        • beatamaks Re: 30.09.2006 18.08.06, 15:33
          my juz byliśmy w usc i chodzilismy tez do szkoly tanca, jeszcze przed wakacjami
          na kurs podstawowy przed 2 miesiace. I eraz sie zastanawiamy co zatanczyc, ale
          najbliżej nam do walca
          • chenoa1 Re: 30.09.2006 18.08.06, 21:10
            nam jeszcze brakuje: kilkanascie zaproszen do rozdania, zaproszenia na slub do
            wyslania wszystkie, muzyka na slubie, dekoracje , kwiaty. dekoracje samochodu,
            ustalenie menu, atrakcji na weselu, ja nie mam jeszcze butow i dodatkow moj
            narzeczony nic z garderoby...
            • yoli1 Re: 30.09.2006 22.08.06, 13:47
              WItajcie! Oj to ja myślałam że będę w lesie z załatwianiem bo w niedzielę
              wróciliśmy z naszej 3-tygodniowej podróży przedślubnej smile Wczoraj poszłam na
              pierwszą przymiarkę sukienki i okazało się ...ŻE JEST ZA MAŁA!! na szczęście
              (jeżeli to można nazwać szczęśćiem) sukienka nie trzyma rozmiaru więc będą ją
              reklamować i sprowadza dla mnie nową w ciągu tygonia - półtora (oby bo ja już
              cała w stresie jestem) A myślałm że przytyłam - ale w biuście to trochę dziwnie
              bo u mnie bioderka górują wink Nie mamy butów dla młodego koszuli i krawata. Brak
              fryzjera, samochodu. Zapowiedzi u młodego, alkoholu, tortu.. i nie wiem co
              jeszcze. Oj dużo tego. pozdrawiam
              • beatamaks Re: 30.09.2006 22.08.06, 17:52
                ja mam przymiarke dopiero za tydzień i coraz bardziej zaczynam się bać. Co
                chwila czytam o tym że coś nie tak z sukienkami, to za małe, t nie ten model
                przyszedł, albo nie ten kolor, albo w ogóle są jakieś opóźnienia i juz zaczynam
                się stresowac
                • sylvie08 Re: 30.09.2006 22.08.06, 20:10
                  Do WILEKIEGO DNIA zostalo 40 dnia a brakuje jeszcze:
                  1. suknismile - bylam na jednej przymiarce, druga na poczatku wrzesnia. Mam
                  nadzieje ze zdaza uszyc. Tak do konca jeszcze nie wiem jaka bedziesmile
                  2. butow i bielizny
                  3. jakiejs bizuterii
                  4. gadzetow typu:
                  - tablice rejestracyjne - juz prawie wybrane na allegro
                  - etykiet na alkohol - za kilka dni znajoma ma cos zaprojektowac i wtedy
                  wybierzemy
                  - kokardek dla gosci - ale juz wiem w ktorym sklepie sa, pozostaje tylko pojsc
                  i kupic, ale to jak juz bedzie lista gosci potwierdzona
                  5. alkohol i napoje - do kupienia w hurtownii tydzien przed weselem
                  6. - kwiaty - do dekoracji kosciola, auta i moj bukiet - wstepnie rozmawialam
                  juz w kwiaciarni, zdam sie chyba po czesci na babke, a wiem ze ma talentsmile
                  7. szukam fajnego i w miare taniego fotografa z okolic Legnicy na sesje w
                  plenerze - moze ktos zna?smile

Pozdrawiam

• chenoa1 Re: 30.09.2006 25.08.06, 22:49
                    mi przeszedl chyba juz stres typu "nie zdarze wszystkeigo zalatwic i
                    przygotowac", jest jeszcze sporo do zlatawienia, ale zaczynam sie tym cieszyc a
                    nie denerwowac i stresowac...
                    jutro odbieramy obraczki, jeszcze nadal sporo do zlatwienia. ale jakos tak
                    czuje ze wszystko zdarzymy na czas, wybralismy juz miejsce podrozy poslubnej,
                    jutro chcemy juz zarezerwowac bilety...
                    • beatamaks Re: 30.09.2006 26.08.06, 15:43
                      mogę zapytać gdzie jedziecie ? bo my w tym temacie nadal w lesie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka