Dodaj do ulubionych

bez dużego słońca i solarium

18.08.06, 13:21
jak robicie,żeby skóra była delikatnie opalona .chodzi mi o jakieś
kremy,spraye.
nie chce zbytnio wylegiwac się w solarium,a na leżenie na słońcu czasu nie
mam:/.
zaznaczam,że nie chodzi mi o czekoladkę,tylko delikatny smaczny brąziksmile.
Obserwuj wątek
    • bacha1979 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:40
      Ja całkiem niedawno sprawiłam sobie balsam brązujący Garniera.
      Mi np słuzy, nie przyciemnia mocno, tylko delikatnie i super nawilża skórę.
      Ale niektóre na Urodzie bardzo narzekały na niego. smile
    • quali1 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:48
      ja juz cwiczylam kilka balsamów i wiekszość zostawia żółto pomarańczow slady
      wiec w koncu pojde na solarim tyle tylko zeby nie wygladac jak corka mlynarza
    • ashton Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:50
      Niestety nie trafiłam jeszcze na balsam brązujący czy samoopalacz, który by nie
      plamił sad
      • kasica1980 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:53
        a solarium ile przed ślubem?
        żeby nnie wyglądac jak rak....bo ponoć może tak przygrzaćwink.
        • mojave Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:04
          ja ide do solarium 2 razy: we wtorek i w czwartekprzed ślubem, to mi wystarczy
          aby lekko "ozlocić" skorę, dodam, że jestem jasna blondynka z jasna skorąsmile
        • szpilorek Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:20

• bagiettka Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:09
      ja stosowalam juz sporo balsamow brazujacych ale wszystkie z nich zostawialy
      zoltawy odcien na skorze i poza tym trzeba bardzo rownomiernie je nakladac-
      lekkie niedociagniecia wychodza w postaci ciemniejszych plam, nie wyglada to za
      dobrze. slub za miesiac- w solarium narazie bylam raz, planuje jeszcze pojsc
      moze 4 razy. (szatynka, jasna skora).
    • pinia82 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:20
      wracajac do balsamow brazujących....trzeba uważać...bo brudzą bieliznę!!! i
      suknie!!! nie wygląda to na pewno estetycznie!!!Moja mądra koleżanka na 10 dni
      przed slubem skorzystała z opalania natryskowego jako ze jest osobką o jasnej
      karnacji, kolor opalenizny moze i ladny ale tuz przed slubem (3 dni) zaczeła ta
      opalenizna zchodzic tworząc nieładne łaty...codzienne peelingi nie pomogly
      niestety!
      • magdaliena1 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:50
        Ja zaczęłam chodzić na solarium dwa miesiące przed ślubem. Chodzę raz na
        tydzień na 7 minut. Mam teraz ladny odcień, brzoskwiniowy, taki (wg mnie)
        akurat.
        • ashton Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:55
          Mój Narzeczony (blady jak upiór) planuje raz w tygodniu po 10 minut, jak dotąd
          był dwa razy, do ślubu jeszcze miesiąc. Chyba wystarczy wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka