kasica1980 18.08.06, 13:21 jak robicie,żeby skóra była delikatnie opalona .chodzi mi o jakieś kremy,spraye. nie chce zbytnio wylegiwac się w solarium,a na leżenie na słońcu czasu nie mam:/. zaznaczam,że nie chodzi mi o czekoladkę,tylko delikatny smaczny brązik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bacha1979 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:40 Ja całkiem niedawno sprawiłam sobie balsam brązujący Garniera. Mi np słuzy, nie przyciemnia mocno, tylko delikatnie i super nawilża skórę. Ale niektóre na Urodzie bardzo narzekały na niego. Odpowiedz Link Zgłoś
quali1 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:48 ja juz cwiczylam kilka balsamów i wiekszość zostawia żółto pomarańczow slady wiec w koncu pojde na solarim tyle tylko zeby nie wygladac jak corka mlynarza Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:50 Niestety nie trafiłam jeszcze na balsam brązujący czy samoopalacz, który by nie plamił Odpowiedz Link Zgłoś
kasica1980 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 13:53 a solarium ile przed ślubem? żeby nnie wyglądac jak rak....bo ponoć może tak przygrzać. Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:04 ja ide do solarium 2 razy: we wtorek i w czwartekprzed ślubem, to mi wystarczy aby lekko "ozlocić" skorę, dodam, że jestem jasna blondynka z jasna skorą Odpowiedz Link Zgłoś
bagiettka Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:09 ja stosowalam juz sporo balsamow brazujacych ale wszystkie z nich zostawialy zoltawy odcien na skorze i poza tym trzeba bardzo rownomiernie je nakladac- lekkie niedociagniecia wychodza w postaci ciemniejszych plam, nie wyglada to za dobrze. slub za miesiac- w solarium narazie bylam raz, planuje jeszcze pojsc moze 4 razy. (szatynka, jasna skora). Odpowiedz Link Zgłoś
pinia82 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:20 wracajac do balsamow brazujących....trzeba uważać...bo brudzą bieliznę!!! i suknie!!! nie wygląda to na pewno estetycznie!!!Moja mądra koleżanka na 10 dni przed slubem skorzystała z opalania natryskowego jako ze jest osobką o jasnej karnacji, kolor opalenizny moze i ladny ale tuz przed slubem (3 dni) zaczeła ta opalenizna zchodzic tworząc nieładne łaty...codzienne peelingi nie pomogly niestety! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaliena1 Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:50 Ja zaczęłam chodzić na solarium dwa miesiące przed ślubem. Chodzę raz na tydzień na 7 minut. Mam teraz ladny odcień, brzoskwiniowy, taki (wg mnie) akurat. Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: bez dużego słońca i solarium 18.08.06, 14:55 Mój Narzeczony (blady jak upiór) planuje raz w tygodniu po 10 minut, jak dotąd był dwa razy, do ślubu jeszcze miesiąc. Chyba wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś