gosiksz1 20.08.06, 09:27 img208.imageshack.us/my.php?image=obraz006sg0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaczek_84 Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 09:51 Bardzo ładna! Zrobiłaś sama czy kupiłaś? Jeśli kupiłaś to możesz napisać gdzie? Sama myślałam o czymś takim. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
manti75 Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 10:21 jest super)) a to pewnie dlatego ze sama mialam taka sama tylko wlekkim rozu ,do tego malutkie perelki w uszach i bardzo cieniutka bransoletke... Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 10:30 Podoba mi się. Sama myślałam o czymś podobnym! Odpowiedz Link Zgłoś
manti75 Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 10:34 nie wiem gdzie autorka postu kupila ale ja wam moge polecic "apart", tam kupilam i maja naprawde ogromny wybor,we wszystkich kolorach ,caly komplet wyniosl mnie ok 60 zl , ale to oczywiscie zalezy od gestosci perelek /ilosci zylek Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 10:37 W sumie niedrogo. Myślałam, że te komplety w Aparcie są dużo droższe. Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:26 Bardzo popularny i chodliwy wzór. Moja bratowa miała taki naszyjnik 6 lat temu na ślubie, wtedy był to hit. Generalnie ok, ale dla mnie za bardzo oklepany - może poszukac czegoś bardziej oryginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:28 Polecam Apart - ma naprawdę fajnie i niedrogie rzeczy, mają ekstra srebro, jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiak_warszawa Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:37 Ładna, delikatna ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
agajp7 Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:42 Witam tak jak angerek polecam Apart, mają bardzo ładną i delikatną biżuterię i oczywiście za niską cene, wybór duży więc napewno znajdziesz też tam coś dla siebie... pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:46 perly - nieszczescie srebro - smutek i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 11:47 I co teraz? Iść i sie utopić najlepiej, będzie po problemie Albo pokierować się inteligencją i wywalić bzdetne przesądy z X wieku p.n.e. i być szczęśliwą Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: moja bizuteria - co sądzicie? 20.08.06, 12:27 taaa. a w razie czego można zwalić na korale co nie ? (perły mi sie podobaja - zreszta topodobno moj kamien) Odpowiedz Link Zgłoś
mysza_klapsiara Re: APART - gdzie to? 20.08.06, 12:31 Sieć salonów jubilerskich w całym kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 gdzie i za ile 20.08.06, 18:26 biżuterie kupiłam w sklepie jubilerskim Jubitom w Auchan w Gdańsku. cena to : 200 zl naszyjnik i 24 zl kolczyki sa to perełki firmy visanti Odpowiedz Link Zgłoś
litorija Re: moja bizuteria - co sądzicie? 21.08.06, 18:46 Gosiksz bylam ostnio w tym sklepie (1 raz) i stwerdzilam, ze jeszce tam wroce. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_kupuje_w_jubitom Re: moja bizuteria - co sądzicie? 17.12.14, 17:00 Odradzam zakupy biżuterii w firmie Jubitom. Mają wiele punktów w centrach handlowych i galeriach, przypuszczam że w całej Polsce. Ja osobiście najczęściej kupowałem w trójmiejskich sklepach JUBITOM. Bylem zadowolony do pierwszego razu gdy chciałem naprawić zerwaną bransoletkę (dziecko pociągnęło i po sprawie) - otóż FIRMA ZOSTAWIA KLIENTA BEZ ŻADNEJ POMOCY. Tak szanowni Państwo. Ich własny wyrób który uwaga DO DZISIAJ JEST W SPRZEDAŻY nie może zostać naprawiony. Nawet panie sprzedające były zdziwione bo jak przyjmowały bransoletkę poinformowały tylko, że to prosta naprawa (wypadł tzw. teleskop łączący ogniwa) i będzie kosztować ok. 90PLN + koszty materiału (np. teleskopu). Ucieszyłem się jednak na drugi dzień już zostałem poinformowany że NIE MA MOŻLIWOŚCI naprawy!!! Produkt który ciągle leży w gablotach jest sprzedawany klientom i nie są oni informowani że w przypadku uszkodzenia mogą wyrzucić złom do śmieci. Bransoletka ta akurat jest dosyć kosztownym złomem z białego i żółtego złota aktualnie w cenie ok 1350PLN. Ze swojej strony na pewno będę szukał pomocy u rzecznika konsumentów bo dla mnie to skandaliczne żeby tak zostawić klientów. Dodam że w tych sklepach wydałem dziesiątki tysięcy na zegarki i biżuterię na szczęście jeszcze wszystkie pozostałe nabytki są ok. A co jeżeli Certina czy Tissot też nie będą naprawialne choćby wysiadła tylko bateria? Oczywiście pozostawiam decyzję w Państwa rękach, ale moim zdaniem takie podejście do klienta zasługuje na dezaprobatę. Dla kontrastu pierścionek z białego złota który kupiłem w innym salonie stracił jedną z cyrkonii i w tym samym salonie za DARMO sprawa została rozwiązana. Wstyd dla JUBITOM'u ja już tam na pewno zakupów nie zrobię! Odpowiedz Link Zgłoś