Dodaj do ulubionych

J.LO wymiary :)

01.09.06, 19:20
Hej własnie tak sie zastanawiam bo oglądałam zdjecia w necie czy ktoś wie
jakie wymiary ma Jenifer Lopez? Bo większośc sukienek weselnych jest taka
opięta na biodrach i ja uwazam że to bardzo poszerza. Widziałam ją na
zdjęciu z jakiejś impry w tego typu kiecce (podobnie jak Beyonce - ta tez
ponoć ma bioderka) i jakos tak źle nie wyglądała.
Ale podobno zdjęcia sa retuszowane.
Ciekawa jestem jak taka J LO na żywo wygląda smile)))

No i jakie ma wymiary tongue_out
Obserwuj wątek
    • martina.15 Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 19:26
      szukaj na zdjeciach z koncertow, te najczesciej nie sa retuszowane smile
    • bruyere Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 19:43
      Ostatnio Beyonce ponoć jest na diecie czytałam w jakiejś gazecie i wygląda
      rewelacyjnie, ale wcześniej jej zdjęcia na okładki płyt były retuszowane i nie
      ma co się nimi sugerować, podobnie chyba J.Lo ,nie ma się więc czym przejmować,
      ale nie wiem gdzie szukać ich wymiarów,ja mam talię w miarę, ale biodra
      szerokiesadniestety i mam suknie marszczoną w talii pod biustem- asymetrycznie i
      rewelacyjnie odwraca uwagę od bioder! W ogóle nie rzucają się w oczy chociaż sa
      moim utrapieniem.
    • bruyere Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 19:47
      A jeszcze mi się przypomniało, że kiedyś widziałam zdjęcia J.Lo w sukni, która
      nie była szczególnie obcisła w kolorze brzoskwinii i miała strasznie wystającą
      pupę! Poza tym możesz poszukać zdj J.Lo z tegorocznych Oskarów- od razu sie
      człowiekowi poprawia humor, bo przeciez nikt nie jest idealny..Miłego
      oglądania. Nie wiem czy to nie były zdjęcia z rozdania nagród Grammy 2-3 lata
      temu w tej brzoskwiniowej sukni.Jak znajde, to wkleję.
      • lucilla Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 19:55
        a ja uwazam, ze jak sie ma biodra i kobieca figure, to nalezy to pokazywac. Tak
        wlasnie jak to robi J.Lo (za ktora nota bene nie przepadam).
        • patina3 Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 19:59
          No może i tak ale on biust ma tez spory a ja mam mniejszy poza tym no nie wiem
          ona ma odstająca pupe ale nogi ładne smile a ja mam takie ehem solidne nóżki smile
          • lucilla Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 20:09
            ale sukienke bedziesz miala dluga? No wiec "solidnych nozek" i tak nie bedzie
            widac. Nie wiem czy juz sie zdecydowlas na sukienke, ale najlepiej jak poprostu
            rozne poprzymierzasz i sfotografujesz sie za kazdym razem (cyfrowka lub
            polaroidem) i zobaczysz w czym sie dobrze czujesz. A jesli chcesz zatuszowac
            biodra, to sprobuj "klasyczna" suknie slubna - waska gora i szeroki dol. To
            tuszuje biodra i wyszczupla talie. Tylko, ze to jeszcze zalezy od tego ile masz
            wzrostu.
          • ewik_75 Re: J.LO wymiary :) 01.09.06, 22:20
            > ona ma odstająca pupe

no i rewelacyjnie!
            Ma swietna, jedrna pupe.
            A jaka ma miec - plaska, obwisla?

• bruyere Re: J.LO wymiary :) 02.09.06, 01:21
              Ja nie mówię, że pupa ma być płaska, chodziło mi o to, że nikt nie jest idealny-
              nawet gwiazdy,a jeśli chodzi o J.Lo to podziwiam ją za to, że nie poddaje się
              presji bycia wieszakiem i manii operacji plastycznych w tym odsysania tłuszczu.
              Mówię tylko, że J.Lo nie zawsze szczęśliwie dobiera garderobę, ale żeby było
              jasne- ja uważam że jest piękna taka jaka jest...I do bólu zazdroszczę jej
              pięknego noska- sama chciałabym taki mieć! Jak znajdę te nieszczęsne zdjęcia to
              wkleję.A Salma Hayek- jest po prostu boska! Żeby nie było- nie jestem
              zwolenniczką wieszaków- uważam,że to po prostu brzydko wygląda. Jak to sie mówi
              kobieta powinna mieć czym oddychać i na czym usiąśćsmile
        • agnrek Re: J.LO wymiary :) 02.09.06, 00:13
          Zgadzam się! Moim ideałem piękna jest Salma Hayek, która też do szczupłych nie
          należy,a zawsze wygląda pięknie i kobieco.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka