Dodaj do ulubionych

Prokadr Białystok!

03.09.06, 19:17
Witajcie ja juZ jestem po Slubie prawie dwa miesiace i jeszcze nie mam kasety
z wesela. Tłumacza sie że maja jakieś problemy. Co prawda zabezpieczaja sie
przed czyms takim w umowie no ale miało to trwac od 2 do 4 tygpdni a nie 8.
Także przestrzegam przed nimi.( to jest moja opinia) Jakby ktos miał cos
podobnego to piszcie ku przestrodze innych.Pozdrawiam. Aha i napisze wam
kiedy dostane bo cos mi sie wydaje ze niepredko bo oni maja juz reklame w
białtmstoku i maja sporo klientów i dlatego sie nie wyrabiaja. Ale przeciez
trzeba szanowac klienta.
Obserwuj wątek
    • ravna Re: Prokadr Białystok! 04.09.06, 07:11
      Ja znam tą firmę z reklam i prywatnie ale niezdecydowalam sie żeby oni krecili mi ślub i wesele bo wiecej cawaniakują niż robia. Poczekaj może na dniach dostaniesz zadzwoń do nich, jak skończył się termin od umowy a kaseta i zdjęcia nie zostały dostarczone możesz uniknąć kosztów za usługę albo ich częsć bo nie wywiązali się z umowy a dlaczego to juz Was nie powinno interesować to jest ich problem. Pozdrawiam
      • kasiad50 Re: Prokadr Białystok! 04.09.06, 08:15
        Ja tez słyszałam o nich niepochlebne opinie i osobiście nie zdecydowałabym się
        na nich sad
        A co do zdjęć,jak dla mnie są okropne,przynajmniej te umieszczone na ich
        stronie smile
        • kama-25 Re: Prokadr Białystok! 04.09.06, 18:51
          Podbijam ku przestrodze innych.Piszcie jak spotkaliscie sie z czyms takim i to
          nie tylko w Białymstoku ale w całej Polsce.Niech inne osoby dowiedzą sie co
          nieco o "takich profesjonalistach"
          • amistosa Re: Prokadr Białystok! 04.09.06, 22:19
            Drogie Panie, mam niebawem swoje wesele w Białymstoku i będę filmowana (ale nie
            fotografowana) przez rzeczoną firmę. Póki co są OK, na etapie ustaleń, naszych
            (moich smile grymasów itp, wszystko jest dla nich do zrobienia. Zobaczymy jak
            bedzie w trakcie i po. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to zapraszam z
            pytaniami na gazetowego maila - pewnie bede w stanie odpowiedziec sporo
            później, wnioskując po opinii załozycielki wątku. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka