Dodaj do ulubionych

prosze doradzcie bo mam doła:(((

05.09.06, 09:29
wczoraj byłam na makijazu ślubnym,kiedy mój nazeczony mnie zobaczył to
powiedział ze wyglądam jak stara baba i ze będzie siedział do mnie tyłem na
slubie jak tak się wymalujęsad((
sukienkę mam w kolorze tofi,wizazystka pomalowała oczy głównie kolorem
śliwkowym i trochę złota(fakt ze były bardzo ciemne)on tego kompletnie nie
akceptuje,tłumacze ze nie jest przyzwyczajony,ale nie chcę mu robic na
przekór.jakie kolory wybrałybyscie do tej sukienki?zaznaczam ze włosy i
karnację mam bardzo podobną jak modelka na zdjęciu.
pozdrawiam

www.msmoda.pl/kolekcja/suknia_slubna51.jpg
Obserwuj wątek
    • monia76 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:31
      wklej swoje zdjecie w tym makijazu to cos doradzimy. dobieranie makijazu
      wylacznie do koloru sukni jest nieporozumieniem.
    • caysee Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:31
      Moze bez sliwkowego, a z samym zlotem? Jezeli masz taka ciemna karnacje jak
      modelka, do tego ciemne wlosy i nie taka jasna suknia, to mysle ze oczy powinno
      sie rozswietlic.
    • mi50 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:33
      a jak zazwyczaj sie malujesz?
    • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:33
      zapomniałam dodac ze byłam tez na czesaniu próbnym wryzura rozpadła się po
      dwoch godzinach!!!!więc juz wogóle mam wszystkiego dosc,makijaż okropny(według
      nazeczonego)fryzura kompletna klapa,a slub za 10 dnisad((juz mi się odechciało
      tego wszystkiegosad((
      • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:38
        no własnie na codzien mluję się w złocie i brązach,w tych kolorach czuję sie
        bardzo dobrze,a mój M twierdzi ze wyglądam piękniesmile
        i taki był moj początkowy zamysł,jednak wszyscy odradzali(łącznie z wizazystką)
        że będę za mdła ze wszystko się zleje...więc juz sama nie wiem...
        zamiesciłabym zdjęcie wczorajszego makijazu ale kompletnie nie oddało tego jak
        wyglądałam w rzeczywistosci.moge jakis inne swoje zamiescic jesli pomoże Wam w
        tym aby mi pomóc.
        • justm Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:46
          jak się narzeczonemu nie podoba to ja bym go na siłę nie przekonywała, zrób
          taki makijaż jaki podoba się i tobie i jemu.
          nawet zbliżony do codziennego, ale może mocniejszy.
          ja bym zrezygnowała ze śliwki, przynajmniej mocnej, ale faktycznie bez zdjęcia
          ciężko doradzić
        • pati102 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 12:35
          do mtej sukni zloto, brazy, beze ale sliwka??? bleee. jaka fryzure mialas
          zrobiona, ze sie rozpadla?
      • ashton Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:41
        A mi ta śliwka pasuje, żeby nieco ożywić całość - żebyś nie ugięła się pod
        ciężarem li i jedynie złota smile
        Normalna sprawa, że na co dzień wyglądasz inaczej i zmiana image może być
        szokiem dla Narzeczonego. Pewna jestem, że też jest zdenerwowany Tym Dniem i
        stąd nie do końca przemyślana reakcja.
        Uszy do góry!
        • jakaspanna Gratuluje męża!!! 05.09.06, 09:43
          ABSURD.
      • dark8 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:04
        Zamiast śliwkowego może grafit?ja również miałam makijaż z dodatkiem złotego
        cienia plus jasny i "rozmazany" grafit przy linii rzęs.
        Co do fryzury, to dla pocieszenia dodam, że mi rozwaliła się po dwóch godzinach
        w dniu ślubu.Dobrze, że mam uczynną sąsiadkę i poprawiła mi przed wyjściem do
        kościoła smile
        Może dopada was już stres przedślubny i reagujecie na niektóre sprawy nerwowo?
        Życzę powodzenia w doborze makijażu i głowa do góry!
    • faustyna80 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 09:55
      pociagnij oczy - na linii rzes czarna kredka, delikatnie, naloz na powieki
      brazowy perlowy cien tak, by ta czarna linia sie polaczyla z brazowym cieniem,
      zrezygnuj ze sliwki, calosc mozesz pociagnac zlotem, ale tylko
      dla "blysku"...wyprobuj i daj znac jak sie mezowi podoba...
      moj po mojej ostatniej wizycie u fryzjera, jeszcze dobrze do domu nie weszlam
      przywital mnie romantycznym "...odrosna kochanie"...
      nie przejmuj sie, tylko sie ciesz, ze to teraz wyszlobig_grin
      • natina0 Re: o to zdjęcia 05.09.06, 10:11
        zamieszczam wczorajsze oraz takie jak wyglądam na codzien.tylko zaznaczam ze
        ten makijaz wyglądał znacznie ciemniej w rzeczywistosci niz na ponizszym
        zdjęciu.zamieszczam zdjęcia poraz pierwszy więc nie wiem czy sie udasmile

[URL=imageshack.us]img147.imageshack.us/img147/5056/lato2006171gx0.jpg" border="0" alt=" img147.imageshack.us/img147/5056/lato2006171gx0.jpg">[/URL]
        [URL=imageshack.us]img224.imageshack.us/img224/72/p7160821wv7.jpg" border="0" alt=" img224.imageshack.us/img224/72/p7160821wv7.jpg">[/URL]

• dzidzia669 Re: o to zdjęcia 05.09.06, 10:18
          1. wyglada jakbys miala podbite iczy z dalekawink ale zloty cien b. ladny
          2. sliczna sukienka
          3. moze faktycznie grafit lepszy do zlota albo moze inny odcien fioletu
        • martha82 Re: o to zdjęcia 05.09.06, 10:18
          Z linkami musisz jeszcze pokombinować, ale mi się udało obejrzeć. Na tym
          zdjęciu z wczorajszym makijażem wyglądasz baaardzo, baaardzo ładnie. No chyba
          że to faktycznie to zdjęcie trochę kłamie i rzeczywistość była inna. Ale mi się
          bardzo podoba. Może pomaluje się podobnie kilka razy w domu, niech się Szanowny
          przyzwyczai. wink
          Pozdrowienia
        • paragrafka makijaż 05.09.06, 10:31
          Nie moge otworzyć tych fotek twoich, cos chyba nie wyszło z wklejeniemsmile Ale ja
          tez jestem brunetką o ciemnej karnacji więc powiem Ci jak ja się maluję. Otóż
          żadnego kitu nie daj sobie wcisnąć od makijazystki, sądząc z opisu zrobiła Cię
          rzeczywiście na starą babę, one tak lubią bo maluja wg. trendu z lat 90-tych,
          albo nakładają co wlezie, tapeta na beton. Śliwka? Fuj. Grunt to ładnie
          nałozony podkład, to już połowa sukcesu.Idealna cera. Na powieke nałozyłabym
          jany brąz, nawet może w kolorze skóry, może nie perłowy, bo to może źle wyjść
          na zdjęciach. najwazniejszy będzie jednak eyeliner lub czarna/grafitowa kreska
          na górnej powiece, lekko "rozmazana", by nie sprawiała wrażenie sztucznej. No i
          finisz- genialnie wytuszowane, długie rzęsy, oczywiście dodaj kępki sztucznych
          na górze. I moja rada osobista - nie tuszuj rzęs dolnych, jedynie bardzo
          dobrze - podkreslam - wytuszuj górne. gwarantuję Ci efekt zalotnego,
          uwodzicielskiego spojrzenia. ważne są też usta. Jeżeli chcesz wzmocnić moc
          spojrzenia, musisz pomalować usta szminką w odcieniu skóry, to teraz bardzo
          modne.taka kawa z mlekiem. To "wypchnie" na pierwszy plan oczęta. Polecam Ci
          szminkę Sefory , chyba nr 15, wiem bo długo szukałam szminki w takiej tonacji.
          Ciekawi mnie czy zastosujesz moje radysmile Jeżeli tak, daj znać. A jak chciałabys
          sie skonsultować, piszsmile
    • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:17
      chyba mi cos nie wyszło,spróbuje jeszcze raz:

img224.imageshack.us/img224/72/p7160821wv7.jpg
      img175.imageshack.us/img175/8415/lato2006171no4.jpg
      • monia76 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:32
        makijaż nie jest zły, naprawdę. makijaże ślubne MUSZĄ być mocniejsze niż te
        codzienne, a narzeczony może poprostu jest nieprzyzwyczajony do takiego typu
        makijazu i dlatego tak się nieładnie zachował. popatrz na zdjęcia ślubne
        Agnreka - miała dość mocny makijaż, a wyglądała przecudnie i niezwykle
        naturalnie.
        jedyne do czego mam zastrzeżenia w Twoim makijażu to świecenie się i kolor ust
        (a może poprostu zjadłaś już pomadkę). bardzo ładnie natomiast są podkreślone
        kości policzkowe i śliczne oczy.
        skąd jesteś i kto Cię malował?
        • jakaspanna bardzo ładny makijaż 05.09.06, 10:39
          ale przyszłego i tak sprowadziłabym na ziemię. Jezeli masz suknię tofii, to
          bardzo ladnie bedzie pasowal. Makijaz wieczorowy rozni sie od dziennego,
          wytłumacz mu to. pozdrawiam
        • mi50 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:40
          a ja proponuję, żebyś kazała się umalować tak, jakby to miał byc juz slub. z
          podkładem, pudrem, itd, zobaczysz wtedy jaki bedzie prawdziwy efekt (i bez tych
          drobinek pod oczami). może zrezygnuj ze sliwki na rzecz brązu. musisz sie czuć
          dobrze. wtedy zdecydujesz. i nie sluchaj tych, którzy marudza na Twojego
          przyszłego męża, to jemu masz sie podobac w dniu ślubu i każdego dnia! on
          pewnie tez założy garnitur i koszulę, która Tobie sie podoba. powodzenia!
          • justm Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:45
            nie jest źle!
            nie podobają mi się jedynie usta - kolor nie pasuje do oczu.
            + regulacja brwi chociaż przy nosie (góra)
            oczy moim zdaniem dobrze umalowane chociaz ja osobiście za śliwką nie przepadam
            (też jestem brunetką)

no i osobiście bardziej podobasz mi się w prostych włosach smile
            • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:50
              jesli chodzi o usta to juz nic na nich nie byłowink
              tak masz racje brwi nie były dopracowane,i wczoraj w nocy zdecydowałam ze włosy
              będą mocno wycieniowane,wyprostowane i rozpuszczone,bo wczoraj czułam się jak
              stara baba w tym wszystkim,te loki i ciemne oczy.mojemu tacie tez się nie
              widziało,a moj M powiedział ze jakbym oczy do mikroskopu przyłożyła i odbiłyby
              się obramówki.a dla mnie jest bardzo wazne zebym była dla niego piękna tego
              dnia i patrzył we mnie jak w obrazek a nie z niechęcią.
              • justm Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:55
                oczy zostaw jak są - jest ok. brwi dopracuj + włosy
                narzeczony pewnie nie może sobie wyobrazić całości i stąd reakcja smile
        • izabela.16 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:42
          ja bym zrezygnowala ze sliwkowego bo wygladasz jakbys miala nierowne oczy moze
          ten ciemniejszy barzdie na srodek powieki?
        • agnrek Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:42
          Monia ma rację, ja sama sobie wydawałam się jak przerysowana, jeszcze mocniej
          mnie umalowała do zdjęć - ale tak naprawdę musi być smile Zwłaszcza, gdy nie jest
          się niebieskooką blondynką.
        • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:45
          tak zjadłam juz błyszczyksmileswiecę sie bo na pociągnmeła mnie na koniec pudrem z
          drobinkami złota.jestem z torunia
      • agnrek Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:41
        Ja myślę, że to jest niedobry makijaż do zdjęć. To złoto jest do usunięcia, za
        bardzo się błyszczy. Zdecydowanie lepiej wyglądałabyś bez niego, w samej
        śliwce, róże, brązach, beżach.
      • kacha95 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 13:26
        mi się makijaż podoba i wygladasz w nim ładnie - zebyś widziałą mój makijaż
        probny mama powiedziała mi że jest fatalny ciemny i nieładny i wogle BEEEE (a i
        tak malowała mnie ta sama wizażystak co na probnym i wysżło bajecznie smile.
        proponuje ci jednak zrezygnowac z fioletu i uzyc brazów i złota - tak jak
        lubisz, a usta maznąc tylko błyszczykiem - masz ładny kolor ust i niepotrzeba
        im dodatkowych kolorów smile
        abyś się nieswieciła polecam bazę matującą pod makijaż sephory koszt ok 40 zł -
        ale jest bardzo dobra (wizażystka powinna mieć, być może w makijażu probnym
        nieuzywała z racji oszczędności - bywa i tak)
        tak więc wszystkie najlepszego życzę smile
        i głowa do góry smile
      • orangewhatever Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 19:32
        ten kolor cienia zupełnie nie pasuje do Twojego koloru oczu.
        zdecydowanie lepsze byłoby np. połączenie ciepłego, ceglastego koloru ze
        złotem, a w kącikach zewn. coś ciemniejszego, prawie czarny brąz.

do brązowych oczu taki jasny fiolet nie wygląda dobrze. o wiele bardziej
        podobasz mi się na tym zdjęciu, gdzie masz codzienny makijaż - przecież nie o
        to chodzi, żeby się do ślubu "przemalować"!! tylko podkreślić urodę.
        dlatego nie zgodzę się z kilkoma przedmówczyniami, które twierdzą, że trzeba
        się umalować mocniej.

trzeba użyć rzeczy bardziej trwałych - owszem, może jakiś bardziej kryjący
        podkład, ale oczy nie muszą być nienaturalnie wymaowane.
        • domi_mikolka Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 06.09.06, 21:26
          jasny fiolet??? chyba nie widziałaś jasnego fioletu... moim zdaniem fiolet
          akurat pasuje do brązu, ale to raczej kwestia gustusmile uważam, że makijaż jest
          przerysowany, trochę łagodniej i pewnie cieplej, skoro masz suknię w kolorze
          toffi.
    • nionczka Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 10:37
      Wiekszosc facetów nie ma zilonego pojecia o makijazu. Nie przejmuj sie. Mozesz
      zrobic sobie lagodniejszy makijaz, ale jesli Tobie sie podba, to pewnie jest w
      porzadku. Moj tez nie rozumie po co ja sie maluje ale jak juz jestem umalowana
      to mu sie podoba. Porozmawiaj z nim i pokaz mu te zdjecia:

elcorreodigital.hoycinema.com/actualidad/noticias/magia-maquillaje.htm
      • niemamloginu2 zrezygnuj z ciemnych cieni 05.09.06, 10:55
        ciemne cienie to raczej na wieczór, owszem wesele będzie całą noc ale Panna
        Młoda powinna wyglądac kwitnąco a nie jak upiór. wcale się narzeczonemu nie
        dziwię, skoro się w śliwkę nie malujesz tozawsze będziesz dla niego wyglądała
        inaczej. a on Cię pokochał taką jaką jesteś, ale to wclae nie oznacza, ze nie
        możesz sie inaczej pomalowac na własny ślub. Radzę Ci - wybierz sobie fajne
        cienie, lekkie beże, róże, perłowe. Oko będzi ewyglądać świeżo i elegancko.
        Suknia toffi(fi) w niczym nie koliduje. Głowa do góry. A z fryzura to tak jest,
        na ślub bedziesz miała więcej spinek, i całą tonę lakieru - naprawde wytrzyma.
        Ale pamiętaj żadne suknie, fryzury i makijaże nie zastąpią uśmiechu na twarzy.
    • jo_miekka Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:14
      Wiesz co, nie wyglądasz źle, ale moim zdaniem to nie jest makijaż slubny.
      Moja siostra ma podobna cerę/włosy/oczy do Ciebie i na slub pomalowano ją...
      ... w bladym różu!!!
      Wyglądał slicznie! Zwiewnie, delikatnie i swieżo! No i nie tak jak na codzien,
      bo na codzień uzywa raczej brązów.
      Spróbuj.
      I niczym się nie przejmuj, bo bvedziesz piekną panną młodą i tyle!
      Powodzenia!
      • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:17
        zgadzam się ze makijaz slubny nie powinien przypominac sylwestrowego,dlatego
        nie jestem przekonana do tego wykonanego.wierzę ze Twoja siostra wyglądalą
        bardzo ładnie w rózu bo i ja często tak sie maluję.róz bardzo ładnie pasuje do
        brązowych oczu i włosów ale ja ma się do koloru mojej sukni????
        • ashton Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:19
          Właśnie powinnaś moim zdaniem mieć "na oczach" cień nie w kolorze sukni, za
          dużo złota byłoby.
          • natina0 Re: co masz na mysli ashton? 05.09.06, 11:24
            kolor sukni to własciwie kolor złota...
    • lanka_cathar Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:29
      Mogę Ci powiedzieć tak: na to, co mówi narzeczony na temat makijażu, przymknij
      oko. Mój pomstował na krwistoczerwoną szminkę, a w rezultacie bardzo mu się
      podobało (mimo, że na sam ślub znalazłam jeszcze bardziej krwistą wink). Oni
      zwykle nie mają pojęcia o makijażu, a mój mimo, że pracuje w firmie
      kosmetycznej, to nie trawi kobiet umalowanych. Ty masz się w tym makijazu czuć
      dobrze. Jak przefarbowałam włosy na śliwkę, to od razu widziałam, że jest to
      porażka życiowa. Jeśli ty nie masz takiego wrażenie odnośnie makijażu, to
      zostań przy nim.
      • faustyna80 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:33
        zrezygnuj z tego zlota, dziewczyny dobrze ci radza pozostan w tonacji cieplych
        brazow, mocno podkreslonych oczu i delkatnego rozu.
        Jestes sliczna dziewczyna, wiec i slicznie bedziesz wygladala!
        • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 11:37
          dziękuję Ci jestes kochanasmileja tak myślę żeby połączyc troszkę złota,miedzi i
          czekoladowego brązu...w tym będę sie czuła najlapiej..no i mój M będzie pewien
          że żeni się z własciwa kobieta a nie obcąwink
    • awsr szczerze? 05.09.06, 13:04
      paskudny makijaz i w pelni sie zgodze z Twoim Narzeczonym, ze wygladasz jak
      stara baba.
      jeszcze tylko narzutki Ci brakuje na ramiona.

moja rada:
      to zloto weg.
      owszem mozna rozswietlic wewnetrzne kaciki oczu, ale odrobinke. sliwka mozna
      zostawic aczkolwiek moze jakis ciemny braz bylby lepszy.

a tak wogole to sliczna z Ciebie dziewczyna smile
    • kamu2 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 13:07
      czesc,mnie osobiście podoba sie ten makijaz,myśle ze ja bym zastąpiła śliwke
      brązem,masz ładne rysy twarzy,delikatny makijaz nie bedze w ogóle widoczny na
      zdjęciach,a z tymi facetami to tak bywa,mojemu D tez nie zawsze sie wszystko
      podoba,a czasami jest tak ze ja mu sie w czymś podobam a czuje sie
      okropnie,facetami sie nie przejmój najwazniejsze jak ty sie w tym
      czujesz,zostawiła bym tak jak jest jak śliwka ci sie nie podoba i jest za ostra
      to zmiencie na brąz no i te brwi podreguluj,a z włosami racja idealnie
      wyprostowac i wycieniowac,w sumie to powinnas porozmawiac z tą makijazystką ona
      powinna tak zrobic makijaz zeby sie tobie podobało,pozdrawiam
    • awsr moze taki 05.09.06, 13:10
      absolutelybeautiful.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/maria44.jpg.w300h422.jpg

www.amanie.com/images2005/bride2large.jpg
      absolutelybeautiful.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/victoria1.jpg

www.totalimagebysusan.com/images/bridal/b-9-a-1.jpg

rozsciwtlenie kacika:
      www.vogue.com.au/var/vogue/storage/images/media/images/angel1/4906-1-eng-GB/angel1.jpg

widzisz na tym ponizszym zdjeciu modelka tez ma zlotem podkreslony dol oka, ale
      zupelnie inaczej niz u Ciebie.
      www.monave.com/images/custom/silja_salmon_full.jpg
      • luna-26 Re: moze taki 05.09.06, 14:21

zdecydowanie coś jasnego ... złotego
        • natina0 Re:nowa ja 05.09.06, 17:10
          zrobiłam włosy po swojemu oraz makijaż.makijaz zrobiłam z resztek cieni jakie
          mam w domu,ale juz widziałam w sklepie cudne brązy,miedzie itp
          jedno zdjęcie prezentuje włosy drugie oczy(zaznaczam ze bez podkładów,szminek
          itp)
          fryzura:
          img71.imageshack.us/img71/7060/lato2006174as7.jpg
          oczy:
          img410.imageshack.us/img410/1328/lato2006175wi9.jpg
          • a.bc Re:nowa ja 05.09.06, 19:59
            Sliczna z ciebie dziewczyna- to po pierwsze
            a po drugie idz do jakiejś profesjonalnej kosmetyczki- oczka masz zrobione
            przez amatorkę!
            Ten makijaz to nie na ślub a na dyskotekę!
            Moja pierwsza uwaga te kolory za bardzo sie odcinają od siebie- powinny sie
            przenikac i byc wyprowadzone na powiekę górną dalej, jak sie na to patrzy to
            widze dwa kolory i kolor oka
            a powinnam widziec kompozycję- daj sobie luzu z tą kobitką. Naprawdę nie
            potrafiła wydobyc Twojej urody

• emilkab2 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 20:38
      Wytłumacz mu co to makijaż.
      On tego nie rozumie.
      Jak każdy facet !
      • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 20:43
        wiesz nie tak do konca,On uważa ze makijaz powinien byc delikatny podkreslac
        moja urode,wydobywac pewne rzeczy,a nie szpecic,postarzac czynic mój wyglad
        ordynarnym jak to okreslił w złosci...on nigdy nie lubił kobiet mocno
        wymalowanych(nawet matki i siostry)musze to uszanowac.tego dnia mam być jego
        księżniczką a nie upiorem.wczoraj strasznie mnie to zdołowało,dzis juz
        kombinuje dalejwink
        dziekuję za komentarze i dobre radysmile
    • grubelix Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 20:42
      Makijaż zrobiony przez wizazystke jest o wiele lepszy od twojego-jest bardziej
      wyrazisty, a nie mdły. Fryzura zbyt prosta jak na ślub i nie pasuje do diademu.
      • natina0 Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 05.09.06, 20:46
        w tej fryzurze będe czuła się najlepiej,owszem jest prosta w przeciwieństwie do
        bogatej sukni i tak będzie moim zdaniem najlepiej,co za duzo to nie
        zdrowo.oczywiscie wloski lekko podnisione,nabłyszczone itp
        makijaz masz racje zbyt delikatny,bedzie bardziej wyrazisty,chodziło mi jedynie
        o kolory(które tez kupię nowe,bo miałam byle jakie resztkismile
        • justm Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 06.09.06, 08:40
          nie znam się na makijażach, ale ten drugi [twój] moim zdaniem zbyt świecący jak
          na ślub - zgadzam się z przedmówczynią, że bardziej pasuje na dyskotekę.
          • ciocia_ala Re: prosze doradzcie bo mam doła:((( 06.09.06, 20:47
            Oba makijaze nieciekawe. Za swiecace. W 100 postach na tym forum dziewczyny
            przestrzegaja przed swietlistymi makijazami. Na zdjeciach panny wygladaja potem
            na spocone.
            Mysle, ze najlepsze bylyby matowe cienie. Te linki powyzej to chyba dobre
            propozycje.
            Wlosy - jak sie czujesz lepiej. Moje wyprostowane rozwaluly by sie. Mam
            nadzieje, ze Twoje zareaguja lepiej. Zeby czasem pod wieczur nie wygladaly jak
            miotla.
            No a ogolnie na pewno bedziesz wygladac bardzo ladniesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka