Dodaj do ulubionych

a co powiecie na te

05.09.06, 18:13
do popatrzenia:

www.la-sposa.com/index.php?Seite=showbild.php&id=10054&start=53&rubrik=braut&site=13&Navigation=nav.php
www.la-sposa.com/index.php?Seite=showbild.php&id=10176&start=141&rubrik=braut&site=35&Navigation=nav.php
podoba mi sie 1. bo jest inna (no moze z wyjatkiem tych roz, ale trzeba by ja
najpierw przymierzyc), a druga, bo ma prosty kroj i "zyje" materialem.
Obserwuj wątek
    • inkageo Re: a co powiecie na te 05.09.06, 18:32
      Jedynkę widzę pierwszy raz, oryginalna, ale nie przepadam za różem.. A dwójka
      to La Sposa Palmer. Można ją czasem zobacztyć na allegro, ładnie wygląda nie
      tylko na modelce, na prawdziwych pannach młodych też pięknie się prezentujesmile
      • mayagaramond Re: a co powiecie na te 05.09.06, 19:02

obie znam tylko ze zdjecia (na prawdziwe szukanie sukni mam jeszcze czas) i jak
        zobaczylam ta la sposy to od razu powiedzialam, ta i zadna inna. Ale teraz
        zastanawiam sie na szyciem sukienki u znajomej projektantki i podoba mi sie 1,
        chciaz tez nie jestem fanka rozu.
        • inkageo Re: a co powiecie na te 05.09.06, 19:24
          Przejdź się po salonach i zmierz ile się dasmile Nie jest ważne, że do ślubu
          daleko..nie musisz się przyznawaćwink Ja traciłam czas oglądając zdjęcia w
          internecie i zaśmiecałam dysk zdjęciami tych, które na żywo okazały się
          niewypałem.. Zresztą fasony, które podobały mi się w internecie, też okazały
          sie złe.. Teraz wiem czego powinnam szukać i troszkę się uspokoiłamsmile
    • madzia-oxi Re: a co powiecie na te 05.09.06, 19:35
      mi sie tez podoba ta pierwsza.
    • korridda 1 - beznadzieja, 2 - super 05.09.06, 19:37
      Pierwsza wydaje mi się tandetna z tymi falbankami. Ale za 2 jest sliczna.
      • luna-26 Re:2 ok :) 06.09.06, 08:58
        Druga jest całkiem ładna,ale najlepiej naprawdę przejdź się po salonach. Ja
        końcowo wybrałam zupelnie inną suknię niż mi się podobała na początku- miała
        być biała i cała z tiulu ,a jest light gold i z atlasu , jedyne przy czym
        zostałam ,to przy objętości sukni smile)) Te wszystkie suknie zupełnie innaczej
        wyglądają w katalogach i na manekinach ... W internecie,to chyba wszystkie
        mozliwe obejrzałam,ale w salonach wyglądały zupełnie innaczej...
        • kasiad50 Re:2 ok :) 06.09.06, 09:04
          Pierwszą widze pierwszy raz,ale bardzo mi się podoba :o)
    • bacha1979 Re: a co powiecie na te 06.09.06, 09:05
      Pierwsza sliczna, jak tylko pasuje do figurki, nawet się nie zastanawiaj. smile
      Tyle, że bez tych róż na ramieniu.
    • forysia2 Re: a co powiecie na te 06.09.06, 09:08
      Witaj sukienka jest ladna zamiast rozu wolalabym inny kolor!Jezeli bylalbys
      zainteresowana to polecam farage galaxy z przezroczystym gorstem z tylu na
      plecach kolor ecru,suknia zrobila ogromne wrazenie na wszystkich.Jest do
      sprzedania.Pozdrawiam
      • ozi29 Re: a co powiecie na te 06.09.06, 14:25
        z racji tego ze uwielbiam koronki a moj typ farage galaxy to zdecydowanie2smile
    • xa.xa Re: a co powiecie na te 06.09.06, 14:28
      obie ładne, jeśli miałabym wybierać to ta druga bardziej mi odpowiada. rownież
      miała suknie La Sposa, model Fabiana. uwielbiam koronkę
    • mia1986 Re: a co powiecie na te 06.09.06, 14:31
      2 tak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka