goniapa 13.09.06, 10:24 Drogie torunskie panny mlode! prosze o pomoc! przyjezdzam do torunia na tydzien tylko i musze sobie tam kupic suknie slubnä! poleccie mi prosze jakies salony , gdzie jest duzy wybor i szybko robiä poprawki!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goniapa Re: torunianki, pomocy! 13.09.06, 10:43 podbijam!! i jezszcze raz prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
awsr Re: torunianki, pomocy! 13.09.06, 10:53 na Szewskiej sa 2 salony, na Malych Garbarach, przy rybku obok uniwersamu. wiecej mi do glowy nie przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: torunianki, pomocy! 13.09.06, 14:25 poprawki robia z regóły w jeden dzień,susan hooward ma piękne suknie,moze tam...na garbarach tez fajne mają sukienki,a kjiedy masz slub? Odpowiedz Link Zgłoś
goniapa Re: torunianki, pomocy! 13.09.06, 15:12 21 pazdziernika ale bede w toruniu tylko troche dluzej niz tydzien!czy ja zdäze????? Odpowiedz Link Zgłoś
wschodzace_slonce Re: torunianki, pomocy! 13.09.06, 17:46 ooopps.. Czasu malo, ale zawsze moga Ci sprzedac sukienke pokazowa (o ile rozmiar jest odpowiedni), i jeszcze jest opcja wypozyczenia. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś