ashton 16.09.06, 00:00 Naszprycowałam się właśnie mieszanką gripeksowo-wapnowo-antybiotykowo- rutinoskorbinową i Persenem poprawiłam. Czekam na Narzeczonego, który odbiera świadka z dworca i w hotelu umieszcza ;- ) NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natina0 Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 00:03 a mnie się cos "buduje" na poliku.ratunkuuuuuuuuu akurat dziś?wcale mi sie spac nie chce trzymaj sie ashton i kuruj Odpowiedz Link Zgłoś
panna_nie_taka_mloda Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 00:06 wszystkiego dobrego dziewczynki. bede trzymala za Was jutro.. ups.. juz dzisiaj kciuki.. ) pozdrawiami zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
inez_82 Re: do ashton 16.09.06, 11:20 Ja też dziś i też chora mam katar że hej ale fryzurka piękna i makijaż więc zadowolona. Trzymajcie się wszystkie Panny Młode dzisiejsze!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiksz1 ja tez dzisiaj! 16.09.06, 06:21 kurcze! jak to zleciało! nie moge uwierzyc.zaraz prysznic i wyjazd do fryzjera. Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ja tez dzisiaj! 16.09.06, 06:32 Ile spałyście? Ja może łącznie ze trzy godziny. Budziłam się co chwilę. Nawet nic mi się przyśnić nie zdążyło. NIECH KTOŚ PRZEGONI TE CHMURZYSKA ZNAD WARSZAWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
psik5 Re: ja tez dzisiaj! 16.09.06, 06:45 Cześć. Ja nawet ze spalam - budziłam się co trochę i sprawdzałam która godz. Ale rano się obudziłam i już spać nie mogę z wrażenia. TO JUŻ DZIS – bardzo szybko zleciało 1,5 roku od zaręczyn. W środku jakoś się cala trzęsę mam nadziej ze będzie wszystko dobrze. U mnie na razie jest 10 C mam nadzieje ze się ociepli. Pozdrawiam wszystkie Szesnastki J A tak już nie są dwoje, lecz jedno ciało. Co więc Bóg złączył, niech człowiek nie rozdziela Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: ja tez dzisiaj! 16.09.06, 06:46 sama mozesz je rozgonic jk sie usmiechniesz.Ja tez nie prespalam nocy bo maly budzil sie co chwilk.wiem co czujesz..wszystkiego dobrego...a zgadnij co ma byc po twoim slubie??hmm oczywiscie dluuuuugi i szczegolowy opis i mnuuuustwo zdjec.pa Odpowiedz Link Zgłoś
natina0 Re: ja tez dzisiaj! 16.09.06, 08:28 witajcie dziewczynki!ja dopiero wstałam i pewnie spałabym jeszcze dłużej gdyby nie zamieszanie w domu.W toruniu piękna pogoda 19 stopni))oby tak dalej.fryzjer dopiero o 13:30 więc nie wiem co z soba poczne do tego czasu...jeszcze raz życzę wam cudownych niezapomnianych przezyć! Odpowiedz Link Zgłoś
senika Re: ja tez dzisiaj! 16.09.06, 08:33 Az dziwne, 7 godzin spokojnego snu Ale jak obudzilam sie przed 7to juz zasnac nie moglam Wzielam prysznic, zjadlam sniadanko i na 10.30 do fryzjera. Stresuje sie chyba... jakos tak serce mi szybko wali, chyba jakas herbatke z Melisy powinnam wypic Narzeczony powinien byc przed 15ta wiec czasu mam duzo, a przynajniej tak mi sie wydaje W Kielcach od rana piękne słońce i żadnych chmurek Mam nadzieje ze tak juz zostanie Czas uciekac...Zycze Wam udanej zabawy i wszystkiego naj...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia1986 Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 08:41 witajcie dziewczynki ja już tydzień po, ale z chęcią bym się z Wami zamieniła nie stresujcie się za barrdzo, bo i tak będzie wszystko po Waszej myśli i tak jak sobie tego zapragnełyście by ten dzień wyglądał (może troche nieskładniowo, ale dopiero wstałam ) ja się dopiero zaczęłam denerwować jak usłyszałam za oknem, że moje kochanie podjeżdża pod klatkę a potem to już tylko ja i on i nikt poza nami tego samego życzę Wam z całego serduszka, aha i żeby ten dzień był początkiem wspaniałego wspólnego życia i bhy każdy kolejny dzień był szczęśliwszy przy boku Waszych ukochanych tego wszystkiego życzę Wam ja i mój P. ZERO STRESU jeszcze raz wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 09:03 Znowu zapowiada sie piekna sobota ! Trzymam kciuki. Niech moc bedzie z Wami ! Odpowiedz Link Zgłoś
nombrilek A My za równe 9 miesięcy :) 16.09.06, 09:13 Zycze Wam dziewczynki, żeby ten dzień był naprawde wspaniały i taki jaki sobie wymarzyłyście Tak piszecie ze tak szybko zleciało ze to juz dzis, a my 16 czerwca 2007 roku, czyli za równiutkie 9 miesięcy Mam nadzieje ze tez szybko zleci bo juz sie nie moge doczekać Pozdrawiam gorąco i czekam na wrażenia i zdjęcia juz... PO ! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrottka2 Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 11:38 Trzymam kciuki za pogodę i życzę wszystkim dziesiejszym Parom Młodym cudownego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
anias85 Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 19:27 gratulacje!!! własnie wóciłam ze slubu "koleżanki 16" było pięknie: ojciec Panny Młodej prowadził ją do ołatrza, potem miał pierwsze czytanie - Hymn o Miłości, a powitali ją 2 odprawiający masze ksieża w wejciu do kościoła, w czasie podpisywania dokumntow konkordatowych puszczono utwór Rubika, organistka przepieknie spiewała (to chyba dzieczyna po Akademii), dekoracja kościoła (sam z siebie piękny) była zachwycająca (ławki, prezbiterium i miejsce mlodych) fotograf i kamerzysta bardzo dyskretni (ubrani w garnitury!!!) pzemyślę jeszce kwestię koscioła i byc może zmienie swoje plany, no i mailuje jutro po kontakty Odpowiedz Link Zgłoś
anias85 Re: Ryczące szesnastki - to już dziś! 16.09.06, 19:28 aa i pogoda cudowna ) Odpowiedz Link Zgłoś