sierpniowa_julka 17.09.06, 21:21 Drogie Panie, macie może namiary na ciekawe samochody do ślubu z lat 20-40-tych ubiegłego wieku? W cenach konkurencyjnych w stosunku do oferty Otrębusów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam6lat Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 01:29 kiedyś wypożyczali w Nowym Dworze po d W-wą, ale partackie dekorowanie poniszczyło im samochody... teraz ci panstwo nie wypożyczają obcym - niestety .......... Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 20:10 a masz jakieś namiary na tych Państwa? Może dadzą się przekonać... Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 20:22 nie, próbowałiśmy wypozyczyć auto do sesjii fotgraficznej dla czasopisma; prosili tez, zeby ich nie reklamowac Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 20:32 no cóż... nie będę naciskać. Gdybyś zetknęła się z jakimś innnym miejscem wynajmującym przedwojenne samochody, daj proszę zanć. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 20:54 jakby Ciebie interesowała "bryczka konna" piekna.... mielismy ja na sesji poszukam wizytówki Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: samochód do ślubu - wawa 19.09.06, 00:08 nie, ale dzięki wielkie. Planujemy wesele utrzymane w klimacie lat 20 do 40 XXw. - czasy prohibicji, gangsterka, jazz, swing etc. i stąd moje zainteresowanie określonymi jedynie rocznikami samochodów. Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: samochód do ślubu - wawa 19.09.06, 00:41 prosze - zerknij do skrzynki Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 08:33 Oglądaliśmy stare samochody przedwojenne ale zdecydowaliśmy się na samochód trochę bardziej współczesny, ze względu na miejsce w środku. Wszystkie były bardzo ciasne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sierpniowa_julka Re: samochód do ślubu - wawa 18.09.06, 20:33 Emilko, a możesz napisać, gdzie oglądaliście te przedwojenne samochody? Odpowiedz Link Zgłoś
emilkab2 Re: samochód do ślubu - wawa 19.09.06, 14:48 Byliśmy w muzeum koło Pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
bettywaw Re: samochód do ślubu - wawa 19.09.06, 11:00 My do ślubu jechalismy Rolls Royce w kolorze delikatnego, perłowego ecru. Koszt takiego samochodu to ok. 2000 zł na cały dzień. Nie mam teraz telefonu, ale samochód jest z Ursusa. Odpowiedz Link Zgłoś
ancaa Cabrio - gdzie? - wawa 19.09.06, 15:16 Dziewczyny, ja już nie wiem gdzie szukać . Chcemy znaleźć cabrio Cytrynę, Alfę, Cadillaca, tak, byśmy w dodatku mogli sami prowadzić. Już po prostu nie wiem gdzie szukać. Patrzyłam nawet na forach samochodowych, ale jeżeli ktoś już ma, to nie w okolicach Warszawy . Odpowiedz Link Zgłoś