zaba002 18.09.06, 12:25 Chcemy zapisać się na lekcje tańca ) Lecz nie wiemy do jakiej szkoły. Czy lepiej wybrać lekcje indywidualne czy w grupie. Nie ukrywam, że chciałabym mieć ułozony układ do jakiejś piosenki. Pierwszy taniec musi być perfekcyjny )) nasz ślub będzie za… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lacitadelle Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 12:35 ja mam dziś pierwsze zajęcia, więc jeszcze nie wiem, czy polecam. problem jest taki, że chyba właśnie zaczynają się wszędzie zajęcia grupowe, więc w tych lepszych szkołach pewnie będzie się można zapisać dopiero na wiosnę (wiem, bo ja właśnie na wiosnę zaczęłam się za późno rozglądać). Myślę, że na grupowe to będzie już dla Was wtedy trochę za późno (bo tam nauka idzie dużo mniej efektywnie). Odpowiedz Link Zgłoś
monia76 Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 12:38 polecam warszawska szkole promenada. bardzo sympatyczni, dowcipni instruktorzy, zajecia z nimi sa prawdziwa przyjemnoscia. wiem, ze udzielaja takze lekcji prywatnych Odpowiedz Link Zgłoś
zaba002 Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 12:46 a w jakiej szkole masz pierwsze zajęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
kacha95 Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 12:51 ja chodzilam na kurs do eugurrola dance studio - jednak zamiast kursu polecam lekcje indywidulane (jeśli chodzi o naukę walca) na lekcjach indywidualnych uczysz sie po prostu całego układu który chcesz zatańczyc jako pierwszy taniec, a na kursie jest kilka róznych tańców i podstawowe kroki i potem samemu cięzko utworzyć z tego jakiś układ Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma egurrola dance studio 18.09.06, 13:37 Dziś zaczynamy drugi stopień towarzyskiego, do ślubu chcemy zrobić wszystkie sześć Odpowiedz Link Zgłoś
doris7701 Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 14:26 Ja polecam indywidualne lekcje u Ani w klubie AKJ. Strona internetowa to www.aklucinskitaniec.waw.pl. Za jedną lekcję płaciliśmy 60 zł. W ciągu 3 lekcji nauczylismy sie walca wiedeńskiego na pierwszy taniec. Odpowiedz Link Zgłoś
anka183 Re: ???Jakie szkoły tańca polecacie w Warszawie?? 18.09.06, 14:52 Polecam Szkołę Tańca Małgorzaty Kulczyk i Arkadiusza Nowakowskiego w Piasecznie. www.szkolatanca.com Odpowiedz Link Zgłoś