kamila.k81 19.09.06, 19:10 Elo wszystkie panny mlode z Kalisza i okolic biorące slub w 2007 roku poznajmy sie. Pozdrawiam Kamila.k81 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-jonaszka Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 08:27 Witam ja jestem z Kalisza, ale od 4 lat tam nie mieszkam... Mieszkam w Warszawie z Narzeczonym z Warszawy no i ślub tutaj właśnie się odbędzie, z czego się bardzo cieszę. A z Kalisza to nie wiem czy kogokolwiek tutaj znajdziesz... była jedna osoba, ale chyba już po ślubie teraz jest. Jeśli można spytać - gdzie organizujesz przyjęcie/wesele? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.k81 Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 19:33 Witam juz myslam ze z Kalisza nikt sie nieodezwie. Jaka ulga ze ktos tu jest oprocz mnie. Milusio. Jesli chodzi o przyjecie weselne to urządzamy w restauracji "EDEN" w miejscowosci Petryki niedaleko Kalisza ok 20 km. A tak swoja droga to strasznie Ci zazdroszcze ze sie wyrwalas z tej dziury i mieszkasz sobie w Warszawce. Pozazdroscic Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misia-renasia Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 10:21 Cześć Dziewczyny, Jonaszko, jeszcze jestem )) tylko nie udzielam sie za bardzo z braku czasu - slub w nastepna sobote, wiec troche lataniny mamy. ja co prawda nie pochodze z Kalisza, ale tutaj mieszkam razem z narzeczonym, który stąd pochodzi jakby coś - sluże pomoca np. namiary na Panią ktora robi pyszne i niedrogie domowe ciasta )etc. milego dnia misia Odpowiedz Link Zgłoś
j-jonaszka Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 11:12 O, to miło, że jeszcze jesteś myślałam, że ślub był w poprzednią sobotę a jeśli w następną - to powodzenia!)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.k81 Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 19:37 Witam Jak milo ze oprocz mnie jest jeszcze ktos z Kalisza Przyznam szczerze ze bardzo chetnie bym sie pisala na te namiary na Panią ktora robi pyszne i niedrogie domowe ciasta bo akurat w tej kwesti nie mam nikogo sprawdzonego. Prosze o jakis adres lub tel. Z gory dzieki Acha i powodzenia w nastepna soboteno i gratuluje Pozdrawaiam Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
misia-renasia Re: Kalisz i okolice 2007 25.09.06, 10:37 Cześć Kamila, poniżej podaje Ci namiary na panią od ciasta: p. Agnieszka Niemiec ul. Św. Michała 96 Dobrzec tel. 0 601 359 315 (62) 764 93 09 my dostalismy jej namiary z polecenia, jest wyprobowana, wiec bedzie OK. powodzenia i pozdrawiam, misia p.s. wbrew pozorom, nie potrzeba wiele czasu zeby pozalatwiac niektore sprawy związane ze slubem i weselem. My bylismy u tej pani w zeszlym tygodniu, rowniez w zeszlym tygodniu zaklepalismy pana do videofimlowania (bardzo fajnie robi filmiki, niedrogi i sympatyczny). Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.k81 Re: Kalisz i okolice 2007 25.09.06, 21:06 Elo dzieki sliczne za kontakt do tej sympatycznej Pani ktora robi slodkości Pozdrawiam Powodzonka papa P.S. Trzymam kciuki za sobote Odpowiedz Link Zgłoś
misia-renasia Re: Kalisz i okolice 2007 25.09.06, 10:38 Kamila zajrzyj na gazetowego. misia Odpowiedz Link Zgłoś
misia-renasia Re: Kalisz i okolice 2007 21.09.06, 12:31 dzieki bardzo i nawzajem wszystkiego dobrego. z dotychczasowego doswiadczenia moge Ci powiedziec, ze nie ma sie co spieszyc a przede wszystkim stresowac tym, czy zdazycie ze wszystkim, my. np. dopiero wczoraj zalatwilismy pana od "filmowania", ciasto, odbior obraczek. Zostalo jeszcze pare rzeczy, ale wierz mi - spokoj i dystans to jest to co nas wszystkich ratuje ) luzik - będzie dobrze i tego zycze Wam Kaliszanki i te rodzime i "przyszywane" misia-renasia. Odpowiedz Link Zgłoś