21.09.06, 12:28
Witam wszytskich serdecznie!
Chciałabym uzyskać informacje o firmie Artvideo z Warszawy. Czy ktoś z Was
korzystał może z ich usług?

Pozdrawiam,
MM
Obserwuj wątek
    • dixie2 Re: Artvideo 27.11.06, 16:32
      temat już stary, ale może ktoś jeszcze zechce skorzystać z ich usług. Film
      super, piękny plener i znakomita jakość nakręconych ujęć - polecam tego Pana (i
      będę tak jak mu zadeklarowałam ) bo warto:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=52382671&a=52942058
      • monitchka1 Re: Artvideo 29.11.06, 10:02
        Witam.
        Byłam na spotkaniu u tego Pana i bardzo spodobały się nam jego filmy. odrazu
        zdecydowaliśmy się na podpisanie umowy.
        Widać, że wie co robi, że to jego pasja. Super.
        • dixie2 Re: Artvideo 29.11.06, 10:33
          Naprawdę warto polecać sprawdzone usługi smile.

najbardziej odpowiadało nam to, że p. Andrzej z www.artvideo.pl przy
          podpisywaniu umowy zaproponował nam wizytę po pierwszym montażu, abyśmy mogli
          sobie obejrzeć jak określił "wersję beta"smile.
          Było kilka naszych uwag, które uwzględnił i dodał do filmu.
          Jak orientowaliśmy się wcześniej niewiele firm lubi jak klienci zawracają im
          głowę swoimi uwagami co do filmu...a przecież to ważne, aby nie kupowac "kota w
          worku". Niektórzy kamerzyści sami decydują jak ten film ma wyglądać i nie lubią
          upierdliwych klientów.
          • monikke2 Re: Artvideo 29.11.06, 22:35
            Nam także zaproponował a tłumaczył to tym, że film ma być dla nas a nie dla
            niego... w sumie racjasmile)
            • dixie2 Re: Artvideo 30.11.06, 11:46
              Jakoś tak na 7 miesięcy przed ślubem przypomnieliśmy sobie o kamerzyście,
              znaleźliśmy go w internecie, ale już wtedy miał większość terminów
              zarezerwowanych.
          • anka_stol Re: Artvideo 30.11.06, 16:03
            Także polecam tą firmę. Są uczciwi. Produkują filmy bez dłużyzn, które naprawdę
            dobrze się ogląda. Moje wesele odbyło się 5-go sierpnia w okolicach Siedlec.
            Oglądaliśmy filmy lokalnych kamerzystów z Siedlec, jedni zapewniali nas, że
            zrobią film za 500 zł, widzielismy jakosc ich prac to koszmar (ciemne, bez
            żadnych praktycznie cięć, fatalne jakościowo, niebieski zimny odcień).
            Stanowczo odradzam takich kamerzystów. Największy wpływ na cenę (to już wiemy)
            ma nakład czasu poświęcony na montaż.
            Ważnym plusem także jest to, że facet nie liczy sobie narzutu za dojazd
            (zwracasz mu jedynie koszt paliwa). Przyjechał do nas dużo wcześniej niż
            zapowiadał żeby sobie coś tam "nakręcić".. byłam zaskoczona, gdy zobaczyłam
            potem fajnie zmontowany wstęp z przygotowań (u męża w domu, potem u mnie i
            wogóle jak się ubieram..)
            Nie wiem jak on to robił, ale miał tylko jedną kamerę, a na finalnym filmie
            wyszło tak jakby było ich kilka..
            Jak na okolice Siedlec jest drogi - lecz uważam, że na dobry film nie ma co
            żałować.
            Gdzieś chyba mam jego wizytówkę, jak ktoś chce to proszę na priv (strona to na
            pewno www.artvideo.pl)

Pozdrawiam
            Ania
            • monikke2 Re: Artvideo 01.12.06, 00:00
              P. Andrzej Orzyłowski
              www.artvideo.plartvideo@artvideo.pl
              0 600 414 197

i cała wizytówka wink
              • monikke2 Re: Artvideo 01.12.06, 00:03
                ..coś chyba pokręciłamwink

mail: artvideo@artvideo.pl a strona, gdzie można popatrzeć na filmiki to
                www.artvideo.pl
                monika
                • pcvideo Re: Artvideo 02.12.06, 18:21
                  Odwiedziłem stronę i sądzę,że klipy są raczej antyreklamą,ale jak widać mają
                  też swoich zwolenników.
                  • monikke2 Re: Artvideo 02.12.06, 18:47
                    Mi się podobały jak i filmy, które wykonał, dlatego wybraliśmy właśnie ich.

Ale z przyjemnością popatrzę na Twoje dzieła - można prosić adres strony ?
                    • pcvideo Re: Artvideo 03.12.06, 01:15
                      Filmów nie widziałem,więc się nie wypowiadam.Jeżeli chodzi o klipy ze strony
                      (która notabene jest wykonana dość estetycznie) to uważam,że są antyreklamą
                      firmy,ale to moje zdanie do którego mam prawo.Twojej opini nie kwestionuje,bo
                      zapewne każdy z nas ma inne poczucie estetyki.
                      Najważniejsze ,że to Wasz świadomy wybór,nie podyktowany naciskiem z niczyjej
                      strony.To w końcu Wasza pamiątka,Wasz dzień i Wasze wydane pieniądze.
                      Trochę zastanawia mnie stwierdzenie "...filmy,które wykonał,dlatego wybraliśmy
                      właśnie ich." Ich to liczba mnoga,a wykonał to l.p.,ale to tylko taka mała
                      uwaga.
                      Jeżeli chodzi o moje prace to można je zobaczyć wyłącznie u mnie lub u moich
                      dotychczasowych klientów.Dzieł jeszcze nie mam w swoim dorobku,ale może
                      kiedyś smile.Sądzę jednak,że twórczość weselna w moim wykonaniu nie przypadłaby Ci
                      do gustu ze względów opisanych wcześniej.
                      Forum traktuje jako miejsce do wyrażania swoich opini,a nie jako reklamę moich
                      usług,ale to pewnie już wiesz.
                      • monikke2 Re: Artvideo 03.12.06, 02:16
                        > Jeżeli chodzi o klipy ze strony
                        > (która notabene jest wykonana dość estetycznie) to uważam,że są antyreklamą
                        > firmy,ale to moje zdanie do którego mam prawo.

Twojego zdania nie kwestionuję wręcz je szanuję. Nie rozumiem tylko nadal
                        dlaczego klipy na stronie są antyreklamą ?
                        Wiele firm tak robi i wg mnie nie ma w tym nic niewłaściwego, co więcej widząc
                        te klipy na stronie zainteresowaliśmy się i po prostu chcieliśmy zobaczyć coś
                        więcej.

> Trochę zastanawia mnie stwierdzenie "...filmy,które wykonał,dlatego
                        wybraliśmy właśnie ich." Ich to liczba mnoga,a wykonał to l.p.,ale to tylko
                        taka mała
                        > uwaga.

Zdaje się, że firma zajmuje się także jakimiś konwersjami czy czymś takim w
                        każdym bądź razie widzieliśmy prace p. Andrzeja i mamy ustalone, że to on u nas
                        będzie filmował smile Innej możliwości nie przewidujemy.

Sądzę jednak,że twórczość weselna w moim wykonaniu nie przypadłaby Ci
                        >
                        > do gustu ze względów opisanych wcześniej.

A skąd ten osąd ?

> Forum traktuje jako miejsce do wyrażania swoich opini,a nie jako reklamę
                        moich
                        > usług,ale to pewnie już wiesz.

smile
                        ... a szkoda, z przyjemnością chciałybyśmy obejrzeć Twoje prace, w końcu to z
                        forum czerpie się informacje o dobrych produktach i sprawdzonych
                        usługodawcach smile
                        ... a Ty taki tajemniczy jesteś smile)

Pozdrawiam
                        Monika

• dixie2 Re: Artvideo 04.12.06, 09:19
                    pcvideo napisał:

> Odwiedziłem stronę i sądzę,że klipy są raczej antyreklamą,ale jak widać mają
                    > też swoich zwolenników.

Marketingowo rzecz ujmując smile) - można powiedzieć, że antyreklama jest także
                    reklamą smile)

vide Kononowicz w Białymstoku smile)))))
            • dixie2 Re: Artvideo 01.12.06, 14:27
              W odniesieniu do dobrego fotografa - najlepszy kamerzysta jest duuuużo tańszy.
              • monikke2 Re: Artvideo 02.12.06, 17:43
                i zdjęcia i film jest ważny. Dlatego koniecznie warto obejrzeć próbki prac
                fotografa i próbki filmu kamerzysty.
                Nie wyobrażam sobie oglądać całe życie gniota
                • dixie2 Re: Artvideo 05.12.06, 11:28
                  Dla mnie album ślubny jak i płyta dvd z filmem zwesela to dokument. Wartość
                  tych dokumentów jest jak mebel, który musi się zastarzeć, aby stać się cennym
                  antykiem. Kiedyś po latach ten film obejrzą dzieci, które także będą
                  przygotowywac się do ślubu.
    • lady_nuestra Re: Artvideo 06.12.06, 09:14
      Tak, korzystaliśmy z usług artvideo.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Oczywiste,
      że o gustach się nie dyskutuje i nie zamierzam. My po prostu umówiliśmy się na
      spotkanie i obejrzeliśmy chyba 7 filmów, mogliśmy więcej, ale już było późno.
      Wybór filmów i stylów jest naprawdę duży, do tego bardzo mile widziany jest
      własny pomysł na film z wesela.

Gotowy film na płycie dvd, b. dobry jakościowo i artystycznie otrzymaliśmy po 3
      tygodniach, obejrzeliśmy wstępnie po dwóch, nanieśliśmy kilka w zasadzie
      drobnych zmian.

Szczerze polecam
      Kinga
      • monitchka1 Re: Artvideo 06.12.06, 09:16
        Bardzo się cieszę, że wszyscy polecają tego Pana. Przypadkiem na niego
        natrafiłam ze strony w internecie i super.
        • lady_nuestra Re: Artvideo 06.12.06, 09:32
          Nam poza filmami zaimponowała także, jego pasja i zamiłowanie do tego co robi.
          Fajne jest to, że te filmy nie są takie typowe jakby cięte z szablonu.
          Dlatego nie żałuję wydanych pieniędzy.
          • dixie2 Re: Artvideo 06.12.06, 12:48
            To fakt, ma fioła na punkcie filmu i tej swojej kamery smile
            • lady_nuestra Re: Artvideo 06.12.06, 14:15
              Bardzo nam się podobał sposob w jaki filmował tzn. sposób dyskretny. W filmie
              nie mamy zawartości połmisków i talerzy gości, nie ma gości pijanych, film z
              naszego wesela trwa 80 minut, ogląda się go lekko i przyjemnie.

Widziałam różne filmy u znajomych i rodziny, dlatego w trakcie uzgodnień przy
              podpisywaniu umowy określiliśmy czego nie chcemy w naszym filmie.

pozdrawiam
              • anka_stol Re: Artvideo 07.12.06, 15:00
                Nasz film trwa nieco dłużej bo 2 godziny, tyle chcieliśmy i jest naprawdę
                supersmile.

Niestety nasi rodzice i dziadkowie mają inne spojrzenie na film i nasz film
                okazał się dla nich za krótki sad

Nie było innej rady - poprosiliśmy kamerzystę o zmontowanie drugiego filmu, z
                materiału, który u nas nakręcił (było tego 8 godzin) i zmontował 6 godzinny
                film na 4 płytach DVD tylko dla nich smile))))

... i co najśmieszniejsze TO ONI I CAŁA NAJBLIŻSZA RODZINA ZASPONSOROWALI NAM
                (w zasadzie sobie) TEN MARATON smile)))

Ania
                • katrina_k Re: Artvideo 07.12.06, 15:19
                  My jesteśmy po podpisaniu umowy z panem Andrzejem. Paktycznie już po pierwszym
                  filmie jaki zobaczyliśmy, wiedzieliśmy,że zdecydujemy się na usługi Artvideo.
                  Kolejne filmy tylko potwierdzyły naszą decyzję.
                  Bardzo miły pan, dobrze wykonujący, z pasją swoją pracę. Myślę, że na pewno
                  będziemy zadowoleni.
                  Pozdrawiam smile
                  • monikke2 Re: Artvideo 09.12.06, 00:53
                    he he smile

Miły i do tego gadułasmile, zplanowaliśmy sobie godzinkę na filmy a siedzieliśmy
                    około trzechsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka