sliwka80 22.09.06, 15:41 Czy ktoś coś o nich słyszał, jakie opinie, czy są godni zaufania (uf, uf... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sliwka80 Re: Foto-Pstryk... 22.09.06, 15:42 sliwka80 napisała: > Czy ktoś coś o nich słyszał, jakie opinie, czy są godni zaufania (uf, uf... wklejam też stronke: www.foto-pstryk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tanti Re: Foto-Pstryk... 22.09.06, 21:33 znajomi robili, zdjecia ok ale mnie nie zachwycaja (ich brat tam pracuje moze dlatego sa zachwyceni wykonaniem) to generalnie sprawa gustu, znajomi (w liczbie 3 par) sa zadowoleni, szczegolnie z pleneru bo sie ponoc bardzo przykladali np.w parku, fotograf mial cos tam dla pawia czy wiewiory zeby przyszla, wypelnila tlo itp. moim zdaniem - malo w tych zdjeciach oryginalnosci/wyobrazni fotografa - ale kazdemu co innego sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka80 Re: Foto-Pstryk... 06.11.06, 23:36 he he to jeszcze raz ja a co myslicie o www.paweldzik.com.pl ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skarbeczek Re: Foto-Pstryk... 07.11.06, 10:53 hmmm... moja koleżanka miała sesję u nich. Generalnie ok, ale nie przepadam za zdjęciami "na sztucznej huśtawce", "wystaw nóżkę" itepe. Technicznie ok, ale sztucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
martynka825 Re: Foto-Pstryk... 07.11.06, 11:22 no cóż, studio zazwyczaj jest sztuczne ... gorzej jak i plener bedzie sztuczny ... Oczywiście w żaden sposób nie krytykuje firmy bo ich nie znam Odpowiedz Link Zgłoś