polnykwiatek 22.09.06, 16:03 Dziewczyny! Jak wam się podobają te sukienki? www.linearaffaelli.com/ Mam właśnie taką, szytą na wzór na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iorze Re: sukienki linea rafaelli 22.09.06, 16:21 A który konkretnie model masz? Mi się bardzo podoba ta na ramiączka i zastanawiam się czy krawcowa da sobie radę. A Ty byłaś zadowolona z wykonania krawcowej? Odpowiedz Link Zgłoś
polnykwiatek Re: sukienki linea rafaelli 22.09.06, 20:56 www.linearaffaelli.com/uk/index.html Połączenie 8 i 11 zdjęcia od lewej strony. Podaj mi swojego maila to prześlę ci efekt końcowy. Moja sukienka szyta była w dość znanym na terenie woj. warm.- mazurskiego salonie sukien ślubnych, więc Panie wiedziały co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
karolin-k Re: sukienki linea rafaelli 22.09.06, 19:45 no właśnie, który model? ja niedługo idę do salonu poprzymierzać. Troszke umiem szyć więc może uda mi się ocenić, czy ktoś da sobie radę czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
iizabelaa Re: sukienki linea rafaelli 22.09.06, 22:20 To może ocenisz dla mnie czy krawcowa dała by rade z taka suknią )) Odpowiedz Link Zgłoś
polnykwiatek Re: sukienki linea rafaelli 23.09.06, 11:05 Kobietki w salonie szyją naprawdę całe mnóstwo sukienek juz od kilku lat, i to co widziałam na wieszakach było naprawdę przeróżne. Ja oceniam ich pracę bardzo dobrze. Salon Diana mieści się w Iławie (woj. warm-mazur.) oraz w Chojnicach (woj. pomorskie). Odpowiedz Link Zgłoś
iorze Re: sukienki linea rafaelli 23.09.06, 11:35 Mój e-mail: iorze@gazeta.pl Bardzo chętnie zobaczę efekt końcowy, akurat połączyłaś dwa modele które mi się podobają. A jeśli moge spytac to dużo taniej wyszło Cię szycie, bo wiem, że w salonie te sukienki kosztuja ok. 3 tyś. Odpowiedz Link Zgłoś
a.bc Re: sukienki linea rafaelli 23.09.06, 11:51 Moim zdaniem tak naprawdę to problem jest nie w krawcowej a w odpowiednim materiale Odpowiedz Link Zgłoś
polnykwiatek Re: sukienki linea rafaelli 25.09.06, 22:33 Ale materiał to tafta więc dość wdzięczny do szycia a ten szelest przy poruszaniu się... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: sukienki linea rafaelli 25.09.06, 22:40 > Moim zdaniem tak naprawdę to problem jest nie w krawcowej a w odpowiednim > materiale swieta prawda. Jedwab jedwabowi nie rowny itd. Pozy tam material ma czesto jakis wzor lub fakture, ktora "robi" sukienke. Trzeba miec albo samemu dojscie do materialow, albo krawcowa z takowym. Odpowiedz Link Zgłoś
polnykwiatek Re: sukienki linea rafaelli 25.09.06, 22:32 A więc wysłałam maila. Miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
mala090883 Re: sukienki linea rafaelli 26.09.06, 09:13 hej wyslij proszę i mi na maila efekcik koncowy - bo moze być piękny \moj mail: a.gal@interia.pl z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
clari6 Re: sukienki linea rafaelli 02.10.06, 21:07 wyślij mi proszę swoją sukienkę na maila grzesiakkatarzyna@wp.pl Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
heather4 Re: sukienki linea rafaelli 03.10.06, 10:24 fajne sukienki. ja tez poprosze o zdjęcie, na gazetowego, dzięki z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
xandra67 Re: sukienki linea rafaelli 05.10.06, 10:46 a moze taka? www.allegro.pl/show_item.php?item=132376071 Odpowiedz Link Zgłoś