fir.anka 28.09.06, 10:33 Jaki jest koszt wynajmu samochodu do ślubu? Ja się zastanawiam czy to nie jest zbędny wydatek. Co myślicie o tym żeby pojechać własnym samochodem, zwłaszcza że to nie jest ślub kościelny tylko cywilny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stolberg Re: koszt samochodu do ślubu 28.09.06, 10:41 Jezeli jest to cywilny czy koscielny..a posiadacie fajny samochod to jechalabym nim.wydatek za limuzyna to ok.200-250 na godzine minimum 3 godziny musisz ich wypozyczyc to samo z autem zabytkowym Odpowiedz Link Zgłoś
amoniaaa Re: koszt samochodu do ślubu 28.09.06, 10:42 my daliśmy za taki retro 250 zł za godzinę a godzin było 5... straszny wydatek ale warto było Mieliśmy ślub konkordatowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenow Re: koszt samochodu do ślubu 28.09.06, 10:56 a ja znalazłam sobie na allegro kilka fajnych samochodów( nowychbo zabytkowych nie lubie) i biora od 350 - do 500 zł za 4-5 godzin wiec chyba sie zdecyzduje ...nie jest to taki majatek...(chodzi o wawe). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maga801 Re: koszt samochodu do ślubu 28.09.06, 11:20 Jak najbardziej możecie pojechać własnym i nie ma znaczenia, że jest to ślub cywilny, a nie kościelny, bo dla Was to takie samo przeżycie, nie? Możecie pojechać sami, a świadkowie osobno. Widziałma takie rozwiązania i bardzo fajnie to wyglądało. Choć nie ręczę ze emocje pana młodego/kierowcy juz po ślubie, jeszcze Wam zrobi krzywdę ze szczęścia Popytaj też znajomych i znajomych znajomych. czasem za śmieszne pieniądze można mieć niezły transport. Ja tak zrobiłam i za całość zapłaciłam tylko symboliczne 100 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: koszt samochodu do ślubu 28.09.06, 12:48 jak najbardziej mozesz jechac wlasnym jezeli ci on odpowiada oczywiscie na dolnym slasku wyporzyczenie samochodu waha sie w granicach 100-400 zl na godzine to zalezy od marki i rocznika... Odpowiedz Link Zgłoś
press-foto Re: koszt samochodu do ślubu 02.10.06, 02:38 Jak mam być szczera, to za te pieniądze można zamówić super fotografa. Pamiątka na całe życie, a o samochodzie zapomnisz za miesiąc. Nas wiózł ktoś ze znajomych zupełnie przyzwoitym ale niewyszukanym samochodem i było dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś