Dodaj do ulubionych

Toruń zespół/dj

01.10.06, 11:16
Szukam dj-a lub zespołu, który może zagrać na weselu w Toruniu. Proszę o
jakąś rekomendację, najlepiej od kogoś, kto słyszał zespół/dj-a na weselu.
Obserwuj wątek
    • justynam24 Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 11:48
      na moim weselu gral zespol itd z Inowroclawia - www.itd.art.pl/index.php
      na weselach graja w skladzie 7 osobowym. Goraco polecam. Goscie byli
      zachwyceni.
    • robilka Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 18:59
      Oczywiscie polecam zespol SEXBOMBA smile Sklad ONA I ON smile ale jakie show smile juz
      sie nie moge doczekac naszego slubu i tych tancow....
      • wschodzace_slonce Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 19:47
        Witam. Na weselu u jednej kolezanki, sexbomba byla rewelacyjna (2 lata temu),
        na weselu u drugiej (miesiac temu) byli fatalni. Robili bardzo dlugie przerwy,
        grali bez "wysilanie sie". Juz wczesniej slyszalam, ze zalezy jaki maja dzien.
        Ostatnio u innej kolezanki byl dj, i uwazam, ze byl bardzo dobry. Jak zdobede
        namiary to podesle. Pozdrawiam.
        • gor.ka Re: Toruń zespół/dj 01.10.06, 20:00
          Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Własnie zespół mi się wykruszył (bawiłam się
          prz nim na weselu) i nie mam pomysły skąd wziąć namiary na inny. Nie chcę barać
          kogoś "w ciemno".
          • alina1980 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 13:44
            Hej. u nas na weselu grał zespół z Torunia Klimek i Mączka Band. 2 mężczyzn + 1
            kobieta. Wszyscy byli zachwyceni, niebanalna muzyka, tzw. dla każdego, fajnie,
            szybko i sprawnie poprowadzone oczepiny, grali dość dużo kawałków w jednej
            serii, dopóki goście nie schodzili z parkietu. Podaje nr tel. p. Piotr Klimek
            056 648 23 88. Napisz co postanowiłaś.
            • alexa38 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 17:09
              U nas będzie grał zespół MIRAGE, bardzo sympatyczni ludzie,polecam smile
              • marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 02.10.06, 22:45
                U nas tez bedzie zespół Mączka Band. Co prawda nie bylam na zadnym weselu na
                ktorym grali ale oni tez grywaja na balu Geofizyki a tam byli super!!!Zreszta o
                jakosci zespolu swiadczy tez ilosc wolnych termiow a raczej ich brak....a
                wiem,ze ten zespol mam juz zarezerwowany prawie aly przyszly rok!
                • alina1980 Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 10:06
                  Tak tak zgadzam sie z Toba. Naprawde polecam ten zespoł. Sa swietni i
                  rzeczywiscie terminy maja pozajmowane. U nas grali na weselu i poprawinach.
                  Sporo zaplacilismy bo 2300 zł, ale bylo warto. Dobry zespol na weselu to
                  podstawa. A Ty marta_s6 ile im placisz?
                  • marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 04.10.06, 13:24
                    do alina 1980!!My na razie podpisalismy umowe na 1800zl (bo tyle nam
                    powiedzieli)ale na pewno cos dozucimy....a i mamy zamiar karmic
                    zespolsmile))))))))))))))a slyszalam,ze sa tacy co o to nie dbajasmile)))a i gdzie
                    misliscie wesele???my mamy Rubbens'a....
                    • marta_s6 Re: Toruń zespół/dj 04.10.06, 13:27
                      p.s dorzucimy pisze sie taksmile))sorki za blad...chyab zjadlamliterkesmile))
            • natina0 Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 11:45
              ja widziałam wesele w wykonaniu klimek i...beznadzieja,zapłakałabym sie gdyby
              ktos poprowadził mi tak nudne wesele.my mielismy sex bombe
        • robilka Re: Toruń zespół/dj 03.10.06, 10:12
          Moze kolezanka nie zaplacila za jedzenie dla zespolu i nie mieli sil?
        • natina0 Re do wschodzace słonce 03.10.06, 11:47
          miesiac temu sexbomba grała na moim weselu....czyzbys była moim gosciemwink
          • wschodzace_slonce Re: Re do wschodzace słonce 03.10.06, 21:51
            Twoim gosciem nie bylam, a szkoda bo wydaje mi sie, ze bylas super przygotowana
            na swoje wesele.. Moze co nieco bym podpatrzylawink... Data zostala oczywiscie
            zaokraglona. Zreszta z Twoich opisow wynika, ze bylas bardzo zadowolona ze
            swojego wesela, a "tamta" Panna Mloda byla bardziej zestresowana i
            zawiedziona... Jak masz jakies przedslubne wskazowki, albo namiary na dobrego
            kamerzyste to podeslij na gazetowego. Do slubu 11 dni, a mnie sie kamerzysta
            wykruszyl.. Pozdrawiam
          • robilka Do natina 03.10.06, 22:59
            Sorrki, ze pytanie z innej beczki, ale chcialabym zapytac gdzie mialas
            wykonywany makijaz? Ten ktory nie spodobal sie narzeczonemu, ale za to mi sie
            bardzo spodobal wink i chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje. Pozdrawiam
            • natina0 Re: Do natina 06.10.06, 00:43
              robilka napisała:

> Sorrki, ze pytanie z innej beczki, ale chcialabym zapytac gdzie mialas
              > wykonywany makijaz? Ten ktory nie spodobal sie narzeczonemu, ale za to mi sie
              > bardzo spodobal wink i chcialabym wiedziec. Z gory dziekuje. Pozdrawiam

makijaz wykonany w toruniu w perfumerii "douglas"
    • wschodzace_slonce Do Natina0 03.10.06, 22:03
      Cos mi sie wydaje, ze nie tylko ja date zaokraglilamsmile Czy nie slubowalas
      16.09?
      • natina0 Re: Do Natina0 06.10.06, 00:42
        jasne ze 16.09,czas tak szybko leci ze wydaje mi sie jakby to było msc
        temusmilekamerzyste mam rewelacyjnego(moje gg1178564)jesli moge zapytac to z czego
        wywnioskowałas ze byłam super przygotowana do weselawink?choc nie ukrywam ze
        wszystko było dopiete na ostatni guziksmilejeszcze nic nie opisalam bo czekam na
        fotki wtedy sie pochwalewink
        pozdrawiam
        • natina0 Re: Do Natina0 06.10.06, 00:53
          zapomniałam zapytac czy ty tez masz w filmarze?jesli tak to mam sporo wskzówek
          dla Ciebie.
          • roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 09:01
            witam!! jeśli jest to możliwe poproszę o wskazówki dotyczące restauracji Filmar,
            moje wesele odbędzie się tam 18.08.2007. pozdrawiam i z góry dziękuję!! (moje
            gg:3484373)
          • stalcia Re: Do Natina0 06.10.06, 12:28
            odnośnie Filmaru - powiedzcie proszę, jak tam jest na weselach: ile osób, jakie
            ceny, jak z organizacją? dziękuję
            • roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 13:22
              hej!! jezeli chodzi o Filmar to moge powiedziec cos o cenach i salach. wiec
              jezeli chodzi o ceny to sa 3 opcje cenowe do wyboru (w zaleznosci od menu)140,
              150 i 160 zl.(sa pewnie jeszcze inne mozliwosci , ale sie tym nie
              interesowalam.)do tego gratis apartament. poprawiny sa platne dodatkowo 35 zl.
              do wyboru sa 2 sale . mniejsza na pietrze (chyba do 100 osob) i ogromniasta na
              dole.ogolnie robi super wrazenie!www.hotelfilmar.pl/ to jest strona
              hotelu, tam mozesz sobie poogladac sale, ale szczerze mowiac o wiele lepiej
              wyglada to na zywo. pozdrawiam!!
              • stalcia Re: Do Natina0 06.10.06, 14:45
                Dziękuję ślicznie za informacje. Trochę drogo, ale pewnie w Toruniu taniej nie
                da rady...
                • roti84 Re: Do Natina0 06.10.06, 16:42
                  hej! jezeli chodzi cenę to podobnie jest w heliosie, rubensie itp. taniej
                  mozesz miec np w zamkowej-120zl/os+ok 1000 za poprawiny (ale tam to max 60 osob
                  wejdzie)
    • alexa38 Re: Toruń zespół/dj 06.10.06, 17:15
      Jeśli chodzi o sale w Toruniu to ja poświęciłam na szukanie dość dużo czasu i w
      końcu stanęło na hotelu WALTER.Sala jest piękna,a cena 140/os.Pozdrawiam!
      • alina1980 Re: Toruń zespół/dj 10.10.06, 14:54
        Hej. Marta_s6 to widze Maczki maja niejednolite ceny hmm... Wesele mielismy u
        Waltera. Sala super. Cena na poczatku owszem wyniosla 140zł, natomista potem
        wzrosla do 180 zł od ossoby, mielismy wesele na 130 osób a na poprawianch 100
        osób. Generalnie jedzenia zostalo bardzo malo, a spodziewalismy sie wiecej.
        Pani wlascicielka jest niezbyt mila. Nie przypadla nam do gustu, ale nie
        moglismy nigdzie znalezc sali na taka ilosc osób z hotelem.
        Generalnie bylismy zadowoleni, wesele w wielim stylu wyszlo.
        • alexa38 Do alina1980 10.10.06, 17:29
          Witaj!
          Czy mogłabyś mi podać szczdgóły dotyczące wesela u Walterów,np.jakie mieliście
          menu,może być na gazetowego. Też słyszałam o tej babeczce... I trochę się
          martwię...Ale sala jeste taaaka przyjemna.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.Z
          góry dzięki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka