Dodaj do ulubionych

21.04.2007

02.10.06, 14:22
Dziewczyny ja chyba zwariuję do 21 kwietnia smile Ciągle siedzę, przeglądam
strony internetowe, fora. Chciałabym żeby to było już!!! Dzwoniłam dzisiaj do
salonu sukien ślubnych i Pani powiedziała żeby przyjechać pod koniec
listopada bo to jeszcze wcześnie itd. A ja chciałabym jużżżż wszystko
zalatwiać, poczuć że niedługo wychodzę za mąż.Zwariuję ...... smile
Obserwuj wątek
    • monaliska1985 Re: 21.04.2007 02.10.06, 14:52
      witaj. mam tak samo. te same odczucia. ślubujemy tego samego dnia. ja już
      mierzyłam jedną sukienkę. w tym roku jeszcze jakąś zamówię. niby niewiele czasu
      zostało, a jednak musimy czekać. pozdrawiam
      • nikusia1986 Re: 21.04.2007 02.10.06, 18:52
        ej piekna ty wiesz tongue_out
        2 m-ce przed ślubem ja dopiero wybrałąm swoja smile więc szukaj TEJ która powie
        Ci, że to właśnie ona hehe
        sama wiesz jak było w moim przypadku tongue_out

zobaczycie jak to zleci big_grin

-
        dziś i na zawsze ... z moim P.
    • zaba002 Re: 21.04.2007 02.10.06, 15:07
      Ja ślubuje dwa tygodnie po Was a już zamówiłam sukienkę. Jeśli czujecie
      potrzebę zamówienia to róbcie to. Ja juz się cieszę, że mam tą jedna jedyna
      wymarzoną wink))
    • ashton Re: 21.04.2007 02.10.06, 15:15
      Panno z fajnym nickiem, nie sugeruj się niczym, tylko rób swoje! jeśli chcesz
      zamówić suknię już teraz, to przecież nikt Ci tego nie zabroni smile im więcej
      wcześniej załatwisz, tym lżej będzie tuż przed ślubem.
      A że zwariować można czekając, to się zgodzę smile))
    • iorze Re: 21.04.2007 02.10.06, 15:32
      Cześć Dziewczyny,
      To też moja data i powiem Wam, że byłam już w kilku salonach na przymirkach i w
      tym roku zamierzam zamówić suknie, bo w styczniu nie będę miała tyle czasu na
      spokojne wybieranie. Panie w salonach owszem proponują przyjść w styczniu bo
      wtedy będzie już kolekcja 2007, a mi średnio zależy na tym z którego roku
      będzie suknia, ważne aby mi się podobała. Także nie patrzcie na nikogo i jak
      macie ochote to chodźcie i wybierajcie. Ach, oby do kwietnia...
      • monaliska1985 Re: 21.04.2007 02.10.06, 22:36
        nikusia dzięki za miłe słowa, wybieram i nie wiem czasami sama czego szukam.
        Jedno wiem napewno zamówię sukienkę w tym roku bo jednak cena jest trochę
        tańsza niż kolekcja2007. mi również nie zależy z którego roku będzie kolekcja,
        byle sukienka miała to coś i mi się podobała. dziewczyny to jesteśmy już 3 na
        21kwietnia i koleżanka na 28smile. razem sobie czekajmy na ten dzień to może czas
        jeszcze szybciej zleci. właściwie to nasze ostatnie miesiące wolnoścismile.
        • panna_na_wydaniu Re: 21.04.2007 Odnawiam wątek :) 05.01.07, 13:58
          I jak przygotowania? już coraz bliżej prawda? smile Już trochę męczy mnie to
          oczekiwanie, czasami chciałabym żeby już było po...
          • monaliska1985 Re: 21.04.2007 Odnawiam wątek :) 05.01.07, 14:06
            witam. przygotowania ida pełną parą. Wczoraj byliśmy w poradni. Też bym już
            chciała żeby bylo po . Dzis dowiedzialam sie ze nasz swiadek idzie w lutym do
            wojska, troche sie zdenerwowalam. ciekawe co to bedzie. a co u ciebie?
            pozdrawiam Monia
            • panna_na_wydaniu Re: 21.04.2007 Odnawiam wątek :) 05.01.07, 14:18
              U nas tak jakoś spokojnie,pomalutku wszystko załatwiamy. Ostatnio zamówiliśmy
              obrączki (nareszcie poczułam, że wychodzę za mąż wink) Jak tylko narzeczony
              uzupełni listę gości zamawiam zaproszenia.Za tydzień idziemy do księdza...chyba
              dopiero przygotowania zaczną nabierać tempa smile
              • monaliska1985 Re: 21.04.2007 Odnawiam wątek :) 05.01.07, 15:56
                heh, my mamy obrączki ,trzeba jeszcze dac zrobic grawer i dac je zmiejszyć. Pod
                koniec stycznia jadę do hurtowi kupic reszte takich drobnostek na sale , ksiege
                gosci itp. Ja jakoś sie przygotowuję do tego dnia, ale cos nie dowierzam ze
                naprawde wychodze za maz smile. Stwierdzam że czas leci jak oszalały, niedawno
                było 11 miesięcy aż strach patrzec na suwakasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka