Dodaj do ulubionych

Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy

02.10.06, 21:41
Wiem, że było już trochę wątków,ale potrzebuje sprawdzonej krawcowej, która
podjęłaby się uszycia mojej wymarzonej kiecki. Takiej o:
forums.superiorpics.com/ubbthreads/showflat.php/Cat/0/Number/837880/an/0/page/0
Pan u którego miałam szyć wyjeżdża i nie ma czasusad((( Napewno kogoś macie,
pomóżcie.
wysyłajcie prosze sprawdzone adresy na priva.Dzięki
Obserwuj wątek
    • mayagaramond Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 02.10.06, 22:45
      poszlo.
    • saila2 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 03.10.06, 10:45
      słyszałm o jakejś krawcowej z Rembertowa niestety nie znam adresu
      • clari6 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 03.10.06, 19:38
        Dziękuje za infosmile
    • anka183 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 03.10.06, 22:29
      Ja polecam bardzo Panią Izę w Piasecznie - Gołkowie, przy ul. Balladyny 28
      te. 022 757 42 35
    • aga96961 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 04.10.06, 17:10
      cześć ja też poszukuje krawcowej w Wawie i oczywiście sprawdzonej poprosze o
      namiary na gazetowego
      Dzięki
      • clari6 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 10.10.06, 22:53
        Witajcie,
        Byłam dzisiaj u Pani Ani Romanczuksmile Super Babka. Konkretna i bez ściemniania. W
        tym Ci będzie dobrze w tym nie. Uspokoiła mnie co do szybkości wykonania mojej
        sukienki. I co najważaniejsze podjęła sie uszycia mojej wymarzonej sukienki.
        Pierwsze wrażenie na 5+.
        • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 09:09
          > Witajcie,
          > Byłam dzisiaj u Pani Ani Romanczuksmile

No proszę... smile Mnie też szyła sukienkę - potwierdzam, to fachowiec.
          • arbik Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 09:25
            Hej czy moge was prosic o namiary na Ta pania. Slub mam 4 listopada i poza
            obraczkami i restauracja nic wiecej. prosze o pomoc dziekuje
            • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 10:18
              Sprawdź pocztę smile
          • mariolkka Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 10:22
            A mozna wiedziec ile zaplacilas za szycie sukni?? i jaka ci uszyla??
            • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 10:27
              2100 z szalem i welonem (włączając koszt materiałów). Suknia z gęstej koronki
              na jedwabnym spodzie, bez trenu i krynoliny, z krótkimi koronkowymi rękawkami.
              Welon dwuwarstwowy, dłuższa spodnia warstwa siegająca kupra, wierzchnia ze 20
              cm krótsza, za to z niedużymi aplikacjami z koronki, szal cienki biały.
              • tequilla78 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 13:39
                czy pani Ania Romanczuk szyje tylko suknie slubne, czy tez inne rzeczy? Jesli
                tez inne, to ja tez poprosze o namiary na gazetowego. Z gory dziekismile
                • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 14:20
                  Z tego, co widziałam, to jest w stanie uszyć WSZYSTKO smile
                  • margot7 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 17:35
                    ja takze poprosze namiary na te krawcowa. z gory dziekuje!
          • clari6 Byłyście już u Pani Ani? 20.10.06, 19:50
            Jak tam Wasze kiecki? Materiały kupione, kiecki uszyte?
            Kto u Was będzie fortografował i robił zdjęcia ? Pomóżcie bo dostję kręćka.
        • fasolka1980 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 17:25
          CZy ja równiez mogłabym prosic o namiary na tę Panią?

z góry serdecznie dziekuję
          • clari6 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 11.10.06, 23:59
            Sprawdzie mailesmile
            • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 12.10.06, 09:16
              To ja już nie dubluję i nie wysyłam smile
              • zollerki Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 12.10.06, 21:57
                Czy ja mogę prosić o namiary na Panią Anię na maila gazetowego? Dzięki!
                • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 13.10.06, 09:10
                  Sprawdź pocztę smile
                  • lappe Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.10.06, 15:13
                    Witam serdecznie smile)
                    ja też!!! ja też!!! ja też poproszę o kontakt do Pani Ani!! smile)
                    choć teraz pewnie dzięki Wam ma pełne ręce roboty... wink ale może się jakoś
                    wcisnę smile
                    pozdrawiam i z góry dziękuję!
                    • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.10.06, 15:39
                      Sprawdź pocztę smile
                      • ann_0 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.10.06, 16:19
                        ja tez poposzę namiary na p. Anię!!!
                        • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.10.06, 16:27
                          Sprawdź pocztę.
    • mala.wiosna Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.10.06, 21:18
      Czy mogłabym i ja prosićo namiary na tą Panią - słyszałam - czytałam o niej juz
      wiele dobrego, a właśnie doszłam do wniosku, że sukienkę raczej uszyję smile
      Z góry dziękuję smile
      • izimi Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 09:30
        ja też bym poprosiła na gazetowego ...
        • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 10:07
          mala.wionsa, izimi, sprawdźcie pocztę.

Robi się z tego wątek o Pani Ani wink
          • missmonia Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 13:19
            Ja też poproszę o namiary na słynną już Panią Anię smile) Z góry dziękuję.
            M.
            • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 13:22
              Poszło smile
              • misiowa82 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 16:09
                Czy moge tez prosic na gazetowego o namiary na Pania Anie...?Z gory dziekuje i
                pozdrawiam.
                • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 17.10.06, 16:18
                  Wedle życzenia...
                  • daag Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 18.10.06, 09:47
                    wczoraj kilka razy próbowałam wysłac prosbę, ale coś moja wypowiedż na forum
                    się nie pojawiała. może dzis się uda.
                    jak zrozumiałam, Pani ania nie tylko klasyczne suknie szyje, jest po prostu
                    świetną krawcową?
                    w takim razie ja też poprosze o namiary, bo mi ktoś musi wymarzony kostium czy
                    garsonkę na ślub uszyćsmile)
                    • emka_waw Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 18.10.06, 10:01
                      To jest wszechstronny zakład krawiecki, zakres ma od spódniczki do sukni
                      ślubnej, włączając w to "cóś", co u niej widziałam, i wyglądało, jakby ktoś
                      zrobił napad u tapicera, okradł z obicia jakąś sofę, i kazał sobie uszyć
                      wyjściowe wdzianko wink
                      • jotka151 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 18.10.06, 11:37
                        Ja trochę spóźniona, ale też proszę o namiary na świetną panią Anię wink
                        • monikaw91 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 18.10.06, 13:07
                          Ja też poprosze na moniaw9@op.pl Z góry wielkie dzięki
                          • greensboro Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 09:40
                            Bardzo prosze o kontakt do krawcowej - Pani Ani badz innych osob na maila:
                            latusek@plusnet.pl. Dzieki i pozdrawiam
    • sugarxxx Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 18.10.06, 13:50
      Ja szyłam tu: www.juda-pietkiewicz.com
    • erka80 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 20.10.06, 11:11
      JA TEZ BARDZO PROSZĘ O KONTAKT DO PANI ANI ROMAŃCZUK
      • clari6 Byłyście już u Pani Ani? 20.10.06, 19:50

Jak tam Wasze kiecki? Materiały kupione, kiecki uszyte?
        Kto u Was będzie fortografował i robił zdjęcia ? Pomóżcie bo dostję kręćka.
    • bluebelle1 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 11:36
      Świetna krawcowa oto jej nr tel.510 37 54 11 uszyje wszystko i na najwyższym
      poziomie, mam kilka rzeczy u niej szytych - rewelacja, przez telefon poda adres
      bo może zmieniła
      • monitchka1 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 11:49
        witajciesmile
        czy ta pani Ania naprawdę uszyje wszystko?? chcę uszyć sukienkę z madonny,
        kolekcja pronovias LADERA.W sklepie jest droga i mam nadzieję,że ktoś mi ją
        uszyje.
        Czy możecie podać jej adres.
        • rozanna2 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.11.06, 10:04
          Podrabianie markowego produktu jest ścigane i karalne. Chciałabys mieć
          Mercedesa a zapłacic za Trabanta, bo tak bedziesz wyglądac w podrobionej sukni.
          Mam nadzieje, że na Twoim ślubie zjawią sie prawnicy i rzeczoznawcy by ocenic
          oryginalność Twojej sukni.Mam też nadzieje , ze chcesz wychowywać swoje dzieci
          w kraju PRAWA. Najpierw pomyśl potem zrób...
          • rozanna2 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 16.11.06, 13:14
      • monitchka1 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 11:52
        czy to jest naprawdę numer do pani Ani?? dzwoniłam wlaśnie i zapytalalam czy to
        ona i sie kobieta rozłączyła.
        Dziwne
      • monitchka1 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 12:10
        juz sie umowilam z pania monikasmile)
    • mimi78 Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 14.11.06, 11:51
      ja przepraszam ale
      ta Panna Lohan mnie strasznie drażni
      sławna bo jest sławna
      i jakie ma zaniedbane dłonie....

no ale sukienka ładna smile
      • monitchka1 Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 11:53
        to na pewno numer do pani Ani??
        • bluebelle1 Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 11:55
          nie to do pani Moniki ja ją polecam nie znam pani Ani smile)
          • monitchka1 Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 11:56
            ok dzięki to zadzwonię jeszcze raz. a mozesz podac jej nazwisko? ona jest z
            wawy?
            • arbik Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 13:22
              hej, mialam slub 4 listopada i cywilna sukienke szyla mi Pani Ania Romanczuk.
              Dziekuje jeszcze raz jednej z forumowiczek za podanie telefonu, wg mnie
              sukienka wyszla super, byla taka jaka miala byc, wygodna i praktyczna a co
              najwazniejsze uszyta w jeden dzie na drugi juz odebralam. Szycie ekspresowe. W
              piatek odebralam a w sobote odbyl sie slub. pozdrawiam
              • monitchka1 Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 14:05
                hej a czy mogłabyś podać do niej numer telefonu i adres?? bardzo proszę, to
                ważne dla mnie.
              • monitchka1 Re: Do arbik 14.11.06, 14:07
                hej a czy mogłabyś podać do niej numer telefonu i adres?? bardzo proszę, to
                ważne dla mnie.
              • martarut Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 14:47
                Ja również proszę o namiary na Panią Anię na gazetowego. Z góry bardzo, bardzo
                dziękuję.
              • mpankiew Re: Do bluebelle 1 14.11.06, 15:13
                Witam,
                ja również zamierzam szyć sukienkę slubną dlatego proszę o namiary na panią
                Annę Romańczuk,
                dziękuję z góry i pozdrawiam
                • landri83 Re: Do bluebelle 1 16.11.06, 16:48
                  Dowiadywalyscie sie juz o ceny? Bo slyszalam, ze duzo bierze...
                  A ja wolalabym jakas porzadna, ale niedroga jednak krawcowa.
                  • k.mat Re: Do bluebelle 1 17.11.06, 02:12
                    czy ja też mogę poprosić o namiary na P. Anię?
                    z góry dziękuję
                    • agniesia.g ja tez poprosze ten namiar :) 17.11.06, 15:02
                      bede wdzieczna smile
              • lastyna Re: Do bluebelle 1 20.11.06, 11:13
                Cześć,
                o ile jest to możliwe to również prosze o telefon do pani Ani, mój mail
                lastyna@interia.pl
                z gory dzieki. pozdrawiam
    • emka_waw Odnośnie Pani Ani 20.11.06, 18:45
      slub.onet.pl/8501,1744057,1,wasza_galeria.html
      Suknia Panny Młodej to jej dzieło smile
      • kokietka007 Re: Odnośnie Pani Ani 20.11.06, 21:44
        Super suknia, ile u pani Ani kosztuje uszycie takiego stroju? Gdzie można kupić
        ten piękny kapelusz? Wszystkiego naj..
        • emka_waw Re: Odnośnie Pani Ani 21.11.06, 10:03
          > Super suknia, ile u pani Ani kosztuje uszycie takiego stroju? Gdzie można
          kupić
          > ten piękny kapelusz? Wszystkiego naj..

No nie, to nie ja, tylko znajoma, ale dzięki za życzenia, też u Pani Ani
          szyłam, choć zupełnie coś innego. Moja wyniosła 2100 z szalem i welonem. Krój
          prosty bez trenu, za to cała z koronki. Ile znajoma płaciła nie pytałam się,
          wiem tylko, że na ten strój wyszło 12 metrów materiału, a kapelusz robiła
          modystka.
    • rozanna2 Zamiast podjazdow , podaj poprostu swoj tel . 21.11.06, 16:19
      Zamiast podjazdow podaj swoj tel . , ze podrabiasz modele znanych firm , po co
      to kamuflowanie i tak wszyscy wiedza o co chodzi.
    • jaszczurzyca Re: Krawcowa w Wawie i okolicach-poproszę adresy 21.11.06, 21:17

• k.mat namiar na P. Anię 21.11.06, 23:02
        dziękuję za namiar na P. Monikę ale prosiłabym o jakieś info o P. ANI,
        dziękuję

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka