aggatella 12.10.06, 10:20 Witam Szukam miłej, eleganckiej restauracji we Wrocławiu na obiad weselny. Czy ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jannik Re: restauracja- Wrocław 12.10.06, 10:59 hej, ja polecam art hotel, organizowalismy tam przyjecie (obiad) weselny. Tutaj pisalam o szczegolach, a kilka postow dalej o cenie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=37709466&a=49636205 Odpowiedz Link Zgłoś
abkasia Re: restauracja- Wrocław 12.10.06, 11:05 ja mialam impreze slubna w Gospodzie Wrocławskiej. Miejsce jest klimatyczne a jedzenie smaczne.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aggatella Re: restauracja- Wrocław 12.10.06, 14:06 Dzięki za odpowiedzi. Podejdę we wskazane przez Was miejsca. Czy ktoś jeszcze może zaproponowac jakiś miły lokal na obiad weselny dla ok. 25 osób? Odpowiedz Link Zgłoś
mania805 Re: restauracja- Wrocław 12.10.06, 15:45 Ja miałam wesele w Karczmie Rzym na Jarnołtowie i mnie miło zaskoczyli. Byłam troche nieufna po zeszłorocznym weselu brata w Hotelu Bugatti, który próbował nas oszukać na 20 butelek wódki. A tu szef sam nam przypomniał, że w lodówce zostało jeszcze 12 butelek. Poza tym jedzenie smaczne, ładnie podane i cena przyzwoita. Bardzo miła i uczynna obsługa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dodkax Re: restauracja- Wrocław 12.10.06, 22:16 Polecam Dom Polski przy Rynku. Spisali się na medal. Mieliśmy sam obiad ślubny. Przechowali tort przez 2 dni, kelnerzy nic dodać, nic ująć . Trafiliśmy do nich praktycznie w ostatniej chwili, 2 tyg. przed ślubem i mieliśmy szczęście )). NIE POLECAM natomiast CESARSKO-KRÓLEWSKIEJ!!!!!!!!!!!!!!!! Mieliśmy mieć pierwotni u nich przyjęcie, ale nas... wykiwali... . Na 2 tygodnie przed ślubem zostaliśmy bez sali.... . Na szczęście, tak jak napisałam, poszliśmy do Dworu Polskiego i fartem mieli wolny termin )). Cieszyłam się jak oszalała )). W sumie koniec końców wyszło na lepsze )). Odpowiedz Link Zgłoś
aggatella Re: restauracja- Wrocław 13.10.06, 00:48 Dodkax, możesz uchylić rąbka tajemnicy, jak wyglądają ceny za taki obiadek? Odpowiedz Link Zgłoś
asiha3 Re: restauracja- Wrocław 13.10.06, 10:18 ja polecam Casablankę, na Włodkowica elegancko, super obsługa, jedzenie, wszystko da się wynegocjować, ceny bardzo przystępne...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
myszoritka Re: restauracja- Wrocław 13.10.06, 17:21 tez się własnie zatsanawiam nad wyborem lokalu.... i okazuje sie ze to wcale nie jest takie łatwe Odpowiedz Link Zgłoś
olisienka2 Re: restauracja- Wrocław 02.10.15, 19:49 Koniecznie zajrzyj do restauracji Siesta Trattoria Przepyszne włoskie jedzenie i przemiła atmosfera. Na pewno zaskoczycie gości weselnych! Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Idiotyczny SPAM 02.10.15, 21:26 Na pewno zaskoczą gości weselnych po 10 latach. Ta knajpa musi być naprawdę badziewna. Odpowiedz Link Zgłoś