Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Program z 5 zł.

28.03.02, 11:55
    Chyba kogoś poj.... z ceną za program. W ubiegłym roku płaciło się za ten
    kawałek papieru 3zł i to już była przesada. Nie interesuje mnie to, że w innych
    miastach programy są jeszcze droższe. No chyba że program na zawody będzie w
    formie książeczki, w której oprócz pól do wpisywania pkt. będzie wiele
    informacji i ciekawostek o drużynie przeciwnej, statystyki, i inne dane
    intersesujące kibica. Jeżeli w tym roku program będzie taki ubogi jak w sezonie
    ubiegłym, tzn. oprócz programu właściwego, będzie kilka słów o rywalach, a
    reszta stron to same reklamy, to ja na mecze drukować sobie będę własny
    program. Znajdziecie go na nieoficjalnej stronie Apatora. Polecam.
    Obserwuj wątek
      • robert_wl Re: Program z 5 zł. 28.03.02, 11:57
        Oczywiście miało być:"Program za 5 zł". Tak czy inaczej, jest to zwykłe
        zdzierstwo.
        • Gość: Mario Re: Program z 5 zł. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 18:44
          Masz rację.Taka cena jest zbyt wysoka.Ale najważniejsze że nie podrożeją
          bilety,bo teoretycznie bez biletu nie można wejść a bez programu i owszem.
          Ciekawe czy Gazeta będzie w piątek nadal drukowała program?(To chyba pytanie do
          redakcji).
          A propos, nie wiesz czy na ten sektor obok trybuny głównej(ten ogrodzony z
          krzesełkami)przypadkiem nie będą droższe bilety? Nie zauważyłem żeby były
          ponumerowane.
      • Gość: SDB Re: Program z 5 zł. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 19:11
        A niech to ch.. A skad to wiesz? A bylo tak fajnie z tymi naszymi cenami... Czy
        program to musi byc jakis luksus? Cholera jasna!!! A propo sektora to slyszalem
        ze tam beda wchodzic karnetowcy.
        • robert_wl Re: Program z 5 zł. 28.03.02, 22:14
          Nie wiem, czy na wydzielony sektor będą droższe bilety, ale chyba rację ma SDB.
          O kosmicznej cenie programów dowiedziałem się z gazety.
          • robert_wl Re: Program za 3 zł !!! 29.03.02, 17:30
            Trochę narobiłem fermentu, ale to dlatego, że w gazecie źle podali. Tak
            naprawdę program kosztował będzie 3 zł, czyli tyle ile w minionym sezonie.
            Sorry za tę nerwówkę:)
      • Gość: SDB Uffffff(notxt) IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 20:43
      • Gość: Mario Re: Program z 5 zł. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 13:00
        Jednak bilety na ten wydzielony sektor będą droższe - po 25 zl.Normalny - 20 zl.
        • robert_wl Re: Program z 5 zł. 30.03.02, 16:49
          Też o tym słyszałem. Wygląda na to, że pierwszy łuk będzie zapełniony tylko w
          połowie, a na pozostałej części widowni będzie ścisk nieprawdopodony.
          • Gość: Mario Re: Program z 5 zł. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 18:15
            Zastanawiam się czy będą na ten sektor sprzedawane także miejsca stojące.Bo
            jeżeli nie to chyba masz rację.Ale jak mówił prezes Karwan takie krzesełka będą
            zamontowane na całym stadionie,jest to tylko kwestia czasu.
            Choc już dziś wiadomo że więcej krzesełek już w tym sezonie raczej nie
            będzie.Fakt trochę głupio to wygląda,bo jeżeli zdecydowano się na montaż
            krzesełek,to należało je założyć na całym wirażu a nie zakończyć w połowie.
            • Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.02, 22:35
              Krzeselka na calym stadionie i moze jeszcze ten dodatkowy rzad trybun na
              prostej przeciwleglej do trybun - a wszystko to juz w roku 2015 jak dobrze
              pojdzie. Moze to i dobrze, ze prezes ma wyobraznie. Co do sektoru na pierwszym
              luku to mysle ze bedzie pelny - 5 zl roznicy nie stanowi przeszkody dla sporej
              ilosci kibicow.
              • Gość: Mario Re: Program z 5 zł. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 00:47
                Zastanawiam się czy prezes Karwan nie planuje podjąć w przyszłości jakiejś
                działalności politycznej chocby w samorządzie,w końcu wybory na jesieni.
                Ciekawe też że jego firma jako jedyna w regionie była wizytowana przez tych
                ambasadorów będących na wycieczce w kujawsko-pomorskim.
                Potrafi sie facet ustawić.
                • Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 00:49
                  Rok temu Apator sporo zaryzykowal sciagajac Rickiego do Torunia bez zadnego
                  zaplecza finansowego - okazalo sie to swietnym pociagnieciem marketingowym,
                  ktore zachecilo sponsorow (podobnie jak powrot Jacka Golloba do Bydgoszczy)
                  • Gość: Mario Re: Program z 5 zł. IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 01:15
                    Nie wydaje mi się żeby było tak jak mówisz Monk.Na pewno były prowadzone
                    wstępne rozmowy o wejściu w sponsoring zarówno Adriany jak i Stamiru(sponsor
                    Rickiego).O jego przyjściu do Torunia decydowały w bardzo dużym stopniu układy
                    handlowe(znajomości) prezesa Karwana w Szwecji.Pomyśl jaki to chwyt
                    marketingowy dla samego Karwana który bardzo dużo eksportuje do Szwecji(Ikea).
                    • Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.02, 10:35
                      Sam Karwan przyzanl w jednym z wywiadow, ze dopiero po przyjsciu IMS sponsorzy
                      na powaznie zainteresowali sie druzyna.
              • robert_wl Re: Program z 5 zł. 31.03.02, 11:48
                Gość portalu: MONK napisał(a):

> Co do sektoru na pierwszym
                > luku to mysle ze bedzie pelny - 5 zl roznicy nie stanowi przeszkody dla sporej
                > ilosci kibicow.

Nie masz racji Monk. Bilety nawet na zwykłe sektory nie są tanie, a jak się
                dobrze nad tym zastanowisz, to 5 zł to tylko pozorny wydatek. W rzeczywistości
                jest on często o wiele większy. Zauważ, że wiele osób chodzi na żużel z osobami
                towarzyszącymi (żona, narzeczona, syn) i kiedy będzie chciał się usiąść w
                sektorze wydzielonym, to już jest dodatkowy wydatek wysokości co najmniej 10 zł.
                Nie wiem, czy wielu kibiców stać na taką zabawę.
                • Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 23:15
                  Wielu nie, ale akurat tylu zeby zapelnic ten pierwszy luk :) - swoja droga te
                  kilka krzeselek to za malo zeby podnosic na niego ceny biletow.
                  • robert_wl Re: Program z 5 zł. 02.04.02, 14:05
                    Dopiero wczoraj zauważyłem, że wydzielony sektor nie zajmuje pierwszego łuku, a
                    niewielki fragment od końca trybuny, do początku łuku, tak więc jest o WIELE
                    mniejszy niż w moich wyobrażeniach. A mimo wszystko, nawet na takim meczu
                    (inauguracyjny i z silnym rywalem) sektor ten nie był całkowicie zapełniony!
                    Tymczasem ludzie na pozostałej części widowni gnietli się jak śledzie w puszce.
                    • Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 14:25
                      Jezeli rzeczywiscie tak bylo to zwracam honor - moze to sektor dla karnetowcow
                      i dlatego nie byl pelny (nie mogliby wtedy wpuscic ludzi z biletami na te
                      miejsca i w efekcie zostaly puste)
                      • Gość: SDB Re: Program z 5 zł. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:39
                        Tam wlasnie byly jedyne niewykorzystane miejsca siedzace, jedyne miejsce gdzie
                        nie bylo "ludzia na ludziu". Przy takiej frekwencji jak wczoraj ten sektor az
                        razil w oczy.
                      • robert_wl Re: Program z 5 zł. 02.04.02, 14:45
                        Gość portalu: MONK napisał(a):

> Jezeli rzeczywiscie tak bylo to zwracam honor - moze to sektor dla karnetowcow
                        > i dlatego nie byl pelny (nie mogliby wtedy wpuscic ludzi z biletami na te
                        > miejsca i w efekcie zostaly puste)
                        To jest sektor dla tych, którzy chcieli dopłacić 5 zł do biletu. Jak byłby to
                        sektor dla karnetowców, sam tam bym usiadł.

• Gość: MONK Re: Program z 5 zł. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 22:26
                          W takim razie przyznaje Ci racje - miejsca z odrobina luksusu za 5 zetow :) na
                          to przynajmniej wyglada,
                          ja i tak najbardziej lubie wyjscie z pierwszego luku a mecze ogladam na
                          stojaco - szczegolnie na wiosne zeby nie zmarznac :)
      • Gość: Mario Re:300 wpis IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 22:44
        Nie napiszę nic nowego ale bardzo chciałem być autorem 300 wpisu :))
        • reggie Ups, Mario! 03.04.02, 13:20
          No i się spóznileś, bo to ja nim jestem, patrz wątek obok!:-))))
          • Gość: Mario Re: Ups, Mario! IP: 158.75.15.* 05.04.02, 10:56
            Tak,zuważyłem.No to gratulacje :))
            • reggie Re: Ups, Mario! 05.04.02, 13:18
              Dziękuję.
              A ja z kolei otwarcia czwartej setki serdecznie i dogłębnie Panu gratuluję:-)
              • Gość: MONK Re: Ups, Mario! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 19:09
                Ech, ciezkie zycie forumowicza :) . pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka