Dodaj do ulubionych

Mam lepsze forum!!!!

24.10.06, 07:33
users.nethit.pl/forum/forum/wesele/
ja polecam...tam przynajmniej chamstwa nie ma...
Obserwuj wątek
    • izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 08:00
      oj ewik ewik....ja tylko odpowiadam na posty ze to forum jest nudne i
      przypadkowo trafilam tam..wiec tylko podaje propozycje gdzie tez mozna zasiegnac
      rad.
    • fotodj Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:02
      lepsze forum ?

różowe, zwane kiedyś weselnym forum dyskusyjnym na dzień dzisiejszy ma niewiele
      wspólnego z forum dyskusyjnym
      to raczej miła dla oka tablica ogłoszeń : )
      obserwuję ślubne fora dyskusyjne od kilku lat, forum różowe ma lata swojej
      świetności za sobą (kiedyś było równie dynamiczne jak gazeta), teraz to taka
      netowa emeryturka
      w przeciwieństwie do tego forum, tam nic się nie dzieje
      choć przyznam, że i tak codziennie tam zaglądam - siła przyzwyczajenia : )
      • izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:08
        no piercionek jeszcze lezy ale plany sa coraz powazniejsze..i fajnie tak sobie
        poczytac..to tylko cywilny bez wesela i przyjecia -tylko obiad dla najblizszych..
        i ludzie nie traktujcie mnie jak jakiejs gowniary i glupiej malolaty..ja to nie
        maya mimi co mozna sobie z niej sie po nabijac
    • izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:28
      właśnie to tylko cywilny...i w sumei to na poczatku nie myslelismy o ubraniach
      itp,mielismy isc tak normalnie ubrani i podpisac papierek i zlozyc sobie te
      urzedowa przysiege tak dla sformalizowania bo juz jestesmy w powaznym zwiazku
      od28.12.2005..naszym slubem milosci wobec siebie bylo co innego..Panie dojrzale
      • ozi29 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:33
        To czemu tam nie siedzisz tylko tutaj...???
        • e_wik67 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:35
          Bo tam nikt jej nie zna, więc nie mogłaby się poważnym związkiem pochwalić,
          tylko musiałaby historię szufladowego pierścionka wyjaśniać od początku.
      • e_wik76 Czy 28.12.2005 nie myśleliście o ubraniach? 24.10.06, 09:35
        Jeśli tak to faktycznie jesteś w stałym związku.
        • izabela.16 konczymy watek... 24.10.06, 09:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka