izabela.16 24.10.06, 07:33 users.nethit.pl/forum/forum/wesele/ ja polecam...tam przynajmniej chamstwa nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 08:00 oj ewik ewik....ja tylko odpowiadam na posty ze to forum jest nudne i przypadkowo trafilam tam..wiec tylko podaje propozycje gdzie tez mozna zasiegnac rad. Odpowiedz Link Zgłoś
fotodj Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:02 lepsze forum ? różowe, zwane kiedyś weselnym forum dyskusyjnym na dzień dzisiejszy ma niewiele wspólnego z forum dyskusyjnym to raczej miła dla oka tablica ogłoszeń : ) obserwuję ślubne fora dyskusyjne od kilku lat, forum różowe ma lata swojej świetności za sobą (kiedyś było równie dynamiczne jak gazeta), teraz to taka netowa emeryturka w przeciwieństwie do tego forum, tam nic się nie dzieje choć przyznam, że i tak codziennie tam zaglądam - siła przyzwyczajenia : ) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:08 no piercionek jeszcze lezy ale plany sa coraz powazniejsze..i fajnie tak sobie poczytac..to tylko cywilny bez wesela i przyjecia -tylko obiad dla najblizszych.. i ludzie nie traktujcie mnie jak jakiejs gowniary i glupiej malolaty..ja to nie maya mimi co mozna sobie z niej sie po nabijac Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.16 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:28 właśnie to tylko cywilny...i w sumei to na poczatku nie myslelismy o ubraniach itp,mielismy isc tak normalnie ubrani i podpisac papierek i zlozyc sobie te urzedowa przysiege tak dla sformalizowania bo juz jestesmy w powaznym zwiazku od28.12.2005..naszym slubem milosci wobec siebie bylo co innego..Panie dojrzale Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:33 To czemu tam nie siedzisz tylko tutaj...??? Odpowiedz Link Zgłoś
e_wik67 Re: Mam lepsze forum!!!! 24.10.06, 09:35 Bo tam nikt jej nie zna, więc nie mogłaby się poważnym związkiem pochwalić, tylko musiałaby historię szufladowego pierścionka wyjaśniać od początku. Odpowiedz Link Zgłoś
e_wik76 Czy 28.12.2005 nie myśleliście o ubraniach? 24.10.06, 09:35 Jeśli tak to faktycznie jesteś w stałym związku. Odpowiedz Link Zgłoś