Dodaj do ulubionych

jest ktos z bydgoszczy?

26.10.06, 20:07
Obserwuj wątek
    • olajk Re: jest ktos z bydgoszczy? 31.10.06, 21:24
      Hejo hej!
      Ja też jestem z Bydzi i też już niedługo (chociaż w sumie to pojęcie względne)
      ślubuję - 3 sierpnia. smile Wkurzam się tylko na siebie, bo zamiast szukać
      materiałów do magisterki ciągle siedzę na necie i przeglądam jakieś ślubne
      stronki. Wrrrrr!!!
      • monaliska1985 Re: jest ktos z bydgoszczy? 01.11.06, 17:38
        witajcie. Ja jestem z okolic Bydgoszczy. Ślubujemy 21 kwietnia,więc za niecałe
        pół roku.
        • kamila22-1985 Re: jest ktos z bydgoszczy? 01.11.06, 19:06
          ja tez z bydgoszczy.Ślubuje za 3 dni smile czyli 4 .listopada.pozdrawiam
          • olcia2709 Re:do kamila22-1985 02.11.06, 16:00
            mam pytanie kto będzię Cię czesał i malował, bo ja nadal szukam fryzjerki i makijażystki

• jaszczurzyca pozdrawiam Bydgoszczanki 01.11.06, 19:55
      z senstymentu - gdyż w Bydgosszczy spędziłam kawał życia, a dla przyszłe młode
      panny zapraszam na poniższą aukcję
    • suziliu Re: jest ktos z bydgoszczy? 02.11.06, 08:24
      Witam panny młode z Bydgoszczy,

Ja wrzesień 2007, także sporo czasu
      Podzielcie sie planami - gdzie organizujecie wesela, jakie zespoły polecacie...
      Pozdrawiam serdecznie
      • olajk Re: jest ktos z bydgoszczy? 02.11.06, 15:00
        Hejo hej, a więc jeśli chodzi o przygotowania to...
        - mamy zarezerwowaną salę - w Myślęcinku (co prawda drogo, ale oszczędzamy na
        dniu, bo robimy w piątek)
        - ksiądz stwierdził, że z nim mamy zaczynać wszystko dopiero w maju (ślub 3
        sierpnia. Z dekoracją kościoła też nie ma problemu, bo zawsze gosposia naszego
        księdza może go pięknie ustroić (zresztą to już mamy załatwione - trzeba tylko
        zapłacić za kwiatki)
        - kamerzysta (bardzo miły pan Białkowski)
        - DJ (bo podróbek znanych piosenek w wykonaniu zespołów nienawidzę!!!- mam
        wyczulone ucho, bo sama śpiewam)
        - co do zaproszeń, to chyba sami będziemy robili
        I to chyba na tyle. (Acha, właśnie teraz ściągam muzyczkę na pierwszy
        taniec smile )
        Rzeczy typu obrączki, torty itd. poczekają do marca, bo wtedy są w Bydg. targi
        ślubne, więc będzie w czym wybierać. Pozdruffffka!
        • olcia2709 Re: jest ktos z bydgoszczy? 02.11.06, 15:13
          my ślubujemy 25 grudnia, nie mogę się doczekać, mamy jeszcze dużo spraw do załatwienia:
          kwiaty,
          ciasto i tort,
          wódkę,
          garnitur dla M.
          cały czas zastanawiamy się w jaki sposób podziękować rodzicom, szczególnie mojej mamusi bo bardzo dużo jej zawdzięczam...
          salę mamy zarezerwowaną na ATRze w Fordonie, byliśmy tam na balu absolutoryjnym i jest super,
        • suziliu do olajk 02.11.06, 18:09
          My też Myślęcinek i też piątek, co prawca z konieczności, bo innych terminów
          już nie było. Za póxno zabieramy się za organizację niektórych kwestii. No i
          też dj - z tych samych powodów co Ty. Rezygnujemy za to z kamerzysty (moja
          osobista niechęć do videofilmowania). Oczywiście za to będą zdjęcia..smile

Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę miłych przygotowań
          • olajk Re: do olajk 03.11.06, 12:38
            O, to miło, że ktoś też robi tam, gdzie my smile. Niestety słyszałam ostatnio, że
            mój wujek był tam na weselu i bardzo narzekał, bo podobno jedzenia brakowało,
            ale z kolei koleżanka była 2 tygodnie później i jedzenia było tyle, że na 2
            poprawinach jeszcze je jedli smile
            A w ogóle to niesamowite, że już wszystkie soboty były zajęte. My
            rezerwowaliśmy w maju i prawie wszystkie były jeszcze wolne.
            Suziliu, rozmawialiście już jak będziecie rozliczać alkohol? Kupujecie sami czy
            zamawiacie na miejscu?
            A teraz pytanie do wszystkich przyszłych i przeszłych Pań Młodych: znacie jakiś
            ciekawy salon, gdzie pięknie czeszą (zwłaszcza długie włosy, z czym moja
            fryzjerka ma zawsze problem) i malują (ewentualnie makijażystko-wizażystka z
            dojazdem do domu)? Będę wdzięczna za podpowiedź.
    • maga801 Re: jest ktos z bydgoszczy? 02.11.06, 16:15
      ja jestem z Bydgoszczy, ale już po... jeśli chcecie o coś zapytać, śmiało!
      Pozdrawiam
      • monaliska1985 Re: do maga 02.11.06, 21:32
        znasz jakieś hurtownie ślubne? bo muszę się rozejrzeć co tam mają, a czas
        pomału nagli. gdzie kupiłaś sukienkę? mi nic nie może w Bydg konkretnego wpaść
        w oko.Byłam w Romantice, Agnes, Stylu i Barbarze . Może jakąś polecasz?
        • olcia2709 Re: do maga 03.11.06, 20:05
          ja najbardziej zadowolona jestem z romantici, właśnie tam zamówiłam sukienkę panie są bardzo miłe i potrafią doradzić
        • maga801 Re: do maga 16.11.06, 16:50
          Ale późno odpisuję, aż mi wstyd!!!
          Ja szyłam suknię w Żninie w salonie Kasia. W Bydgoszczy nic mi się nie podobała,
          więc zdecydowałam się na szycie. Za tę usługę zapłaciłam o połowę mniej.
          W Żninie płacisz za szycie, materiał i czyszczenie. Po ślubie oddajesz suknię, a
          oni wstawiają ją do wypożyczalni. Znika więc problem sprzedaży i czyszczenia, bo
          oni robią to za Ciebie.
          Krawcowa jest rewelacyjna, z usmiechem na twarzy spełnia wszystkie zachcianki.
          Materiały z całej Europy, więc nie ma obciachu, że masz coś gorszego. Możesz też
          wypożyczyć suknię u nich, wtedy zapłacisz o wiele mniej.
          Polecam
    • misia801 Re: jest ktos z bydgoszczy? 05.11.06, 16:18
      Ja też jestem z Bydzi, ale już po ślubiesmile. Jeśli któraś z Was jest
      zainteresowana to mam suknię ślubną do sprzedania. Jest to Atelier Diagonal
      310, kolor śmietankowy, zakupiona była w Romantice. Więcej informacji oraz
      zdjęcia mogę wysłać na maila, mój adres misia801@wp.pl
      • ivon20 Re: jest ktos z bydgoszczy? 06.11.06, 14:28
        Ja tez z Bydgoszczy, slubujemy 8 wrzesnia i tez w Myslecinku smile
        • gosiak8092007 Re: jest ktos z bydgoszczy? 07.11.06, 20:10
          hej!! ja z okolic Bydgoszczy.. ślub 8 września 2007 smile

chciałabym zapytac kiedy odbędą się targi ślubne w bydzi... a z fryzjerów to mogę polecić Dawida z Hair Coif w Geancie.. jest naprawdę świetny.. mam trudne włosy do ścinania a on daje sobie radę z nimi i wyglądam super...( mam szczególne wymagania co do fryzury) a najlepiej czesze w tym salonie Ania - ma czerowne włosy... z wizażystek mogę polecić Jowitę pracuje w Sephorze.. jest naprawdę świetna, malowała moją siostrę na studniówkę i makijaż pozostał do rana tak jak był zrobiony.. naprawdę gorąco polecam...
          • olajk Re: jest ktos z bydgoszczy? 08.11.06, 12:45
            Hejka!
            Dla osób zainteresowanych targami śłubnymi w Bdg!
            Odbędą się 4 marca 2007 (niedziela) w godz. 11.00. - 18.00.
            HSW "Łuczniczka"
            ul. Toruńska 59

wstęp 5 zł/os.

P.S. Dzięki gosiak8092007 za podpowiedź dot. fryzjerki i wizażystkismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka