Dodaj do ulubionych

fotograf slubny

26.10.06, 22:23
Witam

Szukam namiarów na dobrego fotografa slubnego z Wałbrzycha. Tylko prosiłabym o opinie klientów a nie reklamowanie sie samych fotografów.
Obserwuj wątek
    • martynka825 Re: fotograf slubny 26.10.06, 22:31
      Witaj, każdy ma inne upodobania, najlepiej poszukaj w Top-Listach i po
      spotkaniach/rozmowach wybierz tego ktory będzie najblizej Twoich oczekiwań smile
      • jagodabp Re: fotograf slubny 26.10.06, 22:34
        sorry, ale jestem tu pierwszy raz - co to są Top-Listy?
        • foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:10
          Na poleceniach nie ma co tak barzdo polegać, po pierwsze dlatego, ze gusty są
          rozne, a po drugie, ze czesto to sami fotografowie sie polecają pod roznymi
          pseudonimami...

Najlepsi wedlug mnie:

www.slowohonoru.pl
          www.redwedding.pl
          www.michalik.com.pl/
          www.fotopracownia.com
          www.bogacka.pl
          www.koszowski.pl
          www.studio-f4.com/
          www.amberwind.pl
          www.bw.dj.pl/
          pooglądaj, wybierz, napisz, zadzwon...

• videobeta Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:36
            Myślę ze nastąpił błąd co do strony Wojtka Koszowskiego....
            Poadję właściwą stronę:
            www.fotografiaslubna.art.pl/
            ja dorzucę jeszcze:
            www.fotografia-slubna.mhd.pl/
            www.marcinmazur.pl/
            Marcus
            www.videobeta.com
            • foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:44
              videobeta - masz rację, przeproś ode mnie Wojtka Koszowskiego smile
              • videobeta Re: fotograf slubny 27.10.06, 00:17
                foto_slubik....spoko, nie trzeba Wojtka przepraszać. Super gość i napewno się
                nie obraził!
                Pozdro
        • kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:14
          jagodabp, wysłałam Ci na gazetowego maila namiary na pana Marka z Wałbrzycha - byłam na spotkaniu z nim i jego zdjęcia bardzo mi się podobały.
          • foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:17
            A teraz musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy kaska_kaczmarek przypadkiem nie
            jest równoczesnie Panem Markiem z Wałbrzycha... smile Żeby była jasność: NIE
            TWIERDZĘ WCALE , ŻE TAK JEST - ale chcę tylko pokazać ile są warte polecenia na
            forum lub złe opinie pt. "ostrzegam przed..."
            • kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:35
              foto_slubik, ależ ja jestem także jagodabp, a cały watek sprokurowałam żeby się zareklamować. Zadowolony?
              • foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:42
                Do której klasy chodzisz, że jeszcze nie nauczyli czytać ze zrozumieniem?
                • kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:53
                  Nie mam ochoty wdawać się z tobą w pyskówkę. Dziewczyna poprosiła o pomoc więc jej udzieliłam. Ja swojego fotografa znalazłam całkiem niedawno przez www.forumslubne.pl - pewnie bywasz skoroś profi. Zresztą zamiesciłam tam nawet ogłoszenie, że szukam fotografa. Na tym forum wiadziałam troche fotek ludzi, których stony podajesz wyzej.
                  • foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:57
                    kaska_kaczmarek napisała:

> Nie mam ochoty wdawać się z tobą w pyskówkę. Dziewczyna poprosiła o pomoc więc
                    > jej udzieliłam. Ja swojego fotografa znalazłam całkiem niedawno przez www.forum
                    > slubne.pl - pewnie bywasz skoroś profi. Zresztą zamiesciłam tam nawet ogłoszeni
                    > e, że szukam fotografa. Na tym forum wiadziałam troche fotek ludzi, których sto
                    > ny podajesz wyzej.

Ja też nie chcę się wdawać w pyskówki - napisalem przecież wyraźnie i wielkimi
                    literami w tamtej wypowiedzi: "Żeby była jasność: NIE TWIERDZĘ WCALE , ŻE TAK
                    JEST", bo chcialem tylko pokazać przyklad. A na www.forumslubne.pl nie bywam, bo
                    nie podoba mi sie tam troche, atmosfera drętwa jeszcez bardziej niz tutaj smile

no i nie jestem profi, uczę się smile
                    • jagodabp Re: fotograf slubny 27.10.06, 13:50
                      Dzieki za linki i namiary.

Te zdjecia z podanych wyżej stron sa często świetne, ale ich autorzy maja jedna wadę: są z poza Wałbrzycha, a ja nie chciałabym dokładac jeszcze za dojazd. Muszę znaleźć coś na miejscu. A i pewnie ceny pewnie tez nie są "wałbrzyskie" smile
    • dmkkk Re: fotograf slubny 30.10.06, 13:44
      zerkni na zdjęcia www.e-fotografik.pl
      Decyzje podejmuj samodzielnie
    • agakaspian Re: fotograf slubny 03.12.06, 01:10
      Witaj!
      Podaję adres strony:
      www.jpekala.com/foto/slub/slub.html
      oraz namiary:
      jarek@jpekala.com
      600 526 783
      Pozdrawiam
      • foto_slubik Re: fotograf slubny 10.12.06, 10:35