jagodabp 26.10.06, 22:23 Witam Szukam namiarów na dobrego fotografa slubnego z Wałbrzycha. Tylko prosiłabym o opinie klientów a nie reklamowanie sie samych fotografów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martynka825 Re: fotograf slubny 26.10.06, 22:31 Witaj, każdy ma inne upodobania, najlepiej poszukaj w Top-Listach i po spotkaniach/rozmowach wybierz tego ktory będzie najblizej Twoich oczekiwań Odpowiedz Link Zgłoś
jagodabp Re: fotograf slubny 26.10.06, 22:34 sorry, ale jestem tu pierwszy raz - co to są Top-Listy? Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:10 Na poleceniach nie ma co tak barzdo polegać, po pierwsze dlatego, ze gusty są rozne, a po drugie, ze czesto to sami fotografowie sie polecają pod roznymi pseudonimami... Najlepsi wedlug mnie: www.slowohonoru.pl www.redwedding.pl www.michalik.com.pl/ www.fotopracownia.com www.bogacka.pl www.koszowski.pl www.studio-f4.com/ www.amberwind.pl www.bw.dj.pl/ pooglądaj, wybierz, napisz, zadzwon... Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:36 Myślę ze nastąpił błąd co do strony Wojtka Koszowskiego.... Poadję właściwą stronę: www.fotografiaslubna.art.pl/ ja dorzucę jeszcze: www.fotografia-slubna.mhd.pl/ www.marcinmazur.pl/ Marcus www.videobeta.com Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:44 videobeta - masz rację, przeproś ode mnie Wojtka Koszowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
videobeta Re: fotograf slubny 27.10.06, 00:17 foto_slubik....spoko, nie trzeba Wojtka przepraszać. Super gość i napewno się nie obraził! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:14 jagodabp, wysłałam Ci na gazetowego maila namiary na pana Marka z Wałbrzycha - byłam na spotkaniu z nim i jego zdjęcia bardzo mi się podobały. Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:17 A teraz musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy kaska_kaczmarek przypadkiem nie jest równoczesnie Panem Markiem z Wałbrzycha... Żeby była jasność: NIE TWIERDZĘ WCALE , ŻE TAK JEST - ale chcę tylko pokazać ile są warte polecenia na forum lub złe opinie pt. "ostrzegam przed..." Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:35 foto_slubik, ależ ja jestem także jagodabp, a cały watek sprokurowałam żeby się zareklamować. Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:42 Do której klasy chodzisz, że jeszcze nie nauczyli czytać ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaska_kaczmarek Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:53 Nie mam ochoty wdawać się z tobą w pyskówkę. Dziewczyna poprosiła o pomoc więc jej udzieliłam. Ja swojego fotografa znalazłam całkiem niedawno przez www.forumslubne.pl - pewnie bywasz skoroś profi. Zresztą zamiesciłam tam nawet ogłoszenie, że szukam fotografa. Na tym forum wiadziałam troche fotek ludzi, których stony podajesz wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 26.10.06, 23:57 kaska_kaczmarek napisała: > Nie mam ochoty wdawać się z tobą w pyskówkę. Dziewczyna poprosiła o pomoc więc > jej udzieliłam. Ja swojego fotografa znalazłam całkiem niedawno przez www.forum > slubne.pl - pewnie bywasz skoroś profi. Zresztą zamiesciłam tam nawet ogłoszeni > e, że szukam fotografa. Na tym forum wiadziałam troche fotek ludzi, których sto > ny podajesz wyzej. Ja też nie chcę się wdawać w pyskówki - napisalem przecież wyraźnie i wielkimi literami w tamtej wypowiedzi: "Żeby była jasność: NIE TWIERDZĘ WCALE , ŻE TAK JEST", bo chcialem tylko pokazać przyklad. A na www.forumslubne.pl nie bywam, bo nie podoba mi sie tam troche, atmosfera drętwa jeszcez bardziej niz tutaj no i nie jestem profi, uczę się Odpowiedz Link Zgłoś
jagodabp Re: fotograf slubny 27.10.06, 13:50 Dzieki za linki i namiary. Te zdjecia z podanych wyżej stron sa często świetne, ale ich autorzy maja jedna wadę: są z poza Wałbrzycha, a ja nie chciałabym dokładac jeszcze za dojazd. Muszę znaleźć coś na miejscu. A i pewnie ceny pewnie tez nie są "wałbrzyskie" Odpowiedz Link Zgłoś
dmkkk Re: fotograf slubny 30.10.06, 13:44 zerkni na zdjęcia www.e-fotografik.pl Decyzje podejmuj samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
agakaspian Re: fotograf slubny 03.12.06, 01:10 Witaj! Podaję adres strony: www.jpekala.com/foto/slub/slub.html oraz namiary: jarek@jpekala.com 600 526 783 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: fotograf slubny 10.12.06, 10:35 nie jest źle, ale jeszce dużo pracy przed Toba Odpowiedz Link Zgłoś