folavril 01.11.06, 08:50 zakochałam się (chyba) w sukni Nikole Kidman, trafiłam na nia przez przypadek (nie wiedziałam że znowu wyszła za mąż ) w portalu ślubnym na onecie. czy któraś z Was dysponuje może szczegółowszymi zdjęciami? jest naprawdę boska! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:04 Suknia piekna, tylko ze malzenstwo przezywa powazny kryzys((((. A najpiekniejsza suknie i tak miala Lisa Plenske, czyli Brzydula z niemeickiej wersji tego serialu... Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond suknia lisy plenske 01.11.06, 15:47 hej mi sie tez ta sukienka baaardzo podobala. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: suknia lisy plenske 01.11.06, 17:33 I ten welon, ktory tak naprawde byl plaszczykiem)). Cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
folavril Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:05 sęk w tym, że zbyt wiele na zdjęciach nie widać; z tego co się dopatrzyłam, suknia jest trochę w stylu empire tylko z jednym rękawkiem ,ja chciałabym dwa... faktorial.com/faktorialcaptions/uploaded_images/kidman5-pb-b-715087.jpg static.flickr.com/28/174547656_12122be4cb.jpghttp://www.international.mq.edu.au/globe/admin/images/Edition%2025.06/home-nicole-kidman.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
folavril Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:07 aj, dwa linki mi się skleiły jeszcze raz: www.international.mq.edu.au/globe/admin/images/Edition%2025.06/home-nicole-kidman.jpg static.flickr.com/28/174547656_12122be4cb.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:26 nie podoba mi sie, jest po prostu brzydka. pasuje najwyzej na taka starą babe jak nicole Kidman ) Odpowiedz Link Zgłoś
folavril Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:30 Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest oryginalna, w stylu retro, i ma klasę, jak Nicole Kidman. Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:31 a czy mozna miec wlasne zdanie? moze mi sie nie podobac? i moge uwazac, ze Nicole Kidman to stara baba bez żadnej klasy? moge? czy tez mi zabronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
folavril Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:54 może nie podobac Ci się suknia, ale dlaczego od razu obrażac kogoś, choby człowieka nieznanego, słowami "stara baba"...? czy należy obrażać ją takimi słowami, dlatego że Tobie nie spodobała się jej suknia? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:57 A ile Kidman ma lat? 18, 25? 30? Czy troche wiecej? ) Młoda jest? Brzydka suknia to jej problem, a nie mój. Wiek jest sprawa obiektywa i nie zalezy od brzydkiej sukni ) Wyciagasz moja droga zbyt daleko idace wnioski ) Odpowiedz Link Zgłoś
folavril Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 09:59 nie, poprostu nie rozumiem dlaczego od razu trzeba obrażać drugiego człowieka... bardzo dobrze że nie podoba Ci się jej suknia, świat byłby monotonny gdybyśmy lubili wszyscy to samo, ale nie pisz od razu że ktoś jest taki, czy owaki... po co Ci uwaga w stylu "stara i brzydka"...? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 10:03 Suknia - brzydka. Kidman - ładna, ale stara. I to wszystko. Bardzo Cie prosze - nie wciskaj w moje usta słów, ktorych nie napisalam. Bo pomysle, ze jesteś politykiem PiS ) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 11:24 rzeczywiscie nie za wiele widac na tych zdjeciach. Jaki jest dol sukni? Pasowalby chyba trapez. I jesli suknia retro to i cala reszta musi byc retro. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 12:10 A ile, dziecko, Ty masz lat??? Szykujesz sie na starosc za jakies kilkanascie lat? Bo ja planuje starosc po szescdziesiatce...I bynajmniej nie zamierzam stac sie stara baba... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 życzę Ci, asiu, żebyś w wieku Kidman wyglądała 01.11.06, 16:02 równie staro, co ona ) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 a co do PiSu... 01.11.06, 16:06 "Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest oryginalna, w stylu retro, i ma klasę, jak Nicole Kidman" - folavril napisała tylko, że nie zgadza się z twoją opinią, na co ty zareagowałaś w iscie pisowskim stylu: "a czy mozna miec wlasne zdanie? moze mi sie nie podobac? i moge uwazac, ze Nicole Kidman to stara baba bez żadnej klasy? moge? czy tez mi zabronisz?" po co ta agresja? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: a co do PiSu... 01.11.06, 16:24 kronopio77 napisał: > "Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest oryginalna, w stylu retro, i ma klasę, > jak Nicole Kidman" - folavril napisała tylko, że nie zgadza się z twoją opinią, > > na co ty zareagowałaś w iscie pisowskim stylu: > "a czy mozna miec wlasne zdanie? moze mi sie nie podobac? i moge uwazac, ze > Nicole Kidman to stara baba bez żadnej klasy? moge? czy tez mi zabronisz?" > > po co ta agresja? > A czy Ty jestes moze na aplikacji adwokackiej czy juz rozchwytywanym adwokatem? Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: a co do PiSu... 01.11.06, 16:48 > A czy Ty jestes moze na aplikacji adwokackiej czy juz rozchwytywanym adwokatem? A potrzebujesz takowego? Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: a co do PiSu... 01.11.06, 16:56 Mozesz mi pokazac gdzie widzisz jad lub agresję w moich wypowiedziach? Ośmieliłam się mieć inne zdanie na temat tej starej baby, jaką jest Nicole Kidman i naskoczyłyście na mnie. Wolno mi sądzić na jej temat co mi się tylko żywnie podoba - czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
folavril ospowiedź ostateczna (mam nadzieję) 01.11.06, 20:09 czyli zdanie pt: "Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest oryginalna, w stylu retro, i ma klasę, jak Nicole Kidman." uważasz za prowokację? powiedz, w krótym miejscu tego zdania dałam Ci znać o tym, że nie możesz o tej sukni myśleć inaczej niż pozytywnie; gdzie w mojej odpowiedzi było otym, że nie możesz mieć innego zdania...? błagam, oświeć mnie sama wepchnęłaś mi w usta słowa, których nie wypowiedziałam. oj, śmierdzi mi tu jednak PIS'em, od którego tak się odżegnujesz Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: ospowiedź ostateczna (mam nadzieję) 01.11.06, 22:01 O co chodzi z tym PIS-em, bo nie chwytam??? Odpowiedz Link Zgłoś
foto_slubik Re: ospowiedź ostateczna (mam nadzieję) 01.11.06, 22:08 A czy w ogole w Polsce ktos rozumie o co chodzi z PiSem? ) Odpowiedz Link Zgłoś
asia_fiksik Re: suknia Nicole Kidman 01.11.06, 22:45 Jeśli w dyskusji zamiast rzeczowych argumentów pojawiają się ataki na rozmówcę, to znak, że należy sie z dyskusji wycofać, bo przeciwnik do niej nie dorósł... co niniejszym czynie. Odpowiedz Link Zgłoś
folavril !!! 02.11.06, 10:27 dziewczyno! czy moja odpowiedź: "Nie zgadzam się z Twoją opinią. Jest oryginalna, w stylu retro, i ma klasę, jak Nicole Kidman. była atakiem???!!! może coś z literkami nie tak???? Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: !!! 02.11.06, 10:40 Dlaczego sprzeczacie sie o suknię , której tak naprawdę nie widać w całości na ani jednym zdjęciu. Może ktoś wie jak ta suknia wygląda, bo ja widzę tylko kawałdami w poszczególnych ujęciach i nie mogę wyrobić sobie zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
golinda Re: suknia Nicole Kidman 02.11.06, 10:53 ja pierd...! widzę, że nic się na tym forum nie zmieniło... ale to norma: gdzie jest za dużo bab, robi się ciężko... miłych przygotowań do ślubu, pięknych i wzruszających chwil wam życzę...takich, jakie sama miałam i...nie psujcie sobie humoru... czy suknia NC to naprawdę temat do dyskusji?!? Odpowiedz Link Zgłoś