anusiaczek87 07.11.06, 11:17 Nie jestem nia zachwycona, ale ciekawi mnie czy gdyby Wam sie podobala to kupilybyscie suknie w sklepie typowo odziezowym jakim jest H&M? www.cogdziezaile.pl/index.php?n=165 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagnabe Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 11:58 Uwielbiam H&M! Jeśli suknia podobałaby mi się, to rozważyłabym jej kupno w salonie tego sklepu Widziałam jedną suknię z H&M i naprawdę była super! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 12:03 Pomimo tego, iz to moj ulubiony sklep ;P To jakos ich suknie mi sie nie podobaja... Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 gorzej by bylo 07.11.06, 12:08 jakby to byl sklep typowo spozywczy... albo typowo metalowy... dziwnie to zawarlas mi sie na przyklad dol bardzo podoba i jakby calosc podobala tak samo pewnie sprawilabym sobie taka suknie. bo niby czemu nie? tredowata jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: gorzej by bylo 07.11.06, 12:15 generalnie h&m nie lubie...cale skandynawia w tej tandecie chodzi bo innych sklepow nie maja... ale ta slubna sukienka jest niczego sobie - a wydawalo mi sie ze oprocz miekkich dresikow to nic tam nie znajde dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
anusiaczek87 Re: gorzej by bylo 07.11.06, 12:29 no jest to nietypowe, bo w koncu od sukien slubnych sa salony sukien slubnych sa tysiace firm ktore skupiaja sie tylko na sukniach.. standardowo raz w zyciu masz okazje kupic suknie slubna wiec zastanawiam sie czy kupowanie jej w sklepie z ciuchami nie odbiera jej wyjatkowosci, tego slubnego klimatu.. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 13:42 chyba bym się nie odważyła - ze względu na górę sukienki (to kokarda jest???) swoją drogą ta modelka to i w worku na ziemniaki by ładnie wyglądała )) reklama ze ślubem fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
aga07 Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 13:44 Dół tej sukienki całkiem do rzeczy,ale ja bym się nie zdecydowała na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
panienka_z Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 13:49 jako-tako wygląda na modelce, wybieram się do h&m w celu przymiarki tejże kiecki ale raczej z ciekawości niż chęci kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lubna Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 14:53 jakby mi się podobała, to i na targu bym kupiła toto akurat nie w moim typie, ale gdyby powymyslali więcej, to na bank znalazłoby się coś dla mnie, i cenowo bardziej przytsępne niż salonowe dla ubogiej studenciny Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia slubna H&M 07.11.06, 15:00 Wiecie co...szkoda, że w sklepach odzieżowych nie ma sukienek ślubnych... W simple, solarze, zarze, mango, monnari i innych... Myślę, że to by była rewolucja w branży ślubnej. Sukienki na pewno byłyby ciekawe i ceny konkurencyjne.. Marzą mi się takie kąciki ślubne w sklepach znanych marek... A h&m bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
jagnabe Re: suknia slubna H&M 08.11.06, 16:34 Inkaego to naprawdę fajny pomysł! Jestem za! Tylko komu teraz to powiedzieć... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia slubna H&M 08.11.06, 17:35 Niestety nie mam nic wspólnego z branżą odzieżową.. Ale myślę, że na temat mody ślubnej i dziwnych praktyk w salonach z sukniami dziennikarze mogliby zrobić ciekawy reportaż A poźniej rynek postanowiłyby przejąć firmy odzieżowe No to sobie pomarzyłam Odpowiedz Link Zgłoś
beata2802 Re: suknia slubna H&M 11.11.06, 11:26 inkageo napisała: > Wiecie co...szkoda, że w sklepach odzieżowych nie ma sukienek ślubnych... W > simple, solarze, zarze, mango, monnari i innych... Popieram z całych sił! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: suknia slubna H&M 11.11.06, 20:31 fajny pomysł ale nie na każdą figurę - no i jak dla mnie trochę za firankowo! chodzi o kolekcję vikto and rolff która się ponoć wysprzedaje jak świeże bułeczki nawet fajny pomysł no ale wtedy wzrasta prawdobodobieństwo że para przed i po tobie w kościele, wygląda tak samo! chyba ze jest po 5 sukienek na sklep lub miast co do h&m oczywiście że mają fajne rzeczy i dodatki natomiast jakościowo u nich słabo - czasem rzeczy są beznadziejnie wykońcozne i uszyte... Odpowiedz Link Zgłoś
olkao Re: suknia slubna H&M 11.11.06, 23:29 Pewnie, że bym kupiła! Czemu nie? Moją sukienkę akurat szyłam u krawcowej, ale kupiłam sobie do niej w Orsayu ażurowy sweterek-bolerko. Odpowiedz Link Zgłoś
landri83 widzialam ja "na zywo" 12.11.06, 12:28 Wczoraj widzialam ja na zywo w sklepie H&M w Holandii, gdzie w tej chwili studiuje. Dol wyglada ciekawie, lepiej niz na foto. Gora niestety jest bardzo srednia - ta kokarda jest strasznie dominujaca. Niestety, nie mialam mozliwosci pomacac, bo stala na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi78 Re: suknia slubna H&M 12.11.06, 15:23 ps: jest tysiąć tych sukienek na 1,500 sklepów Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: suknia slubna H&M 14.11.06, 14:56 Auchan w wola parku gdy się otwiwerał kilka lat temu też się ogłaszał ze bedzie miał wsyzstko od klusek, przez sprzet ogrodniczy po suknie ślubne. i faktycznie były, takie "bazarowate" według mnie ale o gustach sie nie rozmawia. na pewno były tańsze niż w salonach ale chyba jednak nie cieszyły się powodzeniem skoro przestali je wystawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
inkageo Re: suknia slubna H&M 14.11.06, 14:58 Ja myślę, że znane marki miałyby świetne suknie Odpowiedz Link Zgłoś