agusiaa7 08.11.06, 13:26 jak wygląda nuka przedmałzenska i tak dokładnie dni skupienia powiedzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozi29 Re: naukka 08.11.06, 13:30 Wiec tak siadasz w jakiejs kaplicy, sali przykoscielnej i ksiadz gada cos na temat małżenstwa;P a skupienia to nie wiem u nas nie ma i nie bedzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
wilvo Re: naukka 08.11.06, 14:42 Krótka modlitwa przed i po, potem o małżeństwie w duchu katolickim, formalnościach związanych ze ślubem, protokole badania kanonicznego i takie tam. Nic ciekawego. Czasem przychodzi ktoś z poradni naturalnego planowania rodziny i zachwala metodę objawowo termiczną a potem mówi, że jak bierzesz tabletki antykoncepcyjne to będziesz stara, umrzesz na raka a Twój mąż będzie Cie traktował jak przedmiot Przynajmniej u mnie tak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
nives1 ozi :)) 08.11.06, 14:44 Ja widze ze ty masz dziś rewelacyjny wisielczo uhahany humor ;P Cos ty robiła ?? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ozi29 Re: ozi :)) 08.11.06, 15:19 Z pracy wyszłam dzis o 14 i czekam na chopaka;P Odpowiedz Link Zgłoś
nives1 Re: ozi :)) 08.11.06, 15:26 No to ja juz się niczemu nie dziwię - udanego popołudnia i wieczorku )))))) Odpowiedz Link Zgłoś