pina.colada 15.11.06, 12:43 Cześć, szukam NORMALNEGO dj-a na wesele w Poznaniu. Jak na razie jest tragicznie - sami biesiadnicy i tańce w kółeczko. Maciej może jakieś namiary na kogoś sensownego? Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nives1 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 13:18 Ja mam orkiestre ale jakby nie bylo tu ofert dj mozesz sprawdzić tez na poznańskim. Może tam ci dziewczyny coś podrzucą forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43289 Odpowiedz Link Zgłoś
fotobern Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 13:27 Z cała odpowiedzialnościa moge polecić Waldka i Jacka Światło i Dźwięk. Byłem z nimi juz wiele razy na weselach i polecałem także innym parom. Kazda z nich była bardzo zadowolona... www.waldekijacek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaaa5 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 15:21 My tez myslelismy o dj-u ale nie wykluczalismy tez zespolu. Wlasnie sie dowiedzialam ze wybrany przez nas zespol ma termin zajety wiec chyba opcja dj-a pozostaje. Tez jestem z Poznania ale niestety nie znam nikogo kogo bym mogla polecic. Jak cos znajdziesz to daj znac. Odpowiedz Link Zgłoś
pina.colada Re: dj POZNAŃ pomóżcie 16.11.06, 17:51 Ale Kicha. Jacek i Waldek może są i fajni, ale byłam na jednym ich weselu i średnio mi się podobało. Ostatnio znalazłam niejakiego Bogdana Janika (były realizator radia eska). Wiem może ktoś cos o nim?? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia392 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 19.11.06, 14:58 I ja gorąco polecam Waldka i Jacka Jeszcze nigdy tak się nie bawiłam na weselu polecam ,pierwszy taniec młoda para zatańczyła wśród dymów i baniek mydlanych - wyglądało to cudnie. To są zawodowcy i nie muszą być fajni , najważniejsze jest gwarancja powodzenia a to jest pewne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaaa5 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 19.11.06, 01:45 No hej i co znalazlas jakiego fajnego dj-a? Ja niestety nie i nadzieje trace... Odpowiedz Link Zgłoś
firmaneo Re: dj POZNAŃ pomóżcie 22.11.06, 20:04 Witaj. Szczerze polecam Roberta Węcławiaka (601 543 739). Mieliśmy okazję (ja i mąż)współpracować z nim na weselu i stwierdzam, że facet naprawdę zna się na tym co robi, gra super i nie sztampowo, wyczuwa przy czym bawią się goście a przy tym rewelacyjny konferansjer. Było mnóstwo uśmiechów, żartów i zabawy (oczywiście NA POZIOMIE). Niech za pochwałę wystarczy fakt, że mąż zaczął się martwić, czy wystarczy mu kaset do nagrywania, tak super bawili się ludzie, a potem miał problem z wyborem najlepszych kawałków (Zaznaczam, że nie jesteśmy z nim w jakikolwiek sposób powiązani - reklamuję go, bo po prostu warto i zależy mi na tym, żebyście mieli super wesele!) Pozdrawiam wszystkich "Ślubowiczów" i zapraszam do nas: www.firmaneo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dyzio39 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 23.11.06, 11:45 Moje zdanie jest takie : Nie muszę Was chyba przekonywać, że muzyka na weselu to sprawa najważniejsza. Wiek Gości i ich upodobania są tak różne, że muzyka powinna być urozmaicona. Ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w naszym życiu. Wesele z Dj-em nie różni się od wesela prowadzonego przez Zespół z jednym wyjątkiem. Muzyka jest prezentowana z płyt, co jest jego dużym plusem. A co się podoba lub nie to kwestia gustu , a o gustach wiadomo…… Dj nie ma sztywno ustalonego planu imprezy ,repertuar muzyczny dostosowywany jest na bieżąco do różnych gustów . My wybraliśmy DJ-a i było super !!! Polecam Waldka i Jacka z Poznania P.S. To nie ta firma !!! (Jak na razie jest tragicznie - sami biesiadnicy i tańce w kółeczko) Odpowiedz Link Zgłoś
pina.colada Re: dj POZNAŃ pomóżcie 29.12.06, 17:01 już mam !!!!!!!!! Po wilu tygodniach poszukiwań wreszcie trafiłam na kogoś sensownego. DJThomas z Poznania. Był u mnie w domu, pokazał dvd z wesela na którym grał pogadaliśmy o oczekiwaniach, muzyce, co ma być czego nie itp. Pierwsze wrazenie rewelacyjne. Ciekawe jak bedzie po weselu hihi. Oczywiście jak ktoś będzie chętny to niech mi napisze maila to dam do niego namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_sia Re: dj POZNAŃ pomóżcie 16.01.07, 08:46 czesc, czy mogłabyś podać namiary na tego DJ. Też szukamy jakiegoś sensownego. A ile sobie liczy za prowadzenie imprezy. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś