Dodaj do ulubionych

dj POZNAŃ pomóżcie

15.11.06, 12:43
Cześć,
szukam NORMALNEGO dj-a na wesele w Poznaniu. Jak na razie jest tragicznie - sami biesiadnicy i tańce w kółeczko. Maciej może jakieś namiary na kogoś sensownego? Będę bardzo wdzięczna.
Obserwuj wątek
    • nives1 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 13:18
      Ja mam orkiestre ale jakby nie bylo tu ofert dj mozesz sprawdzić tez na
      poznańskim. Może tam ci dziewczyny coś podrzucą

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43289
      • fotobern Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 13:27
        Z cała odpowiedzialnościa moge polecić Waldka i Jacka Światło i Dźwięk. Byłem z
        nimi juz wiele razy na weselach i polecałem także innym parom. Kazda z nich
        była bardzo zadowolona...

www.waldekijacek.pl/
    • madziaaaaa5 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 15.11.06, 15:21
      My tez myslelismy o dj-u ale nie wykluczalismy tez zespolu. Wlasnie sie
      dowiedzialam ze wybrany przez nas zespol ma termin zajety wiec chyba opcja dj-a
      pozostaje. Tez jestem z Poznania ale niestety nie znam nikogo kogo bym mogla
      polecic. Jak cos znajdziesz to daj znac.
      • pina.colada Re: dj POZNAŃ pomóżcie 16.11.06, 17:51
        Ale Kicha. Jacek i Waldek może są i fajni, ale byłam na jednym ich weselu i średnio mi się podobało. Ostatnio znalazłam niejakiego Bogdana Janika (były realizator radia eska). Wiem może ktoś cos o nim??
        • andzia392 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 19.11.06, 14:58
          I ja gorąco polecam Waldka i Jacka Jeszcze nigdy tak się nie bawiłam na weselu
          polecam ,pierwszy taniec młoda para zatańczyła wśród dymów i baniek mydlanych -
          wyglądało to cudnie.
          To są zawodowcy i nie muszą być fajni , najważniejsze jest gwarancja powodzenia
          a to jest pewne !!!
    • madziaaaaa5 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 19.11.06, 01:45
      No hej i co znalazlas jakiego fajnego dj-a? Ja niestety nie i nadzieje trace...
      • firmaneo Re: dj POZNAŃ pomóżcie 22.11.06, 20:04
        Witaj.
        Szczerze polecam Roberta Węcławiaka (601 543 739).
        Mieliśmy okazję (ja i mąż)współpracować z nim na weselu i stwierdzam, że facet
        naprawdę zna się na tym co robi, gra super i nie sztampowo, wyczuwa przy czym
        bawią się goście a przy tym rewelacyjny konferansjer. Było mnóstwo uśmiechów,
        żartów i zabawy (oczywiście NA POZIOMIE). Niech za pochwałę wystarczy fakt, że
        mąż zaczął się martwić, czy wystarczy mu kaset do nagrywania, tak super bawili
        się ludzie, a potem miał problem z wyborem najlepszych kawałków wink
        (Zaznaczam, że nie jesteśmy z nim w jakikolwiek sposób powiązani - reklamuję
        go, bo po prostu warto i zależy mi na tym, żebyście mieli super wesele!)

Pozdrawiam wszystkich "Ślubowiczów" i zapraszam do nas: www.firmaneo.pl
        • dyzio39 Re: dj POZNAŃ pomóżcie 23.11.06, 11:45
          Moje zdanie jest takie :
          Nie muszę Was chyba przekonywać, że muzyka na weselu to sprawa
          najważniejsza.
          Wiek Gości i ich upodobania są tak różne, że muzyka powinna być
          urozmaicona.
          Ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w naszym życiu.
          Wesele z Dj-em nie różni się od wesela prowadzonego przez
          Zespół z jednym wyjątkiem. Muzyka jest prezentowana z płyt, co jest jego dużym
          plusem.
          A co się podoba lub nie to kwestia gustu , a o gustach wiadomo……
          Dj nie ma sztywno ustalonego planu imprezy ,repertuar muzyczny dostosowywany
          jest na bieżąco do różnych gustów .

My wybraliśmy DJ-a i było super !!! Polecam Waldka i Jacka z Poznania

P.S. To nie ta firma !!! (Jak na razie jest tragicznie - sami biesiadnicy i
          tańce w kółeczko)
          • pina.colada Re: dj POZNAŃ pomóżcie 29.12.06, 17:01
            już mam !!!!!!!!! Po wilu tygodniach poszukiwań wreszcie trafiłam na kogoś sensownego. DJThomas z Poznania. Był u mnie w domu, pokazał dvd z wesela na którym grał pogadaliśmy o oczekiwaniach, muzyce, co ma być czego nie itp. Pierwsze wrazenie rewelacyjne. Ciekawe jak bedzie po weselu hihi. Oczywiście jak ktoś będzie chętny to niech mi napisze maila to dam do niego namiary.
            • ka_sia Re: dj POZNAŃ pomóżcie 16.01.07, 08:46
              czesc, czy mogłabyś podać namiary na tego DJ. Też szukamy jakiegoś sensownego.
              A ile sobie liczy za prowadzenie imprezy. Pozdrawiam. Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka